Julstjärna

Julstjärnan är på plats i fönstret, likaså adventsljusstaken. 1 Advent redan på söndag, tiden bara springer iväg. Idag ska jag stå i affären, julstjärnor står nog högt på köplistan hos kunderna just en sån här dag. En mysig dag framför mig och ikväll blir det restaurang med vännerna.

Traditionell julgrupp

Har gjort en såndär traditionell julgrupp ni vet, en sån som är fin hela vägen runt. Har blandat materialet så som Orkide, Hyacint och En. Jag älskar den vita plåtskålen - finns i tre olika storlekar.

Summerburst 2013

Vilken lycka. Nu längtar jag väldigt mycket till sommaren. Axwell, Sebastian Ingrosso och David Guetta sägs vara klara för spelning? Åker till Summerburst i Göteborg med mina fina vänner för att dansa i timvis, som sagt.. lyckorus!

Torsdag

 
Har precis fått i mig frukost så nu mår min mage bra, vaknar alltid utav att min mage bokstavligt talat skriker efter mat. Ska alldeles strax sticka ut till växthuset och jobba. I tisdags fick jag ännu ett erbjundande om att stå och sälja kransar, julgrupper och dylikt. Detta sker på Storegården Country Living - extra mysigt! Nu har jag alltså tre söndagar i rad då det är fullt upp vilket jag verkligen ser fram emot.

Rum and raybans


E
n riktig skön låt bjussar jag på här. Sitter i skrivande stund i fåtöljen och är allmänt slö, tänkte strax hoppa i säng. Imorgon väntar ännu en dag med producering av både det ena och det andra. Senare på kvällen ska jag umgås med Rebecka, vi ska nämligen fixa med sommarens planer, låter väl lockande nu i detta gråa väder?

Tändsticksaskar

Finns det någon som tycker tändsticksaskarna som man kan köpa är fina? En liten kille som tror sig vara söt och en tråkig baksida på det. Jag har lösningen till detta stora problem, haha. Ni kommer väl ihåg att jag och Marion scrapbookade våra egna julkort? (Dem kommer upp så småningom) samtidigt som vi gjorde dem gjorde vi också våra egna tändsticksaskar som vi kommer sälja i vår butik. Vem vill inte ha fina askar liggandes på soffbordet?! Här är några utav dem.

Victoria Skoglund

Sitter just nu och bläddrar igenom världens finaste bok - Victoria Skoglunds egna trädgårdsbok där hon ger tips om allt inom trädgårdsarbete, ni hör ju! En klockren bok för mig. Bilderna som är tagna är otroligt vackra också vilket gör så himla mycket när man vill inspereras. Om jag inte minns fel var det denna bok vi fick från skolan när vi tog studenten. Hon har också designat en hel trädgård som jag tror ligger i Stockholm så till sommaren får det bli en tur dit, så mysigt.

Julgrupp

Ute märks det knappt att det börjar närma sig jul men idag har jag satt igång med julgrupper och dylikt. Får en sån härlig känsla när jag jobbar med julblommor, har till och med lyssnat på julmusik samtidigt som jag producerat idag. Hyacinter är min favorit både när det kommer till utseénde och doft plus att blomman är otroligt lätt att handskas med. Här har ni alltså ett smakprov på en julgrupp och fler kommer jag visa. En ganska stilren grupp med  en julros och fyra hyacinter i. Hoppas ni gillar den.

Måndag

Är väldigt förtjust i gammla lådor, man kan ha användning för dem nästan vart som helt och i detta fall placerades dem inne på mitt rum. Att lådorna är slitna och nästan lite fula gör det hela bara ännu charmigare, haha. Ovanpå lådan la jag över en gosig filt som gjorde sig fint där. En smidig plats för mig att ställa mina sminkpaletter på, plus att det blir en extra inredningsdetalj i rummet vilket aldrig är fel.

Myssöndag

Ute faller snöflingorna och gör hela marken vit, jag har tänt upp massa ljus samtidigt som jag mumsar på min fruktsallad. Solsidan börjar alldeles strax och Amber ligger bredvid mig som ett litet knytte. Soffläge hela kvällen sen hoppar jag i säng. Hoppas ni har en mysig söndag.

Söndag

Hej! Hoppas allt är fint med er, med mig är det bra, sitter just nu och taggar inför vår cup som hålls i Källby idag. Lite spänt men det ska nog gå bra. Igår var jag och kikade på bio - Breaking new part 2, helt okej film men inte över förväntan, störde mig lite på branet som såg animerat ut, haha! Snart kommer Sofia och hämtar upp mig så nu ska jag fixa det sista. Kram på er.

Ben Howard

Sartar dagen med en favoritlåt. Solen lyser och det är en allmänt fin dag. Käkade en god frukost tillsammans med mamma och pappa innan dem drog iväg till Borås, så nu är jag och Amber själva, hon ligger alldeles intill mig och vilar. Jag ska strax ut och jobba - tillverka flera kransar. Gårdagen var perfekt. Tjejerna var samlade och sedan fick vi besök av våra killkompisar från Floby, vi käkade tacos, kikade på film och njöt utav fredagen. Nu ska jag kila ut i kylan, vi hörs!

Skolycka

Fick hem ett paket idag - Steve Madden! Jag är helt kär i skorna och dem satt som en smäck. Kommer passa fint nu under vinterhalvåret men samtidigt kommer det bli väldigt tufft att ha dem under sommaren också till en klänning eller ett par shorts. Kvällen ska spenderas med ett gäng goa vänner, tror tacos står på menyn vilket jag är riktigt sugen på. Nu ska jag kila, ha det gott!

16.50

Redan vid fyra blev det helt svart ute, det går så fort från att ha en härlig sommardag till en sådan svart och grå dag som denna. Bilden ovan är just tagen en såndär härlig sommardag, grönska, fågelkvitter och ren lycka. Visserligen är det mysigt med dessa dagar också, tog precis en fika med mamma samtidigt som vi satt med tända ljus runt om oss men det finns nog inget som slår sommardagarna - så varma och sköna plus att man har energi till tusen vilket jag knappast har nu.. kanske får kompensera detta gråa med ett bubbelbad ikväll?