Instagram

 
- Senaste från Instagram

Haft en fin helg. I fredags hängde jag, Linnéa och Sofia hos Marion. Hon har flyttat till ett SÅ fint litet hus här i Alboga, helt nyrenoverat och jättemysigt ställe. Där lär jag spendera många timmar hihi. Igår var vi hos Victoria och fick varsin behandling av henne, hon är snart färdigutbildad som hudterapeut så jag passade på att vaxa mina ben. Och idag har jag bara tagit det lungt, tänkte kila iväg till Marion och kramas lite med hennes nya kissemisse! Hoppas ni haft en härlig helg. 

Bröllop

 


I lördags gifte Linnéas mamma & Martin sig och jag fick den fina äran att fixa blommorna till bröllopet - världens finaste ära för en florist och extra roligt att göra det till två personer som man gillar extra mycket. Det kändes speciellt. Efter flera timmars jobb & slit var jag färdig och kunde pusta ut och slutresultatet blev jag mer än nöjd med.

Kolmården

Hej! Jag ser att ni fortfarande kikar in på bloggen även fast det är astomt här men jag ger mig på ett inlägg nu och så får vi se när nästa gång blir. Jag är inne i en period just nu där allt känns jobbigt - den mest logiska förklaringen är väl för att jag jobbar bokstavligt talat röven av mig.. jag har typ ingen tid och ork för att göra något när jag väl är ledig. Nåja det blir bättre nästa vecka när jag bara har ETT jobb att sköta haha.
De få dagarna jag varit ledig har jag varit på Kolmården och sett alla söta djur och varit på kulturkalaset med fina vänner och sett Hoffmaestro och Daniel Adams Ray - fantastiska!! 
Som ni kanske ser på någon av bilderna så har jag en fet blåtira, fick en rejäl smäll av Oscar på jobbet, blåtiran är fortfarande kvar efter 1 1/2 vecka. Känner mig SNYGG..... Nu väntar mat och soffhäng. Ha det fint så hörs vi. Kram på er

Fredag

 
Idag är det fredag och det har redan hunnit bli augusti.. har inte denna sommar bara sprungit förbi? Helt slut är den väl för visso inte men man har alltid tänkt att göra mer än vad man hinner med, sån är jag iallafall.
Nu har vi stängt ner plantskolan för en månad och där i mellan ska vi gå på mässa, arrangera bröllop och ta hem massa fina nyheter - och för en sekund längtar jag jättemycket till hösten! Känns skönt att kunna pusta ut lite från allt. Så vad hittar ni på? jag sitter och lyssnar på musik och ska alldeles strax packa ihop grejer till helgen. Vi ska till Uport, en liten festival i Ulricehamn. Jag hoppas på två riktigt grymma dagar med fina människor! Hoppas allt är bra med er. PUSS