Bråvalla 2014

Fråga mig om jag är sleten? MM. Jag har tagit världens längsta dusch nu och sitter bara och tar det lungt. Vi har haft fyra riktigt grymma dagar i Bråvalla om man bortser från regn, lera och åska. Så jävla hemskt när blixten slog ner några hundra meter ifrån vårt tält. Helt koas på campingen! Vi har dansat till så fantastiska artister och levt ett riktigt campingliv. Sån lycka att få se alla dessa artister - Svenska björnstammen, Lana del Rey, Albin Myers, Daniel Adams Ray, Broiler, Style of Eye. Maggio, Alesso, Panda da Panda, Bastille, Adrian Lux, Kanye West, Axwell Ingrosso & andra fina artister.

Måndag

På onsdag drar vi till Bråvalla festival!! Jag är så taggad så jag spricker. Kommer så jäkla bra artister dit. Efter att jag varit på P&L och Storsjöyran sa jag att jag aldrig mer skulle med på någon mer festival, men när jag såg alla artister som skulle dit kunde jag inte motstå. Nu ska jag slänga mig i sängen och vänta in en ny arbetsdag, planering inför ett bröllop som sedan avslutas med fotbollsmatch i Borås. Puss på er!!

Midsommar 2014

Midsommarafton firades ihop med ett gäng härliga människor. Vi åt gott, spelade kubb i solnedgången, lyssnade på sommarmusik och drack rosé. Senare cyklade vi (som förövrigt är väldigt roligt att göra när man fått i sig lite dricka) till Sandsnäs och fortsatte att njuta utav kvällen. Hoppas ni haft det bra!

Fotboll

Spelade vår nästsista match, slutade 2-2 och jag fick göra ett asjävla snyggt mål, kändes viktigt att kvittera när det bara var några minuter kvar. Är helt slut i kroppen så nu sitter jag och bara chillar och lyssnar på musik. En arbetsvecka väntar och även midsommarfirande - fina sommar!

Friday

Äntligen fredag! Trots mycket jobb har jag haft en riktigt härlig vecka. Imorgon börjar jag jobba lite grann på House of eden, ska bli hur roligt som helst. Det pirrar till i magen bara jag tänker på det men det ska förhoppningsvis gå bra. Var inne hos dem och provade på jobbet för några veckor sedan och det kändes göörbra.
Annars är allt som det ska dock saknar jag min fina Rebecka!! Vill att hon ska komma hem NU. Ett bra jävla tag tills hon kommer hem men jag får hålla ut några månader till, ÅÅH..

Håkan Hällström

Gårdagen var helt fantastisk, ord räcker inte till! Fina fina Håkan. ♥

6 juni


Har haft en helvetes huvudvärk både igår och idag men nu börjar det bli bättre. Idag har vi öppet extra långt när det är nationaldagen och det rullar in kunder i jämna mellanrum. Ikväll är familjen samlad och vi ska äta färska räkor, nybakt bröd och aoli - längtar redan!

Blomster


  - Massa härliga blomsterbilder från vårt växthus! Hoppas ni mår bra, här är det fan i mig full rulle, från att dagen börjar tills dagen är slut. Men jävlar vad rolig denna period är! Nu ska jag ta mig en dusch sen väntar ännu en arbetsdag och på kvällen blir det några bärtz!
 
 b
 

Summerburst 2014

Så länge Summerburst kommer fortsätta kommer jag vara där, fan vad lycklig man blir utav att vara där! Dansa tills fötterna ömmar, dricka gott i solskenet, kramas med fantastiska vänner, höra grymma Dj:s spela OCH framförallt vakna upp på ett hotellrum och få äta världens godaste frukost. VIKTIGT! Jag är så nöjd med hela helgen, den kunde inte bli bättre!! Sån glädje att se dessa bilder! :)