Just give me some time

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Jag sitter fortfarande insvept i min varma morgonrock och håret är på sne - idag är det en sån morgon. Har i allafall fått i mig frukost, jag har fått dille på philidelphiaost och finn crip, så jäkla gott! Jag ska strax ut i regnrusket för att göra en blomsterbeställning och sedan ska jag försöka tagga igång mig själv för kvällen, just nu hade en hemmakväll varit super men det ändrar nog sig om några timmar.

Favoriter

Här är mina favoritprodukter från Mary Kay, deras BUS är utan tvekan den bästa jag har testat. Brukar annars få bajsfläckar på mig och det är väl inte det charmigaste att gå runt med haha - denna ger en jämn och fin yta och så doftar den helt fantastiskt. Jaja. Matchen igår behöver vi inte gå in på, det blev förlust med 3-1 och idag vaknade jag upp med en riktig härlig träningsvärk. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen kommer Sofia hit och då ska vi promenera till Rebecka där hon fixat i ordning brunch.

Seriestart

Idag smäller det, fotbollssäsongen drar igång idag! Dock kickar vi igång matchen i Vänersborg vilket är snorlångt bort men det ska bli riktigt roligt att spela igen - division 3 nu. Och något som är ännu roligare är att Sofia kommer hem idag, denna dag har jag sett fram emot sen hon åkte. Nu ska jag fortsätta umgås med Marion och Christopher. Hoppas ni haft en fin helg.

April 27

Hej på er! Hur har ni det? Med mig är det fint. Igår kom Marion och Christopher hem och på kvällen åkte vi + Rebecka och Linnéa till Grolanda för att se på lite fotboll, riktigt härligt att fotbollsässången dragit igång - imorgon är det vår tur. Just nu sitter jag ute i solen, datorn i knät och lyssnar på New Age. Amber ligger bredvid mig som vanligt. Ska alldeles strax öppna upp affären.

Frukttallrik

Färsk ananas, passionsfrukt och vindruvor kan vara det godaste som finns.. MM! Jag har hunnit med att plantera några grupper och så har jag även kört ett träningspass tidigare idag. Var så jäkla trött imorse så jag knappt visste vad jag hette men efter några kilometer löpning har jag fått tillbaka min energi. Ikväll kommer Rebecka, Linnéa och Robin till mig - det bjuds på mat och skräckfilmsmaraton.

Heart

Här är ett fint metallhjärta som jag sedan lindat ett pärlband om - gillar det som tusan! Fint att ha hängandes på väggen eller på ytterdörren. Finns många fler så passa på. 120:- hos oss.

Nybakta bullar

En nybakad bulle och ett glas mjölk slår det mesta en sådan trist dag som denna. Regn och grått utanför. Hoppas allt är bra med er, min mage värker men om man bortser från den rullar allt på som det ska. Om några timmar snöras fotbollskorna på men innan dess ska jag fortsätta med en liten grej som kommer finnas i vår affär - ni får se sedan.

22.05

Tog vara på det allra sista gympapasset för denna säsong, extra svettigt och jobbigt idag. Tidigare när jag var på lunch hos Robin planerade vi den kommande veckan, så från att nästan inte ha något planerat har jag flera dagar uppbokade. Det är det bästa som finns att veta att man hela tiden har något roligt att se fram emot. Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan hoppa ner i sängen för lite serietittande. Godnatt!

New week

Denna låt går på repit här hemma, om jag hittat en låt som jag gillar spelas den cirka 100 gånger i rad och sen efter det har jag tröttnat på den - så typiskt. Ny vecka igen och jag har inga större planer förutom idag då jag, Rebecka och Linnéa har blivit bjudna på lunch hos Robin. Någon har nämt att han gör en väldigt god risotto så idag blir det upp till bevis! Amber ligger fortfarande och sover i min säng så nu ska jag dra upp henne för en morgonpromenad, dessvärre skiner inte solen som igår.

My love

Åh, är hon inte fantastisk? Amber min lilla snäcka. Så fort kameran åker fram vet hon vad som ska göras. Jag blir alldeles lycklig när jag är med henne - låter precis som jag är förälskad i henne men det är nog det jag är haha. ♥

Bra helg

En riktigt lyckad kväll igår - grillning, dans och mycket prat var det enda som behövdes för att få den ultimata kvällen. Det är riktigt sjukt att det snart gått ett år sedan vi tog studenten. Vaknade upp bredvid Victoria och efter frukosten som Mimmi bjöd på blev jag upphämtad och nu de senaste timmarna har jag bara njutit utav solen. Nu doftar det grillat, man får passa på dagar som dessa!

April 20

Åh härliga dag!! Fullspäckad dag med försäljning av blommor och lunch ute i solen. Hoppas ni mår bra, det gör jag, att lite sol kan göra en på så bra humör. Om en stund kommer Linnéa för att hämta upp mig, vi ska vidare till Bokis och dra en snabbfika med Rebecka. Direkt efter vårt catch up åker jag till Mimmi där årets första grillning väntar tillsammans med min förra klass, hur kvällen slutar är inte betämt. Ni får ha en fin lördagskväll så hörs vi imorgon!

New in

Här är jeansen jag köpte i Jönköping, de är från HM och kostade 250 kronor. Gillar de mönstrade tyget plus de guldiga dragkedjorna baktill. Favorit i min garderob just nu.