16.44

Haft en superbra dag tillsammans med Lollo, vi lunchade som sagt men hann också med lite shopping. Avslutade dagen med en god fika på Viskan. Kvällsjobb står på schemat nu, så jag ska strax ut och öppna upp där nere. Om en stund kommer Adde för att hålla mig i sällskap innan han drar iväg på sitt kvällspass!

Godmorgon

Har sovit som en stock idag, känner mig utvilad vilket var ett tag sen. Sitter nu och dricker mitt morgonte samtidigt som jag kikar på tv. Om en stund tar jag bilen in till Borås för att träffa Lollo, vi ska luncha och mysa runt i stan - men först ska jag ta på mig något vettigare än min morgonrock som jag gått runt med hela morgonen. Hoppas ni får en härlig onsdag.

Emporia

För några dagar sedan öppnades portarna för Emporia - Skandinaviens största köpcentrum! Jäklar vad mäktigt det borde kännas att vara där, allt känns så himla genomtänkt och bra. Kikade på några fler bilder och det ser ut som om man vandrar i en enda stor labyrint, tänk och hitta där när jag knappast hittar i femmanhuset? haha.. 250 butiker och fler skulle det tydligen öppnas. Hade inte en aning om att detta ens skulle byggas och nu helt plötsligt är det allt klart. Malmö tar väl cirka 3 timmar att åka till? värt ett besök iallafall.

Träning

Vattenflaskan är påfylld och vi ska strax iväg på ett träningspass. Jag och mamma har egentligen ingen lust idag, har ingen motivation alls men vi ska nog klara av det ändå.

Sitter här och kokar, är så brutalt irriterad på mig själv. I förmiddags satt jag och bläddrade igenom alla mina bilder som jag har i datorn och samtidigt som jag gjorde detta sollade jag bort några som inte hade något värde i sig. Vips så tömmer jag hela papperskorgen. Det jag inte visste var att hela min höstmapp låg där i - varför vet jag inte men nu är den helt gone! Ringde flera stycken och frågade om de kunde hjälpa mig och det enda var att återställa datorn och det har jag gjort nu. Fick jag tillbaka mina bilder? Icke. Får tänka att det bara var en liten mapp och inte alla mina bilder. ÅÅH...
Vilken tur att jag har bloggen i dessa lägen, några bilder finns ju kvar här varje fall.
Nästa köp: Exern hårddisk.

Adventljusstake

Sakta men säkert börjar det närma sig Advent och för att vara ute i god tid har vi börjat lite smått med vår produktion av Adventsljusstakar. Fler varianter kommer senare.

Favoriter

Finns så otroligt fina smycken som jag bara skulle vilja raffa åt mig just nu. Hmm, kanske får ta mig en internetshopping snart!? Är fortfarande trött och slö - väntar in kvällens avsnitt av Solsidan, det är verkligen höjdpunkten på söndagar. Robban och Martina är på besök och Robban hade med sig en urläcker t-shirt till mig som han hade köpt i USA, sånna där presenter uppskattas verkligen. Ikväll bjuds det på marinerat kött och rotfrukter, mums!

Promenix

Har tagit mig en liten promenix med djuren, vilken härlig dag det ser ut att bli! Huvudet bankar och magen värker, då är det som det ska vara dagen efter, hehe. Vi hade det så jäkla roligt igår och jag har konstaterat att detta var den roligaste hemmafesten på länge. Det roligaste av allt var att alla verkligen gick in för det och klädde ut sig, har nog aldrig mått så psykiskt dåligt som när jag var i Julia och Elins närhet. Bilder på allt detta kommer under dagen, håll i er...

Maskerad

Dessa två ska sitta på mitt huvud ikväll, ringer det någon klocka då? Idag har jag jobbat mer eller mindre hela dagen och efter det satte jag igång med alla förberedelser inför kvällen. Det är sällan man går på maskerad och jag är såhäär taggad, temat är alltså halloween! Kameran är med så räkna med crazy bilder imorgon. Ha det gott.

Snöre

Fick hem mitt favoritsnöre i torsdags, kommer använda det både till dekoration och paketinslagning. Jag tycker rullen är så fin att man bara kan ha den som en fin detalj i hemmet.

Minichef

Amber har som vanligt koll på det som görs nere i växthuset, hon ska liksom alltid vara med mig och se så allt går rätt till, min minichef. Här har hon utkik över alla gravsmycken, kolla vad hon bröstar upp sig också? haha gud..
Om en stund ska jag fortsätta producera, gravsmyckena går som smör just nu och det är så himla skoj. Jobb hela dagen med andra ord. Men först en fika med Marion och Christopher som kommer strax.

Dörrkrans

Vi har kraftigare modeller på våra dörrkransar också, finns i olika varianter. Jag har blandat både silvergran och Mjuken i stommet vilket livar upp kransen en aning. Fint att hänga på ytterdörren! 150:-

Nu ska jag kila ut för att både öppna upp affären och tända alla lyktor vi har där nere. Senare ikväll ska jag möta upp Rebecka på en promenix och efter det väntas soffhäng, välbehövligt känner jag nu! Ha det gott people.

Silver

Har äntligen fått tummen ur och bytt baksida på min mobil. Tror det var ett år sedan jag tappade den på ett stengolv vilket led till en mobil med massa rispor på plus en och annan trasig del. Och sen dess har det bara gått utför för min stackars mobil! Så här om dagen hjälpte pappa mig att skruva lite på min mobil och voila! nu har jag en baksida som är silver och en framsida som är vit haha, man ser vilken mobil som är min nu iallafall.

Nu ska jag ut i kylan, såg att det bara är två grader, burr! Ska ta på mig ordentligt och ställa mig i växthuset och producera gravsmycken. Lite musik och tända ljus får joina mig idag, mysigt!

Ljus

Har tänt upp lite ljus inne i mitt rum och tänkte nu bara ta det lungt. Idag har jag jobbat hela dagen lång, det märks verkligen att Alla Helgon helgen är nära. Massa gravsmycken som gått idag vilket resulterar till att det blir jobb imorgon också, skoj! Huvudet känns tungt, tänkte hoppa i säng tidigt ikväll. Vi hörs imorgon. ♥

Tävlingsbilder

Titti var lite nyfiken på vilka bilder vi tävlar med och här är dem! Lite lustigt att de flesta bilderna är på Elsa och Erik, de gör sig bra på foto helt enkelt. Det är många fina bidrag som har lämnats in till fototävlingen, så chansen känns sådär men och andra sidan så har vi ändå med 6 bilder vilket bara det är jätteskoj.