Sista juli

Det var ett tag sen! Allt bra? med mig är det helt okej. Kom precis hem från ett svettigt träningspass, känns skönt att fotbollen kommit igång igen efter uppehållet även fast det tar mycket tid av sin fritid. Annars? Jobbar för fullt med både vaktmästeri och planering inför lördagens bröllop. Kändes som det var igår jag skrev att jag skulle arrangera ett helt bröllop och nu är vi redan här! Åh, det kommer bli så himla fint!! Men ändå pirrar det till i magen - första gången jag gör något så stort alldeles själv.

Nu ska jag ta mig något att dricka och sedan ska jag slänga mig i sängen, morgondagen blir lång. Kram på er.♥

Siluett

Jobbat mer eller mindre hela dagarna. Det tar på krafterna så nu sitter jag nerkuren i soffan bredvid Marion och kikar på tv. Martina gör sin goda räkpasta med persilja, färsk chili och vitlök - en favorit här hemma. Humöret är nere men ska försöka göra det bästa av situationen. Imorgon åker vi på en roadtrip till Falkenberg. Det får mig förhoppningsvis på bättre tankar. Nu - mat!

Varberg

Åkte spontant till Varberg igår för att ligga på klipporna, bada i havet, prata skit och framförallt skaffa sig lite mer färg på kroppen. En utav de varmaste dagarna på länge så det var extra skönt att svalka sig i de klara, blåa vattnet. Varberg är så mysigt verkligen! Senare på kvällen lunchade vi och sedan åkte vi till Tre Toppar för att käka glass, kom dit efter 30 minuters felåkning och annat trevlig som hände på vägen dit haha.

Nu är jag inne i min första vecka som vaktmästare på Alboga och Vesene kyrka. En aning svalt att jobba nu men man får se det positiva - behöver inte sitta inne i en bunker och våndas.

Juli 21

Haft en helt fantastisk dag tillsammans med familjen idag. Spelat minigolf, gått på bryggan längs vattnet, njutit av solen och även käkat buffé på Bryggan i Ulricehamn. Sedan åkte jag och Marion vidare till Blommigt & Prickigt som är en jättefin inredningsaffär i Hyssna. Avslutade vår mysiga trip med kulglas i rån - godaste glassen på länge. Sitter nu på altanen i en utav våra solstolar och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det förmodligen ett kvällsdöpp med Rebecka! :-) Detta är livet på en pinne.

The day

Nu på eftermiddagen tog vi oss ett premiäråk med pappas nya Mustang till Bokafeét där de hade bokmässa, åkte väl egentligen dit mest för de goda fikat och för att njuta utav det härliga vädret. Hittade också fina böcker, inga böcker som jag kommer läsa direkt utan dem var så jäkla fina så jag kunde inte motstå att köpa dem, haha. Snart kommer Rebecka hit och då ska vi gå upp till Sofia som äntligen är i Alboga - det väntas grill och kvällsmys.

Birthday present

Har helt och hållet glömt av att visa vad jag fick i 20 års present. Denna picknickorg är en utav de bättre presenterna som jag fick av Marion, Martina och Christopher. Hur fin är den inte?? Själva korgen kommer jag ha som en inredningsdetalj i hemmet och sedan ska jag bara köpa en fin filt som jag kommer ha när jag picknickar med mina vänner. Det bästa är att det finns en kylväska i den - allt för att hålla vinet kallt, hihi :)

Right now

Hemkommen från en promenad med Marion och en heeel hög med flugor, det var en svärm som attackerade oss vilket fick mig att nästan ta löpet hem, finns inget mer irriterande än flugor - nackdelen med att bo här ute på landet. Frukosten är nu i magen och jag ska snart bege mig ner till växthuset och vattna och sedan ska jag iväg och köpa jordgubbar, finns ett ställe här i närheten som säljer otroligt goda bubbisar som både är stora och smakar sött.

Happy girl

Hur fantastiska är inte mina vänner som ger mig en present bara för att? En sån här fin sekatör har jag aldrig haft, nästan så man inte vill använda den utan ha den som prydnad istället haha! De känner mig för bra och vet precis hur man gör mig glad. Personligen tycker jag det är roligare att att få detta än ett klädesplagg som används några fåtal gånger. Ni är guld värda ♥

17 juli

 
Någon mer än bara jag som har svettats bort idag? Som grädden på moset har jag dessutom stått och målat hela dagen - DET var varmt om något. Men de är dessa dagar man gillar allra bäst, när solen gassar och himlen är klarblå. Älskade Linnéa fyller 20 år idag så det ska vi fira ikväll med god mat och dricka. Vädret matchar hennes fina personlighet :) Innan Rebecka hämtar upp mig väntas blomsterförsäljning.

Krusbär & Vinbär

 
Är det inte härligt när man ser att bären mognat i trädgården och man kan ta in dem och använda dem till något gott? Tänkte leta fram något recept på vad man kan göra med krusbär och vinbär, kanske det blir någon marmelad av krusbären? Återstår att se.

Jordgubbssylt

Mamma har äntligen gjort sin goda jordgubbsylt! Förbannat gott att ha till sin frukost och likaså mellanmål.

Allt bra med er? Haft en heldag nere i växthuset så nu är jag helt slut i min kropp och alldeles strax ska jag öppna upp affären. Sista veckan som vi har sommaröppet vilket känns trisst, stortrivs verkligen med det jag gör. Detta året har vi fått så många nya kunder som berömt mig för det jag gör -  de orden är guld värda. Men i september öppnar vi upp igen för försäljning av höstblommor! :)

New in

 Nyinköpta glasögon, visst är dem balla? Snyggt att matcha dem till en helsvart outfit. Hittade dem på Gekås för 49:-

Grebbestad

Hej! som sagt så åkte jag och Linnéa till Grebbestad för att träffa våra vänner som hade hyrt en stuga där. Rätt liten stuga när 10 personer skulle bosätta sig där haha, men blev bra ändå! Det bjöds på sol, utgång, skratt, bakfylla och annat skoj. Två fina dagar alltså som jag sent kommer glömma. Igår bilade jag, Sofia, Linnéa och Tim hem och när jag kom hem slocknade jag nästan direkt. Planerna för idag? Egentligen skulle vi åka till Marsstrand men så blev inte fallet utan vi åkte till Lager 157 istället och det gjorde inte mig något då jag hittade riktigt fina saker där. Imorgon blir det en tur till Gekås med familjen. Nu ska jag packa upp alla påsar med kläder i. :)