Live today

Stått och sålt blommor mer eller mindre hela dagen, jäkligt roligt alltså! Därav varför det inte blev någon fotbollsträning för mig ikväll. Annars har jag inte gjort så mycket mer, vaknade med bakfylla (efter cirka 5 cider, normalt) så jag tog det relativt lugnt och kollade på medans Marion och mamma började måla om vårt hus, kommer blir så jäkla fräscht!! Nä roligare har inte dagen varit, imorgon är det skola vilket inebär att vi bara ska städa och rensa i våra floristlokaler så allt är på sin plats och därefter slutar vi. Efter det ska jag in till Carlssons och ha ett litet "möte." Sen på kvällen tänkte jag att jag skulle ta det förbannat lugnt eftersom lördagen kommer bli kaos! SUMMERBURST, woopidooo :-)

Nu tänkte jag ta mig en bit lemoncurd-maräng-paj som Marion rört ihop. Det är helt sjukt, man kan seriöst tro att jag är ett fetto så som jag håller på och äter sötsaker varje dag?! Dock ser jag det mer som en livsnjutning för man lever ju bara en gång! haha. Ha det gott finingar ♥



31 maj!

Dagen efter balen alltså, helt sjuk att det är över nu! Tänk hur mycket man har sett fram emot dessa dagar och planerat allt i minsta detalj och så går det så fort över? Lite läskigt faktiskt men jag hade en trevlig kväll med massa korttagning, trerätters och gott snack tillsammans med fina vänner. Henke hade hyrt in en riktig fotograf så jag och han fick agera modeller överallt kändes det som så jag fick inte chansen att ta bilder med några i min klass förutom Majja vilket var lite tråkigt men samtidigt var det nog värt det eftersom bilderna oftast blir finare hos en fotograf. Iallafall så var det sjukt mycket folk men som sagt så kändes det inte lika personligt som i Herrljunga när man gick ut på röda mattan eftersom inte en jävel vet vem man är typ haha! Nä men det var en lyckad kväll och nu taggar vi till nästa fredag då vi tar studenten, helt sick!!

Taggar!

Sitter och pratar med Johannes och taggar inför morgondagens bal! Vi går ut klockan sex på grand så om ni vill se mig och Henke fina tillsammans får ni vara där i tid ;-) Innan dess ska Sala fixa mitt hår och Marion fixar min sminkning och därefter börjar förfesten hos Johannes! Längtar tills det blir morgon så man får börja göra sig i ordning och framförallt få se alla mina vänner som är balfina. Ja jäklar, är lyckligt lottad som får gå två balar alltså, klagar inte det minsta. :-)

Idag så har jag fått betyg i två olika kurser och därefter så har vi käkat smörgåstårta med klassen och taggat inför morgondagen, tänk att man sett fram emot att få gå balen i tre år och så är vi redan där?! Helt sinnessjukt. Så dagen har varit kort, har också pratat med Rebecka och planerat lördagen. Nu mår jag allt bra! Nu har också Marion kommit hem så jag tänkta kila ner till henne och så ska vi fixa något gott att käka. Hörs senare! Puss&Kram


Sista delen!


Och där var de sista bilderna, eller.. mer får ni inte se från denna balen. Imorgon tar vi nya tag och taggar inför Boråsbalen, Woooopido :-)

The best surprise ever!


Har utan tvekan världens finaste vän. Rebecka och jag har ända sedan biljetterna till Summerburst kommit ut snackat om att vi måste dra dit, dock fick vi aldrig tummen ur räva och det kom alltid något mellan hur vi än försökte, så vi la helt enkelt ner det och bestämde oss för att göra andra roliga saker till sommaren.

MEN, ett fint men kan bryta hela mönstret då Rebecka bad mig kika på hennes blogg där hon först länkat ut massor av låtar från Summerbust och också denna bilden över. Tror ni att jag blev lyckligast i världen? Svar: JA! En endagsbiljett och jag får se mina absolut favoritartister med min andra hälft, är så jävla taggad och glad över att Rebecka är världens finaste människa. Tack än en gång för att du är du!!! Shit, blödigt inlägg alltså men det kommer bli så jäkla roligt :-)

Fick också massor av fina presenter från familjen som tillexempel en ghd plattång som används flitigt nu, inflyttningsprylar och annat smått och gott! En fantastisk fin födelsedag helt enkelt. :-)

Bal - Herrljunga

Tänkte att jag skulle dela upp bilderna lite så det inte kommer en hel drös med bilder på en och samma gång. Här är iallafall några utav dem vi tog igår! :-)











Happy birthday to myself!

Har inte ens insett att jag fyller år idag, har varit så himla mycket annat att tänka på nu det sista. Men idag fyller jag år i vilket fall, dock känns det inte ett dugg bättre eller sämre, längtar bara till nästa år då det blir 20årsfirande!

Hur som helst så hade jag en helt fantastisk dag och kväll igår, att klä upp sig, sminka sig fint och få fin håruppsättning är väl en dröm för vilken tjej som helst? Johan som var min baldejt är min bardomskompis som jag hållt ihop med sedan jag var en liten plutt så det kändes som en fin avslutning att få gå med honom. Vi tog massor av foton och hade det supertrevligt med trerätters och dansande, framförallt vals och bugg som jag och Johan gick loss på haha. Det jag tycker allra roligast med balen i Herrljunga är att den känns så personlig på något sätt, har alltid velat gå på balen i Herrljunga så när Johan frågade mig var det ingen tvekan om att jag ville gå, och dessutom få gå ut med sina allra bästa vänner också är ju bara massa plus i kanten. Visst ska det bli kul att gå på min bal i Borås också men det kommer inte kännas lika speciellt eftersom man känner alla i Herrljunga.

I varje fall så hade jag det extremt bra och nu tänkte jag kolla igenom alla 600 bilder som Marion tog igår och så får vi se vad som kommer läggas upp här :-)


Världens finaste Sofia och jag, du är grym!! ♥

Nya koppar!

Tycker de är så otroligt läckra! Passar perfekt här hemma och för att bara kosta 8 kronor är de ett jävla kap. Köpte två stycken av varje färg som kommer användas flitigt här hemma både till tedrickande och juicedrickande. :-)

Wonderful day!

Nu är jag hemma från en heldag i Ullared och jag har fått med mig så bra grejer där ifrån, oftast brukar det vara så att man köper på sig så mycket småskit som är så onödigt men idag tänkte jag efter vad jag verkligen behövde så det slutade bra och kvittot blev dessutom inte så långt vilket var positivt! Fick med mig hårspännen, toffsar, ansiktsvampar och sånt där småkrafs och två tröjor och en klänning. Juste, fick med mig världens finaste koppar i tre olika neonfärger som bara kostade 8 kronor styck. Helt sjukt att det är så billigt där och ändå så bra kvalité på grejerna. Tänkte fota dem ikväll och lägga upp här så ni får se dem. Mimmi och Victoria shoppade loss de också och vi har haft en hur skön dag som helt tillsammans. Efter alla timmar inne på Gekås satte vi oss på en bänk ute och smaskade på mjukglass i solen men dessvärre smälte glassen fortare än vad vi hann med äta och det blev ett jävla rinnande på händerna.. elleer?

På resan hem hade vi nog det roligaste samtalsämnet någonsin och jag har nog inte skrattat så mycket på länge, alltså Victoria är så himla rolig så vad hon än hittar på så skrattar man, lilla gostjejen! Dock är det en aning svårt att koncentrera sig på att köra bil när man skrattar så mycket och magen bara värker haha. Jäkligt mysig dag får jag säga och nu sitter jag och väntar på att grillen ska bli klar så vi kan börja grilla här hemma, vilken härlig kväll och hela 25 grader klockan 19.30? helt galet! Ha det gott så hörs vi.


Vinst!

Vi vann matchen med 4-0 och Julia glänste med alla målen! Så jäkla duktig är hon. Matchen överlag var fruktansvärt varm och jobbig, riktigt kul att det går så bra för oss nu. :-)

Nu är jag rejält trött men innan jag går och lägger mig ska jag läsa igenom mitt företag som vi fortfarande inte har redovisat ännu, men imorgon smäller det och det är det absolut sista vi gör nu innan studenten. Woooop!
Efter redovisningen slutar vi och då drar jag, Mimmi och Victoria till Ullared för att spendera eftermidagen på Gekås och förhoppningsvis är det inte så jävulskt mycket folk nu när det är fint väder, kan ju alltid hoppas på det bästa iallafall. Ska bli mysigt och strosa runt där och hitta fina fynd tillsammans med mina snäckor! Imorgon kommer nog Marion hem också, hon ska stanna hela helgen eftersom hon ska sminka både mig och Sofia plus att hon ska ta en jävla massa kort på mig och Johan när vi är balfina :-) Godnatt med er ♥



Mysdag med klassen

Heej! Har haft en sån mysig dag tillsammans med hela klassen både i inredningsaffären där vi satte oss på gräsmattan i en stor ring som man gjorde i förskolan samtidigt som Sarah (ägaren) gav oss tips på vad man ska tänka på om man startar eget och hur det är att ha ett eget företag. Den affären är så himla mysig så jag skulle lätt kunna gå runt där en hel dag och hitta nya mysiga grejer hela tiden. Storegården Country Living som sagt! Fick med mig ett otroligt fint doftljus som doftar helt amazing. När vi varit där i drygt en timma bilade vi hem till mig där vi grillade och kikade i våran affär, riktigt mysigt att ha hela klassen hos mig och visa vad vi har i affären. Sedan bjöd jag på cheesecake som uppskattades väldigt. Satan vad solen har lyst på idag, vi trodde seriöst att vi skulle smälta bort i värmen alltså, kändes som hela min klänning hade fått en rejäl dusch på sig, nä riktigt så äcklig är jag inte haha...

Efter de åkt hem slängde jag av mig kläderna och la mig på gräset och som sällskap hade jag Amber som också låg och solade. Riktigt lustigt det där, hundar brukar väl lägga sig i skuggan och tycka det blir alldeles för varmt men Amber gör helt tvärtom och lägger sig bredvid mig med benen rakt ut som en groda och ligger där och solar sig. Den tjejen va, så söt :-)

Ikväll är det match som gäller, fråga mig om jag är taggad på att springa i detta väder när jag insåg hur helvetiskt varmt det var på arenakampen igår? Jag kommer avlida.. Men det är bara kämpa på så går det nog bra. Nu ska jag fortsätta njuta i solen. Hörs ikväll.


Hela högen!

Believe you can and you´re halfway there


S
innessjukt trött och en härlig huvudvärk får avsluta min kväll, det är väl denna värme som torkar ut en totalt antar jag! Eftersom jag ska möta upp klassen klockan elva imorgon får jag mig en rejäl sovmorgon vilket känns behövligt en sådan dag som denna. Tänkte nu ta mig en glass och fortsätta kika på BigBrother och sedan hoppa i säng! Vi hörs imorgon finisar!