Blomstergrupp

Mätt och belåten efter en god lunch som Martina gjorde. Igår spelade vi vår sista match för säsongen och det känns förbannat bra att ha ett uppehåll nu, dels för att vila min stukade fot och dels för att kunna ta det lungt på dagarna, dock kanske uppehåll är fel ordval nu när vi ska sätta in två fyspass i veckan som ska hållas av Christopher, känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Efter matchen igår åkte hela laget till Carin där vi grillade, tävlade och hade det allmänt gött. Hoppas ni haft en fin helg!

Instagram

 Nu har vi skaffat oss ett Instagramkonto för Alboga Plantskola - ska se till att det lägga upp massor av fina blomsterbilder! Följ gärna. :-)

28 juni

Det har redan gått en vecka sedan vi firade midsommar och just nu vill jag bara spela tillbaka tiden igen så jag kan njuta en gång till av den fantastiska dagen vi hade - bästa midsommarfirandet. Här hemma filar vi redan på något liknande igen, typ kräftskiva! Hur bra hade inte det varit? Nu ska jag kila ut och göra en blomsterbeställning och sedan öppnar vi för dagen. Kvällen ska spenderas med tjejerna då vi ska kika på fotboll. Vi hörs!

Plättar i luften

Nu växer våra blommor så det knakar. Här är några bilder på våra amplar och min favorit är den helgröna - "plättar i luften" som de så fint heter haha, dessutom är ampeln självvattnande så dem passar perfekt för dem som inte har tid och ork för att vattna dagligen! 

Foodporn

Christopher briljerade i köket idag - lax och pasta med smak av vitlök och citron. Det var inte äckligt direkt. Dagen har annars varit lugn, har kikat på film och tagit en långpromenad i regnet, gissa om vi var pissvåta när vi var tillbaka? Men vi konstaterade att det nästan är det bästa vädret att gå i, så friskt och härlig luft. Senare efter vi stängt till affären ska vi åka in till Borås för att se på fotboll. Känns som paraplyet blir min bästa vän ikväll.

Godmorgon

Sovit gott? Det har jag, vaknade helt utvilad vilket var extremt skönt att känna. Nu har jag fått i mig en god frukost, Christopher såg direkt att det var bloggfoton som var på g, brickan åkte fram liksom haha. Nu ska vi vidare till Skövde, jag ska hjälpa honom med att packa ner grejer i flyttlådor, Marion och han ska nämligen flytta till Borås om någon vecka. Ha en fin dag allesammans!

Wake me up


L
yssnar just nu på världens bästa låt - Wake me up med Avicii. När jag hörde den första gången kunde jag inte tro det var avicii med tanke på hans andra partylåtar - helt klart en ny favorit. Vad har hänt idag? Åkte först till tandis och sedan blev jag och Linnéa bjudna på mat hemma hos Rebecka vilket alltid är uppskattat och sedan åkte jag hem. Har även varit iväg på vår fotbollsträning som slutade med ännu en stukad fot, nu gör det knappt ont när jag stukar den eftersom jag är så jävla van vid den känslan.. i nuläget skulle jag helst av allt vilja skära bort foten och kasta iväg. Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan hoppa i säng. Imorgon ser det ut som att det blir en roadtrip till Skövde tillsammans med Christopher och sedan har vi match i Trollhättan!

We cant stop

Läget fint? med mig är det bra förutom att jag är svintrött. I fredags somande jag fem och vaknade vid 10 så det kanske inte är så konstigt att jag känner mig trött. Mina planer för dagen är ganska lugn, vi ska käka lite mat hos mormor och sedan har jag inte så mycket mer på schemat. Tiden bara springer iväg och snart är vi helt plötsligt inne i juli månad och det betyder att vi är ett steg närmre brölloppet jag ska fixa - pirrigt!

Midsommar 2013


Hej på er!! Fortfarande dålig uppdatering här och jag skyller på att jag haft andra grejer för mig, fixat inför midsommar och även hängt i solen. Hade en fantastisk dag igår som började med vår tradionella midsommarlunch - sill och potater och jordgubbar och grädde till efterrätt. Sedan kom tjejerna och då satte vi igång med kransmindning, dans runt midsommarstången och mer drickning. Marion hade även fixat lekar som vi körde och sedan grillade vi och hade det allmänt bra hela kvällen. Grym kväll som jag inte kommer glömma i första hand. Nu ligger vi avdeckade här i soffan och ska förmodligen käka bakismat - man har ju mått bättre om man säger så. blink, blink.
 
 

21.38

Äntligen fungerar internet som det ska så ska jag försöka blogga lite bättre! En aning lättare när allt funkar som det ska och det inte tar 100 år för en att ladda upp en bild. Kom precis hem från en väldigt blöt träning och nu sitter jag och chillar framför teven med en popcornskål gämte mig, antagligen har alla försvunnit innan jag bloggat färdigt då Christopher sitter bredvid och gluffsar i sig.

Imorgon kommer Rebecka hit och då ska vi plocka hinkvis med blommor och innan dess ska vi ha pannkaksfrukost- vardagslyx! :)



juni 18

Längesen jag uppdaterade nu men jag har varken haft tid eller haft lust, dessutom strular fortfarande vårt internet men nu har pappa införskaffat sig ett nytt modem så nu hoppas vi att det snart är igång. Vi har planerat midsommar som ska tillbringas här hemma med ett gött gäng och jag är helt 100 på att det kommer bli svinskoj. Sitter nu och chillar tillsammans med Marion och Christopher, de är här i några veckor och det får mig på bra humör! Hoppas ni haft det bra!

Orange

Har jobelijobbat idag och även läst i 50 nyanser av honom - den är fan beroendeframkallande! Rebecka här och vi är nu redo för kvällen. Som sagt ska vi in till Borås och fira Majja som snart fyller 20 år! :) Ha det fint, hej ♥

Always on the run

 Regnet smattrar på fönstret, det är alldeles grått och kallt ute. Precis så jag känner mig inombords. Huvudet värker medan snoret rinner.. vilken härlig morgon! Hoppas det är någon endagsgrej för imorgon vill jag vara frisk då vi ska fira Majja. Ska knapra mediciner nu och fortsätta dricka mitt honungsvatten och sedan ska jag slänga mig i sängen och kanske läsa en bit utav 30 nyanser av honom som jag lånade utav Rebecka här om dagen - den borde få mig på bättre humör hehe.

21.45

Usch, har dragit på mig någon förkylning eller något.. snoret rinner och även lite halsont på det. Tror jag får slänga mig i sängen direkt efter att jag tvättat bort sminket. Vill inte bli sjuk nu! Har annars haft en finfin dag :)