Leopard

Hemma från en liten tur i Ulricehamn tillsammans med mormor. Hon hade några ärenden att gå och sedan åt vi god lunch, vi tog varsin sjötunga och den så god! Vad har ni annars för er? Jag ska sticka ut och jobba nu och sedan ikväll väntas möte med Taste the countryside. Hoppas ni mår bra, själv börjar förkylningen släppa och det känns förbannat bra.

Farsdaghelgen

Vårens Morsdagrunda var uppskattad och därför gör vi det igen, men nu till våra pappor - alltså blir det en Farsdagrunda under helgen 9 och 10 november. Vi i Taste The Countryside kommer garanterat bjuda er på en mysig och härlig hösthelg. Så vet ni inte vad ni ska ge era pappor i Farsdagpresent? Ta med honom ut till landsbygden och tillsammans besöka våra mysiga butiker vi småföretagare har.

Hos oss på Alboga Planskola kommer vi erbjuda fina farsdagsbuketter och goda praliner med smak utav chili och whiskey. Vi kommer även att ha dörrkransar, adventljusstakar, höstblommor och annat kul till försäljning.

I will be here

I vanlig ordning är frukostmackan uppäten och kaffet uppdrucket. Stormen som skulle dras in över oss igår blev inte så farlig som de sades, inte över lilla Alboga iallafall. Gårdagen spenderades framför cancergalan med tända ljus och tårar som rann ner för min kind - jävla sjukdom som förstör för så många. Jag önskar jag kunde göra något mer än att bara skänka några hundralappar. Här sitter man och klagar på sin förkylning som man dragit på sig. Ta vara på all tid tillsammans med dem ni älskar.

Inför Allhelgona

I helgen är det Allhelgona - smyck din grav med någon fin dekoration.

Oktober 28

Hej på er!! Nu är jag på banan igen, helt frisk är jag inte ännu men nu ligger jag inte bara i sängen. Snöt nog ut min hjärna i morse för nu sitter jag här med näseblod och bomull i näsan - känner mig ovanligt fräsch. Jag har precis druckit en kopp kaffe ihop med Marion samtidigt som vi kikade på Nyhetsmorgon, är inte det en bra start på ens morgon? Idag ska jag bara vila så jag blir helt frisk, har många beställningar på gravsmycken som måste göras i veckan.

Sjukstuga

Jävla skit att vakna upp till både huvudvärk och halsont. Har noll energi men ändå måste jag tvingas ut i kylan för att fortsätta med gravsmycken, vi är inne i perioden när det går som mest gravsmycken och självklart ska jag gå och bli sjuk då. Något som får mig på bra humör är tanken vid att jag och tjejerna ska åka upp till Stockholm för att se Avicii i februari - det kommer bli grymt!

19.55

Vad har ni för er denna dag? Jag är fortfarande hängit och har ont i halsen men jag känner mig trots allt mycket bättre än vad jag kände mig igår. Har jobbat hela dagen så nu känns det skönt att ha en Amber som myser i mitt knä. Nu väntar ännu en kopp honungste och sedan ska jag kika om det går något bra på tv.

Lösbunden begravningsbukett

Att jag skulle göra fler gravsmycken idag kunde jag glömma. När jag vaknade i morse hade jag lite feber och jätteont i halsen. Flera liter honungsvatten har druckits idag i hopp om att bli bättre - går sådär. Något jag dock inte kom undan att göra var denna begravningsbukett och trots att jag hade noll energi till att göra något blev jag nöjd med den ändå.

Gravsmycken

Allhelgona är snart här och just nu kan du välja bland fina dekorationer att smycka graven med. Fler varianter kommer under morgondagen - håll utkik!

In the rain

Regn, regn, regn. Det var ett tag sedan vi hade regn här så för mig gör det inte så mycket. Ganska mysigt när man sitter inne och hör det smattra på rutorna. Kaffet är nu uppdrucket och jag ska snart bege mig till Rebecka - trerätters är behövligt idag.

Talk dirty to me

                                              Några bilder från Instagram - Mikaaelaandersson

En grå och trist dag som denna spenderar jag framför datorn, lite marknadsföring ska göras och planering av begravningsdekoration ska även göras nu i eftermiddag. Med en kopp te ska jag nog klara av det trots att jag bara vill ligga i min säng just. Ikväll bjuds det på trerätters hemma hos Rebecka - en sen födelsedagspresent till Titti, Emma och Emelie.

Söndag

Hej! Det har varit fullt upp i helgen med både jobb, kalas, festande och fotbollsträning - en riktigt bra helg med andra ord och nu tänker jag bara slänga mig i soffan för att invänta det första avsnittet av solsidan med något gott att äta. Hoppas ni också haft en fin helg.

Gravlykta

Nu har vi börjat lite smått inför Allhelgona - vad fort tiden går men denna period är den som är mysigast, mörkret faller och man kan tända levade ljus i växthuset. Igår packade jag upp fina gravlyktor som du kan köpa för bara 95:-/st. Nu är det hög tid att börja med gravsmycken. Bilder kommer upp sedan!

Oktober 15

 Ett stort grattis till mina underbara vänner som fyller år idag, Sofia, Robin och Johan - tänk att vi hållt ihop i 20 år nu!! Vad har ni hittat på denna fina höstdag? Jag har jobbat hela dagen så nu känns det så skönt att komma hem och kunna landa i soffan och bara vara. En dusch och lite käk sedan är jag på banan igen. Imorgon ska vi fira Sofia med en stor härlig frukost, det är hon värd.