Matkoma

Min mage sprängs! Tjockat till det med pizza och det var så gott men så mättsamt nu i efterhand, varför slutar man inte äta när man är lagom mätt har jag undrat länge? haha. Har kikat på film och sånt där mysigt ikväll. Tänkte åter igen lägga mig tidigt eftersom jag ska stå i affären imorgonbitti också. Flower power :-) Vid ett ska jag iväg och spela match och därefter ska jag iväg till Borran för att träffa min saknade Vicktoria, ska bli så härligt att se henne igen. Vi får se vad vi hittar på för skoj, men något nice ska vi allt se till och göra! Så bloggisen kommer antagligen inte bli uppdaterad imorgon eftersom hela dagen är bokad till annat.

Men jag skriver igen på söndag så hoppas jag att ni alla får en härlig helg med allt vad det nu kan innehålla :-) Kärlek ♥


Ser det ut som att Elsa gillar att vara i min famn? Njaaaa :-) Stretar som en jäkla gris! Kolla mongoögat hon fick till med också haha!

Storsjöyran

Jävlar vad jag är taggad nu!! Rebecka har skaffat biljetter till Storsjöyran som är en festival i Östersund där bland annat Maskinen, Icona Pop, Lilla Sällskapet, Rebecca & Fiona, Kapten Röd, Lars Winnerbäck, Den svenska björnstammen, Norlie & KKV och Nause ska spela! Hur grymt?? Alla dessa artister jag rabblat upp nu är mina favoriter och mer artister kommer som jag inte skrivit upp. Shit vad glad jag blev när hon skrev att hon fixade biljetterna nu när vi inte fick några till SHM. Jag, Rebecka, Sofia, Emma och Linnea kommer dra till Östersund den 26 juli.. Maj Gad! :-)

Får se hur det går med campingen, jag som ogillar det där med tältning, bajamajor och så vidare.. UÄK! Trodde jag skulle kräkas på P&L förra året. Men i slutändan är det ju så jäkla värt det :-)


Städdag

Håller på och städar hela jäkla huset, det ni, det är redigt det! Idag är jag happy och mer happy kommer jag dessutom bli om några få timmar då Rebecka köpt biljetter till en extas grej vi ska iväg på i juli! Waaah, nice hihi :-) Har mycket att se fram emot nu i sommar och det känns så himla bra, nu när det fina vädret stack iväg så vill man gärna ha något att blicka fram mot.

Nu ska jag fortsätta städa, sen öppnar jag affären och ska stå där hela kvällen, komsi komsi ;-) Ta hand om er.

                                                                 Jag och min lilla råtta

Do what you love!

Oh! Vilken härlig sommarkväll vi har idag, sitter i soffan med öppen dörr till altanen och lyssnar på allsång haha, det där är sommarkänsla alltså. Har sålt blommor hela kvällen så nu förtjänar jag att ta det lite lungt. Ikväll skulle jag och Majja dragit till torsdagskvällen men eftersom jag stod i affären kunde jag inte hänga på, tråkigt med tanke på att Loreen skulle spela. Hörde att det de hade räknat med cirka 40 000 människor som skulle stå och lyssna på henne, helt sinnes ju! Fan att stå där och trängas känner jag, gillar som sagt inte när det är en jävla massa folk överallt och känna att alla är i vägen hihi, nädå så farligt är det inte. Majja och jag har bestämt träff nästa vecka och det ska bli så otroligt skönt att träffa henne, min fina vän!

Vad har jag annars för planer? Tänkte som sagt ta det väldigt lungt nu ikväll, kika på tv och sånt där chill. Imorgon säljer jag blommor hela dagen också så om ni vill ha det lite sommarfint i trädgården ska ni komma till oss hihi :-) Sen får vi se vad det blir för bus. Hörs!


Sun!

Sov hur skönt som helst idag och vaknade upp vid åtta då jag och Marion bestämde oss för att ta en promenix i morgonsolen. Amber var också med på trippen och det visade sig bli en vääldigt lång promenad, men det var skönt! Planerade sommaren och njöt av solen som värmde sådär lagom skönt på våra ryggar. Amber är helt slut nu så nu ligger hon däckad i soffan, snäckan!

Nu har vi käkat god frukost ute på altanen och tänkte strax byta om till målarkläder, vi ska måla hela dagen så snart är hela huset färdigt! :-) Kanske får mig lite färg nu när man ska stå intill solväggen. Hoppas detta vädret håller i sig bara!


Sweet dreams!

Trött tjej här alltså! Idag har jag fixat och trixat i mitt rum, bytt gardiner, bytt blommor och ställt in min nyinköpta lampa i fönstret. Tänk vad lite grejer kan göra! Tycker det är himla viktigt hur man inreder ett rum, det ska vara på sin plats och helhetsintrycket är också viktigt för mig. Har ett väldigt litet rum, därför satsar jag på att få det extra mysigt i rummet när det är soppas litet att man knappt kan göra något annat mer än att sova där haha! Äsch, jag bryr mig inte så mycket om storleken på rummet, atomsfären måste bara klicka och det gör det i mitt lilla rum. Inatt kommer jag sova som en prinsessa hihi :-) Får se om jag lyckas fånga allt på bild imorgon så ni också får se.

Under kvällen kom Martina och Robban hit och grillade hamburgare med oss och det blev så jäkla gott. Hemmagjorda biffar och en jäkla massa grönsaker, yumi!! Därefter satt vi och snackade i några timmar och lyssnade på grymma låtar. Robban spelar ju i band så han kan det där med musik vilket är nice som fan. Hans band ska spela i Herrljunga den 7 juli :-) Excited!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Godnatt med er! ♥


I don't care, i love it!

Hello!

Min hals gör fortfarande ont! Förstår inte riktigt vad det är eftersom jag inte har ont någon stans, säkert något virus som går men det är jävligt segt att inte må helt hundra nu en solig dag som denna. Men jag gör det till det bästa. Träning ikväll men jag hoppar den med tanke på att min hals inte vill samarbeta med mig, vill hellre gå all in den sista matchen vi har nu på lördag och snart är det också Sig - cupen! Så jag ska inte göra många knop idag.. tänkte jag skulle vara redig och vattna alla blommor i växthuset nu, inte så ansträngande. Alltså kommer jag spendera hela min eftermiddag där.

Annars då? SHM som vi så gäna ville gå på sprack ju totalt när allt blev slutsålt på ett knäpp, turen fanns inte med oss helt enkelt. MEN! Vi har andra planer på gång och jag är gasnka säker på att de kan vara lika vasst som SHM. Yeah! Nu får vi bara hålla tummarna på att turen finns med oss denna gången, annars kommer jag fan kriga tills jag dör, haha!

Nä, nu ska jag kila. Hoppas ni mår fint :-)


Ullared

Nu har vi kommit hem från en heldag i Ullared, och jag är helt utmattad efter all shopping och springning inne på Gegås, fick med mig en massa krafs och en del behövliga grejer också. Dock blev jag mest nöjd med mina röda Converse jag gick och köpte utanför Gegås och det hela gjorde inte ondare att de hade sänkt priset med en hundring. Röda skor passar verkligen till allt och har länge funderat på att köpa sånna, så idag slog jag till när de dessutom var billiga! Inne på Gegås var det som tur inte alls mycket folk, kanske berodde på att vi var där tidigt som fan och började yra där inne, vilket var otroligt skönt. Har verkligen fobi för människor när det är i en stor massa haha.

Nu har vi precis packat upp alla.. 5? stora påsar och tänkte nu laga till något smaskigt att äta och sedan sätta oss och kika på Allsång på Skansen, tantvarning där men jag tycker de programet är jävligt
mysigt :-)






21.55

Kom hem för en stund sedan, efter en lång och blöt fotbollsträning som resulterade till en nerdränkt Mikaela, shit vad det regnar alltså! Så nu har jag duschat länge och varmt och känner mig på topp igen. Imorgon ska vi i familjen spendera hela dagen på Gekås där det antagligen kommer vara söndermycket folk eftersom det precis varit löning, men vad tusan, det är bara att trängas! Jag som gillar folkmassa, uääk! Men det är alltid kul att åka dit ändå, på något vänster är det faktiskt mysigt. Vi har det som en liten tradition i vår familj att vi åker dit varje år under semestern och den traditionen kommer antagligen hålla i sig eftersom alla gillar det :-)

Sitter just nu och lyssnar på Lars Winnerbäck.. så mysiga låtar. I höst åker jag och några förhoppningsvis på hans konsert, vore helt fantastiskt och njuta till hans fina låtar. Nopp, nu ska jag fixa och dona här, vi hörs imorgon när jag antagligen är helt slutkörd efter heldagen i Ullared.
Tjingeling ♥



Regn och åter regn

Waah vad glad jag blev när jag fick ett meddelade av vår tränare där det stod att vår match blev inställd idag! Var inte alls taggad eftersom jag har ont i halsen och känner mig hängig plus att vädret inte är det fagraste liksom haha. Får helt enkelt bli en vanlig fotbollsträning istället. Amber blev supersöt i sin nya friss, en liten nakenfis blev hon istället för en långhårig schnauzer, hon blev dock inte så glad när hon var tvungen att gå ut i regnet när knappt någon päls fanns kvar på stackarn.

Rebecka satt i timlång kö idag till SHM men lyckades inte få tag i några biljetter vilket jag lackade sönder på, hade varit så jäkla grymt! Ska fan hänga på blocket varje dag nu framöver och se om det finns några biljetter, men antagligen är inte turen med mig. :-)

Mamma håller på att baka bröd här så jag tänkte joina henne och leka lite husmor här hemma! Ni får hade så gott så hörs vi!

                                                                         Pumpkin

Hundbad!

Badade min skrutt så hon är fräsch inför frissan imorgon hihi. Hon är världens sötaste när man ska bada henne, så snäll och duktig. Det verkar som om hon tycker det är skönt att bli nedställd i badkaret och bli shamponerad av mig. Sedan snor jag in henne i en handduk och går runt och bär på som en bäbis och hon bara ligger där och ser söt ut. Eller söt och söt, hon ser ut som en harskrutt efter hon badat, det ser i varje fall inte ut som en hund! Därefter borstar jag hennes päls så nu är hon så himla gosig, nu får hon gärna dela säng med mig :-)


"I'm only single, because i'm too sexy for everyone"

Tjingeling!

Har varit på utflykt hela dagen och både käkat och fikat med familjen, supermysigt var det! Nu sitter jag och rensar bland bilderna på min dator, det är helt sjukt vad bilder man har samlat på sig under alla dessa år, tänk vilka fina minnen man har alltså. Har fortfarande stört ont i halsen, en vidrig känsla som vrider om hela halsen när man ska svälja, inte det skönaste precis. Har druckit honungsvatten hela dagen så nu håller jag tummarna på att det inte blir värre! Under kvällen ska vi fixa tacos och mysa ner oss i soffan och kika på något bra. Tänkte att jag skulle hoppa i säng tidigt idag så jag får lite sömn med tanke på att jag varit ute och flängt varje dag den senaste veckan. Imorgon ska vi återigen ut och flänga. Amber ska nämligen trimmas i Borås så då tänkte vi gå in på Nelly outleten på Åhaga och kika om det finns något nice, tror visserligen inte det finns så mycket eftersom många sagt att det varit kasst.

Tänk imorgon när Amber klippt sig.. hon kommer se ut som en råtta och det är så himla gulligt, när jag fick henne för 6 år sedan blev jag nästan arg över att hon skulle trimmas eftersom hon blev så lik en råtta, men nu tycker jag bara det är charmigt, haha!  Ni ska allt få se en bild på resultatet imorgon :-)

PussPuss


Leopard

 

I
dag bär jag mina läckra leopardmönstrade byxor, gillar dem som fan!

Baby you're a firework!

Har under kvällen käkat jordgubbar med mami och papi medans vi kikade på Black Swan som gick på teven, tycker den är jävlig knepig, eller så är det jag som är en aning efterbliven och inte fattar. Nä det var ingen höjdare till film. 

Min hals vill fortfarande inte samarbeta med mig eftersom jag har konstant ont i ena halsmandeln, får ta och dricka något varmt så kanske det löser problemet. Iallafall.. Nu drar jag ut på äventyr, ska agera chaufför åt Marion och hennes kompis, snäll som jag är ;-) Så jag tänkte jag skulle dra lite tidigare så jag också får ta del av dans och skratt, sitter aldrig fel liksom! Nu måste jag kila, ha det fint KramKram