This morning

En promenad fick starta denna morgon, sjukt varmt redan! Denna vecka jobbar jag 14.00 - 23.00, är sådär taggad på det just nu men ganska skönt att få sova längre än klockan fem då jag vanligtvis går upp på mornarna. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan jag åker till jobbet, lite sol och någon bra bok att läsa får det nog bli. Ha en rikttigt härlig dag allihop!

Idyll

TjoTjo! Himlen är alldeles klarblå idag igen, fan va lätt det är att gå upp då än när det är grått och tråkigt väder ute. Gårdagen var grym, vi drog ut med killarnas flotte som dom byggt ihop och myste runt där på sjön. Sommarlåtar hördes ur högtalarna, marinerade köttet låg på grillen och bärtzen var på kylning. Nu ska jag och Marion sätta oss på altanen och njuta och sedan ska vi ta oss en promenad i skogen.

2014-04-23

Veckan började inte som jag hade tänkt mig, nästan hela måndagsnatt sprang jag fram och tillbaka till toan, behöver jag ens nämna vad som pågick där inne? haha. BRA mage. Men idag känner jag mig betydligt bättre men är hemma från jobbet och tänkte nu sätta igång med lite arbete här hemma istället. Amber ligger tätt intill mig och snarkar som en gris.

Jättadalen

Bättre söndag kunde jag inte haft. Jag, mamma och pappa packade ihop vår picknickkorg och åkte till Jättadalen och gick en vandringsled i ett naturreservat där det finns massvis med fina stigar, forsar, ängar och grottor att promenera bland. Vattnet hördes från vattenfallen, fåglarna kvittrade, solen lös och vårkänslor spreds inom en. Älskar dessa dagar - som balsam för stjälen!! Nu är jag helt slut efter denna dag och även från gårdagens härligheter. Hoppas ni haft en fin påsk! :)

Långfredag

Glad påsk på er!! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint. Härligt med långledighet plus att jag läste att vädret skulle bjuda på massa sol - så skönt! Ätit en massa påskmat och påskgodis så nu mår min mage extra gott haha. Annars har jag inte gjort så mycket mer än jobbat och planerat massa skoj till sommaren.

<3

Att veta att man inte kommer träffa min fina Rebecka på flera månader gör pissjävlaont i mig. Kramade henne hejdå igår och några tårar föll från min kind. Hon får mig alltid på så bra humör. Hatar detta men samtdigt vet jag att hon kommer bli en GRYM bartender nere på Kos och en resa dit till sommaren känns väldigt lockande just nu :) Nu ska jag ta en fika ute på altan och sedan slänga på mig träningskläderna. Peace!

2014 - 04 - 10

Att jobba natt funkade bättre än förväntat trots att jag känner mig lite bakfull och trött just nu haha, men när lönen sätts in på kontot kommer det vara värt det. Jag längtar tills imorgon, då ska jag och tjejerna ut och käka på La Copita i Borås, läste menyn förut och vi kommer antagligen rulla hem efter allt göttigt! Nej nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av mammas goda mat.

Morgonkaffe

Godmorgon på er! Frukosten är i magen och likaså kaffet. Kom nyss in från en blöt promenad, inte alls lockande att gå ut idag men vad gör man inte för lilla Amber, dock tror jag hon helst av allt skulle vilja ligga inne och sova i min säng istället. I två nätter ska jag jobba natt, har ingen aning hur det fungerar så jag känner mig lite nervös men det kommer nog gå strålande! Ha en fin dag.

Music x 3Tre riktigt sköna låtar som spelas här!

Peace

TjoTjo! Vad har ni för er? Jag har gjort ordning mig för kvällen - ute i god tid och haft all tid i världen vilket känns svinbra. Vi ska fira Mayat på hotellet i Alingsås ikväll så vi har bokat Vip-bord dagen till ära och SKUMPA. Känns viktigt haha. Innan det ska vi göra egna hamburgare och dricka Rebeckas goda drinkar. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att spinna och tagit det lungt. Hopaps ni får en fin lördag!

Fredag

Här ekar det tomt! Har inte haft varken tid eller ork för att blogga. Igår hade jag kurs i kransbindning och plantering och det gick jättebra - superduktiga var allihopa! Med mig hade jag Majja som en hjälpande hand, känns alltid skönt och extra roligt att hon är med mig vid dessa tillfällen. Jag gjorde även en fin påskdukning som man kunde inspireras utav när vi fikade gott.

Senare kommer Rebecka och hämtar upp mig. Vi ska till Borås för att kika lite och efter det kommer Linnéa då vi ska kolla på Elfsborg! Bra fredag. :)