Valborg!


Sofia kom hit vid fyra då vi blev sminkade av Marion. Nu har vi precis fixat oss och är redo för en partykväll tillsammans, kommer förhoppningsvis bli en rolig och härlig kväll! Är lite stressade eftersom vi strax ska vi bege oss till Herrljunga. Så vi får höras imorgon! Puss ♥

30 april!

Hallå i stugan!

Igår vid 23.00 kom vi äntligen hem från all resande, jag och Marion var förbannat trötta så vi pussade på våra djur och sedan deckade vi och nu är vi igång här hemma igen! Våran trip till Uppsala var minst sagt riktigt bra, vi gick i mysiga inredningsbutiker och satte oss därefter på ett fik och mådde gott. Solen sken och det var otroligt skönt väder. På kvällen åt vi god lunch och kikade på tv, en väldigt lugn lördag om andra ord. Uppsala är ju studenternas stad och det festas konstant där uppe men vi kände ingen ork till att gå ut och ränna med tanke på att vi skulle upp 7 på söndagen för att åka upp mot Stockholm.

Det var ju som sagt anhörigdag för alla som ska ner till Afghanistan och arbeta. Vi kikade på all utrustning som de ska använda sig utav och fordon som de ska köra. Känns en aning bättre att veta vad de sysslar med, men ändå känns det tungt att han ska åka! Men som han säger, de är ju något han har velat göra i många år. Det är ju precis som du skulle träna fotboll hela ditt liv men aldrig få spela någon match, det är ju matchen man vill åt. Nu får han ju verkligen känna på allvaret liksom.

Nåja! Vi hade det trevligt, och vi träffade många trevliga människor som man pratade med, och hörde andras synvinklar på det hela. Därefter åkte jag ock Martina in till stan och gick till min praktikplats som för övrigt verkar helt underbar! Det kändes som vi gick runt hela Stockholm haha, men nu känner jag mig hyffsat säker på vart jag ska, och tunnelbanan ska nog inte vara några problem. Lätt och säga nu, ska bli kul och se hur det går på onsdag....



Myskväll!

Åh, Martina kom hem med världens godaste créme brulée idag! Jag har sagt det förut men säger det igen, hon är så jävla duktig! Vi får se hur jag ser ut om något år haha, skämt och sido. :-) Vi har haft en riktig fin kväll tillsammans och nu inväntar vi morgondagen då vi åker till storstaden! Vi hörs på söndag då vi kommit hem! Ha en fantastisk helg allihop. Kramkalas ♥



Fredaaag!


Kom precis hem från Sala, vi testade frisyrer och bollade ideér med varandra. Om några veckor ska jag dit igen och göra frisyrerna så vi känner oss nöjda bägge två. Eftersom jag ska gå på både Herrljungas och Borås bal så kommer jag antagligen köra med två olika frisyrer så det inte blir samma, roligare nu när man kan utnyttja den tiden och fixa två fina balfrisyerer. :-) Jag tror jag kommer bli nöjd hur som helst för Sala är riktigt duktig!

Tänkte berätta om vår lilla minitrip till Stockholm. På lördag morgon ska jag, Marion, Martina och Sofie upp till Uppsala och gå i mysiga affärer för att sedan dagen efter bege oss till Stockholm på anhörigdag för Christopher som ska till Afgahnistan. Spännande att se hur de har det där uppe.
Därefter ska jag och Martina traska runt i Stockholm för att hitta den lättaste vägen från min praktikplats till där jag ska bo. Mitt lokalsinne är noll så det kan bli intresant hur det kommer sluta. Martina har hela tre timmar på sig att få mig förstå sig på storstaden. Tur man har henne som kan staden utantill typ haha. Undra hur många gånger jag kommer vela bort mig nästa vecka när jag inte har någon att följa efter? Det blir nog väl som med allt annat, så jäkla svårt kan det väl inte vara?! Förhoppningsvis är min hjärna på min sida så vi kan gå och strosa i affärer det sista vi gör innan vi tar tåget ner mot Herrljunga igen.

Nä nu ska jag, Marion och Amber ta oss en promenad, ha det gott!

Askan är den bästa jorden

Hejsvejs! Sitter här i soffan med Marion jämte mig, vi har käkat gott tillsammans och nu sitter vi och chillar vid tven. Vi har hållt på i vårt växthus hela dagen, vi är så lika när det gäller smak så det är lätt att samarbeta med varandra! Vi har hunnit med otroligt mycket då vi gick upp halv åtta och sen dess arbetat konstant hela dagen. Känns väldigt skönt att ha kommit igång ordentligt nu.

Imorgon ska vi forstätta fixa och trixa och därefter ska jag träffa Sala! Vi ska testa min balfrisyr vilket kommer bli sjukt spännande att se hur resultatet blir. :-) Därefter blir det en syskonkväll då Martina kommer hem! Mamma och Pappa är i England och herjar så vi ska mysa här hemma med någon bra film. Sen åker vi till Stockholm på lördag morgon. WoopWoop! Kram på er


Mary Kay!




Detta är ett helt set som jag själv använder dagligen, vilket är det bästa produkterna jag har testat. Här är alltså en rengöringkräm där man får rengöring, peeling och ansiktsvatten i ett. Ett natt/dag serum som du tar efter rengöringen som gör att du får SPF 25 på dagen och massvis med antioxidanter och vitaminer på natten. Därefter tar du fukten som ger fukt upp till 10 timmar! Sist men inte minst tar du din foundation som är helt amazing, den är rik på E-vitamin och ger ett jämt och fint resultat. Alla timewise produkter är dessutom åldersförebyggande vilket man inte ser så ofta.




Microdermabrasion set- är en finkornig skrubb och ett serum (som du tar efter ditt skrubbande.) Lika bra som en behandling på salong! Detta använder jag en gång i veckan för att bland annat få min hud len och fin :-)




D
etta är olika solprodukter, solskydd SPF 30 som skyddar mot UVA/UVB strålar. Aftersun gel som man använder efter dusch och en brun utan solkräm som ger en jämn och naturlig brun färg. Jag ska testa detta och se om det är något att ha!




E
ye makeup remover- Detta är en silikon baserad rengöring som tar bort ditt smink på ögonen. Så jävla bra alltså! Passar bra till känslig hy



Här är både mascara, läppstift och lipgloss. Mascaran är helt fantastisk, har använt många mascaror under mina år, men denna är helt klart den bästa.



T
re olika ögonskugger i fina färger
. Det bästa av allt är att de är mina hihi :-)

Om ni är sugna på att testa något av dessa produkter så är det bara säga till så fixar Marion detta!


21:08

Nu är jag hemma från spelarmötet, tog längre tid än vad jag hade räknat med. När jag kom hem hade pappa lagat en supregod pastarätt som vi smaskade i oss. Btw! Fick hem Mary Kay produkterna som jag och Marion beställde förra veckan, så nu har vi ivrigt rivit upp alla fina krämer, smink och annat skoj som var i paketet. Tänkte fota hela kalaset imorgon så ni får se de fina produkterna :-)

Några större planer har jag inte ikväll, ska kika lite på tv.
"Heartbeats" har ju premiär idag! Hörde alla artister som ska vara med i dokumentären på radion idag, så jag tror det kan bli en serie jag kommer följa framöver. Ni får hade så bra så hörs vi!


Wednesday!

Hej på er! Ni anar inte hur trött jag är, har sovit 1 timma sen jag kom hem idag, vilket är jävligt ovanligt för att vara mig! Nationella gick kalas och efter det så åkte jag Majja, Victoria och Mimmi in till stan för ätt luncha på viskan. Där inne satt vi länge och babblade så till slut bestämmde vi oss för att gotta till oss med chesecake och kladdkaka. Mysigt att ha lika fikagalna vänner som mig hihi :-) Därefter åkte jag och Majja till Magnolia som är en scrapbookingaffär där jag köpte lite smått och gott. Om ni inte har varit där så tycker jag ni absolut ska göra det, så jäkla mysig affär och fina inredningsartiklar har dem också!

Just nu kom Marion hem, hon ska vara här tills på måndag, så vi ska hitta på massa bus och mycket planerat har vi också dessutom. Så nu har vi tagit en god fika med mammas nybakta äpplekaka, yummi!! Om en stund kommer Sofia och fiska upp mig, vi ska till Hudene för att ha spelarmöte med vårt fotbollslag, så vi hörs ikväll allihop, Puss ♥




Mimmi ville då rakt inte vara med på bild så jag gav henne en bitchblick :-)



Splendid!


Här är mina läckerbitar, tycker de är såå fina. Gillar att det både är spänne och nitar på dem, läckert! Jag går inte ofta i högklackat eftersom jag blir typ 10 meter lång men nu när det är student slår jag på stort. :-) Kommer dessutom passa fint till sommaren med bara och bruna ben till någon fin somrig klänning.

Jeffrey Campbell!

Fick ett sms förut att jag hade fått ett paket som kunde hämtas ut på Shell. Ringde mamma direkt och frågade om hon kunde hämta ut det åt mig efter hon slutat jobba. Snäll som hon är gjorde hon det och nu har jag precis öppnat upp kartongen där godingarna ligger, jävligt läckra alltså! Nu är allt inför studenten klart och det känns oerhört skönt. :-) Visar skorna ikväll när jag kommit hem från mormor, vi ska fika och ha det trevligt! Ha det gott ♥

 

 



Bukett!


En bukett med både det ena och det andra i som jag hittade i vår trädgård. Påskliljor, pärlhyacinter, blåbärsris och ormhassel! Charmigt att ha något litet stående på köksbänken eller bordet.

Persikoträd!


Inne i vårt växthus växer det ett fint persikoträd och nu har det börjat blomma fina rosa blommor på trädet, så himla vackert är det! Sen till sommaren kommer det färska persikor som man alltid går och smaskar på. Därefter när de är riktigt mogna gör mamma sylt och kräm utav det, herregud vad vi donar och håller på i vår familj haha! Men det är mysigt att odla grönsaker, frukt och så vidare hemma. :-)

Tonight, we are young so let's set the world on fire!

Hej på er! Hoppas allt är fint med er, med mig är det kalas om vi bortser från foten som fortfarande är helt invalid. Gick upp halv åtta för att sätta fart med massor av sysslor, har hunnit med så jäkla mycket alltså. Tänk vad man tjänar på att gå upp tidigt, man blir desto piggare när man väl kommit upp också. Jäkligt skönt att ta vara på dagen och känna att man har gjort något vettigt. Så kände jag idag då jag hann med att fylla på stenar/bark jord i hinkar, dekoration sorterades och lades i fina förvaringslådor, städat växthuset och fixat med presentkorten som är helt klara nu!

Puh ni hör ju! Fick också min garderob städad då jag sorterade allt och vek in allt snygg eftersom det såg helt kaotiskt ut innan. Tvättat och vikt tvätt har jag också hunnit med. What the fuck, har inte gjort så här mycket på länge. Har också kikat upp studentplakat så nu längtar jag extra mycket till den 8 juni! hihi :-)

Ja så intresant var min dag! På onsdag har vi skriftligt nationella i svenskan så nu hade jag tänkt att läsa igenom häftet så jag känner mig hyfsat förberedd. Ha det gott så hörs vi. ♥


Tårtblogg!

Det blir en riktig länkdag idag! Men ni måste bara kika in på Martinas blogg hon startade för någon vecka sedan. Hennes blogg handlar bara om godsaker så som tårtor, kakor, bullar och bröd. Något matrecept slängs antagligen in också då hon är lika bra på att laga mat som hon är på att baka! Snacka om en skön blogg. Hon delar med sig av sina tips hon har för att lyckas göra sina fantastiska bakverk, hon är grym! Hennes blogg hittar ni HÄR


You know we getting hotter, and hotter Sexy and hotter, let's shut it down

Kika in på Rebeckas blogg HÄR för att kika på bilder från gårdagen plus den söta videon hon lagt upp när hon ska klura ut Sankta Lucia på sitt kort på galenpanna haha, söt tjej :-)