Packning

Har fått så jävla ont i mina knän, känns som någon sena kommer gå av när som helst vilket känns ganska osoft men jag lever trots en hel dag fylld med slit på jobbet som sedan avslutades med ännu mer jobb här hemma med blombeställningar. Nu är jag snart färdig med packningen och jag längtar så tills imorgon då vi åker till Stockholm. Jag och Linnéa kommer först hänga gött i stan och sedan ska vi möta upp Rebecka för att sedan checka in på hotellet. På fredag kommer jag äntligen få träffa Sofia och på kvällen ska gå loss till Avicii. Åh vad jag längtar! Kommer förmodligen blogga där uppe - vi hörs. Puss på er.

läkerol

Läkerol har kommit ut med en ny smak - hallon & citrongräs. Asjävlagod!

Himmelsk himmel

Guuuud vad skönt att solen har varit framme idag! Fick vårfeelings när vi gick ut med varsin kaffe och satte oss utanför och njöt vid solväggen på lunchrasten. En sån liten grej kan få mig på så bra humör. Just nu sitter jag och planerar lite vårpyssel som jag ska hålla i om några veckor, samtidigt som jag har en sovande Amber jämte mig. Annars blir kvällen lugn. Kanske ska börja packa lite smått inför torsdag då vi åker till Stockholmo!

Vårtecken

Var ute och kikade i vår trädgård och upptäckte då att både våra snödroppar och blåsippor kommit upp från vinterdvalan. Viden har också slagit ut. Då vet man att våren snart är här på riktigt.

Spinning

Kickade igång lördagsmorgonen med ett spinningspass - jobbigaste passet på länge men det känns destå bättre nu när jag sitter här nyduschad. Både mamma och pappa är lediga idag så nu ska vi fixa och greja nere i växthuset, snart börjar vi med planteringen. Som jag längtar efter att få odla upp växter och kryddor. Ikväll är hela familjen samlad och god mat står på menyn plus melodifestivalen. Vi hörs!
 

promenad

Klockan är redan halv sex och det är fortfarande ljust ute, fan va skönt det är. Nu längtar man lite extra till våren och solen. Tog en  promenad med Amber så hon fick springa av sig, vi brukar gömma oss för henne och så får hon söka upp oss och hon tar verkligen löööpet. Borde få det på film, så söt! Imorgon är det äntligen fredag och då ska jag förmodligen vara med Linnéa och på lördag ska vi ha familjemys här hemma - Åh vad jag längtar!

Tisdag

Hej! Haft en bra dag? Det har jag, en dag fylld av jobb och skratt med härliga människor, vad hade man gjort utan dem? Trots att det blir mycket skitjobb på ett lager så blir allt så mycket roligare när man trivs med människorna man jobbar med. Igår hade jag en riktig rövdag så träningen uteblev så nu kör jag ett pass här hemma istället. Efter det väntar mammas goda kyckling som nu ligger i lergrytan och göttar till sig. Ha det gott!

OS

Sitter framför teven och kikar på OS - älskar att kicka igång morgonen med det. Fan, man blir riktigt eggad av att se skidstafetten som är igång nu. Hoppas det går bra för Sverige! Idag åker Rebecka upp till Stockholm för att gå en bartenderkurs (många drinkkvällar när hon kommer hem) så igår var vi i Alingsås och käkade på restaurang. Kommer sakna min tjej men den 28 ses vi då det är Avicii - extas!

VALENTINE´S DAY!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG mina hjärtan. Oavsett om det är din pojk - eller flickvän du kramar lite extra, en hund eller din mamma så är det kärlekens dag, och det måste firas på något vis. Jag själv firar tillsammans med Rebecka, Linnéa och Richard och sedan ska jag vidare och pussa och krama mina systrar. Hoppas ni får en riktigt mysig kväll.

Min lilla räv

Seriöst, varit så hängig och slö idag, har känt mig som Agda 78. När man fortfarande är svintrött när man vaknar efter att ha sovit 9 timmar är något fel. Rebecka har varit här under dagen och bara hängt med mig. Imorgon glömmer vi allt som har med Alla hjärtans dag att göra och umgås och äter semlor - låter väl vettigt?? Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och springa på crosstrainern. Vi hörs!

Breakfast

Vilken smakbomb detta är alltså. Jag skulle kunna äta detta till alla mina mål om dagen - så gott är det! Vanligtvis brukar jag alltid tröttna på det jag äter till frukost då man äter samma varje morgon men detta har jag i stort sett ätit nu i 1 år nu.

Detta jag har i -
Kvarg
Cashewnötter
Solrosfrön
Russin
Kokosflan
Gojibär
Finn crisp
Jordnötssmör
Frysta bär

Sen kan man ju slänga i va fan som helst men detta går jag igång på - helt klart haha!

Helt enkelt

Inspireras av denna sida - helt enkelt. Så otroligt fina inredningsbilder.

Slö söndag

Söndag igen och jag mår helt okej för att ha varit ute och svirat igår! Som vanligt var hotellet riktigt roligt - mycket dans, skratt och dricka. Vad har ni för er denna gråa söndag? Jag själv har inga planer alls. Det enda jag vill göra idag är att gå runt i myskläderna, ligga i soffan och glo på tv. Slö dag med andra ord! :)

Black

Inte gjort mycket alls idag förutom att jag och Marion körde ett tungt spinningspass imorse. Älskar det passet och man känner sig gött mör i hela kroppen nu. Martina är här och vet ni va? hon står just nu och bakar muffins som vi ska ha till kaffet - MM! Dans och drinkar väntar kvällen tillsammans med tjejerna. Vi hörs imorgon, ha en fin lördagskväll. ♥