2011-12-30

Hello there!

Nu är jag på fötter igen och jag känner mig bra igen. Det var nog bra att få ligga i sängen och vila ut sig ordentligt igår och idag.
Jag var precis och köpt ingredienser till våran trerättersmiddag imorgon som förövrigt alla kommer älska (annars jävlar!!) Ni får se menyn imorgon hihi :) 

Kvällen ser ut som så att vi ska bada badtunna här utanför vårt hus, haha! Min syster och hennes kompisar har hyrt en tunna som de ska bada i här på nyår så nu ska den testas om den är godkänd. 

Kram på er ♥


Freedom comes when you learn to let go

Åh... min natt har varit bedrövlig! Har haft så ont i min hals, kropp och huvudet. Mitt huvud har snurrat som om jag åkte slänggungorna på Liseberg vilket jag HATAR. Jag har nästan inte kunnat sova någonting, varför ska jag just få någon jävla förkylning nu mitt i de sista dagarna av 2011? KILL ME!! 
Nu har jag knarkat alvedon, tagit alla medeciner vi har nere i medicinskåpet och hoppas på att jag mår bättre i eftermiddag.

Dock är det lite mysigt och vara halvkrasslig med tanke på att Amber alltid känner av om någon är sjuk och lägger sig på ens mage och pussar och tar hand om en, så söt är hon!!! Det finns nog ingen gosiare hund (så säger visserligen alla hundägare) men Amber är som en liten syster för mig, hon ska alltid vara där man är och det känns precis som hon förstår allt man säger och hon visar sina känslor och uttryck så bra med sina öron, haha! Nog om henne nu.

Dagen ser väldigt lugn ut, jag ska fortsätta att gosa ner mig i min one peace och sätta på någon bra film som jag kan halvsomna till. 
Nu ska jag göra allt för att bli helt kry igen så det blir nog ingen mer bloggning för mig idag. 
Vi hörs imorgon istället!

PussPuss ♥



Ja ni lär väl förstå att jag gillar denna lilla tjej med tanke på alla pussbilder med henne, hih

New in!

Kvalitén på bilderna är väl sådär! Eftersom jag inte har tillgång till någon kamera just nu får ni nöja er med dessa iphonebilderna.  


Hittade äntligen min efterllängtade vita skjorta! MQ 399:-


En fin marinblå tröja som bärs över den vita skjortan HM 149:-


En supersnygg tröja med svart baksida från MQ 250 :-


Ett fint ljus som doftar helt underbart som kommer från Edvins Corner 170:- 
(Om ni besöker Skövde bör ni gå in till denna affär, eller.. ni MÅSTE! Världens finaste/gulligaste
inredningsaffär jag någonsin varit i. Jag älskar verkligen inredningsaffärer!)

Mot Skövde!

HejHejHej!

Nu åker jag till Skövde för att bränna lite pengar på mellandagsrean. Hatar i vanliga fall rean och jag hatar verkligen allt annat folk som också är på rean, men dum som jag är ska jag ändå trängas bland alla hysteriska människor. Jag har lite grejer som ska köpas så jag hoppas jag hittar det i den fina staden.

Nu ska vi åka! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem. 
Kram på er ♥



Make up!

För något år sedan beställde jag och Rebecka hem en sminkpalett från kosmetikan som inehöll 120 ögonskuggor. Skuggorna är verkligen helt fantastiska. 120 stycken skuggor kan tyckas vara väldigt många men det är riktigt skoj att mixa ihop fina skuggor i en och samma sminkning och att dessutom inte ha samma sminkning varje gång man ska ut och festa. 

Min syster Marion har sen tidigare "jobbat" som konsult för sminkföretaget Mary Kay (som förövrigt har det bästa produkterna någonsin!) vilket led till att hon hjälpte mig mycket med sminkningen, jag har under hennes "jobbperiod" varit hennes försökskanin till många olika sminkningar, hih

MEN när vi kommer till skuggornas nackdel glittrar dem otroligt mycket vilket givetvis är snyggt till en festsminkning, men desto tråkigare när man vill köra på en matt sminkning.
Som tur är så har jag så fina och snälla systrar som köpte en matt palett till mig i julklapp, och jag blev SÅ glad!! 
Färgerna är helt matta men de är ändå väldigt klara i sig, jag älskar dem verkligen och i denna palett finns det äntligen en klar fin röd som jag har saknat i 120 paletten! (G L A D  T J E J)


Happy!!

2011 in pictures!










Tänkte att det kunde vara skoj att slänga upp några bilder från året som gått. Året har varit riktigt nice med P&L, Sensation White, festande, klassresor, Varberg, midsommar och mys med fina vänner som jag inte kommer glömma i första taget!

Tja bakfylla!

Hej på er!

Jag har en tendens att bli väldigt bakfull (läs: trots att jag inte druckit så mycket under kvällen och trots att jag äter och dricker flera liter vatten innan jag lägger mig) jag fattar inte? Jag ska nog satsa på att bli nykterist istället, så har det dock låtit i flera år nu men inte har jag lyckas med det än. Jag kan till och med bli bakfull på 2 stycken cider? tja, normal tjej. 

Gårdagen då? Den var G R Y M! (om vi bortser från att min iphone fick sprickor på hela baksidan......)
Kvällen började hos Emma där alla mina fina vänner var, vi drack och lyssnade på hög musik.  Sedan kom några killkompisar och joniade oss. Därefter drog några vidare på mer förfest men jag stannade kvar hos Emma. 

Inne på kärven var det fullt ös, vi dansade konstant, vilket led till att jag nästan dog av värmeslag. Jag träffade fina människor som jag inte sett på länge, så kvällen var en 10 poängare. 
Jag ska se om jag lyckades få några fina bilder från gårdagen, annars tog Rebecka en hel del bilder som hon troligtvis kommer att lägga ut på sin blogg!

Skriver senare! ♥


Gäsp

Gäääsp säger jag än en gång, är så jävla trött även fast jag vaknade runt tio imorses. Jag brukar annars vara en riktig morgonmänniska som går upp 8- 9 och tar vara på dagen (tantvarning.)
Hur ska jag kunna orka vara uppe till 2 idag och festa loss? hmm.. får nog ta en powernap under dagen så jag vaknar till liv igen. Det är ju som sagt kärven ikväll och jag hoppas och tror att det kommer bli en grym kväll, jag har bara varit där en gång innan så jag har inte så mycket att jämföra med. Men när man har lite dricka i magen och dansar omkring med sina vänner kan man knappast ha tråkigt ;)

Min syster och hennes pojkvän kommer senare idag, och det ska bli så roligt och träffa dem igen. Vi ska nämligen fira jul nummer två imorgon eftersom de inte var hemma igår, så lite mera paket väntas imorgon hihi. Men innan dess har jag lite att fixa med innan kvällens festande. 

Vi hörs senare!




Några få bilder innan kärven förra gången!

Merry Christmas!!

Vill bara önska er en riktigt god jul, med massor av god mat, presenter och andra härligheter!! Snart börjar Kalle Anka (TJOHOO) Njut nu riktigt av julen, så hörs vi imorgon ♥♥



Dagen före dopparedagen

Var tvungen att ta en paus mitt i julruschen som är i full gång. Eller.. just nu är det lugnt, och kvällen blir också lugn med bingolotto, julgodis, gölgg och andra mysigheter med familjen. 
Tidigare idag så pyntade jag granen och jag kan ärligt talat säga att det är lika mysigt som det var när man var liten och man var överlycklig när granen ställdes in, därefter lade jag under alla klappar under granen, så nu kliar det lite i fingrarna hihi ;) 
Bortsett från att det blir en grön jul med 7 plusgrader så tror jag att det kommer bli en riktigt fin jul ändå!

Julskinkan doftar juvligt i hela huset just nu och jag väntar på några härliga julmackor till lunch som är en tradition här hemma dagen före julafton!


Var bara tvungen att slänga upp två bilder på Amber, hur söt är hon inte??? Våran lilla tomtemor ♥


Myser

Nu är allt klart inför julen och det känns så skönt att bara kunna njuta av julhärligheterna som väntar en. Snart är det ju faktiskt julafton (helt sjuk vad tiden går fort, låter som en gammal kärring!!) Men jag tycker nog att dagen före julafton är den mysigaste dagen under juldagarna, då man sitter uppe och kikar på bingolotto till klockan tolv, äter julgodis medans man ser alla klappisar under granen. Blev mycket jul här kände jag, men det är en fantastisk högtid, hihi :)

Mamma och jag sitter framför tven med varsitt djur i knät, trots att vi har en ganska stor soffa så ligger ALLA djur på oss! (tre katter, Elsa, Erik och Lillegule, I know! sjukt fina namn, men ni ska se dem så förstår ni varför vi döpt dem till det haha! :) 

Ha en fortsatt fin kväll ♥





Alltså det är sjukt hur mycket man kan gilla sina små bebisar!! De alla fyra har varsin personlighet och det är så kul och bara sitta och titta på dem och se vad de hittar på :*

Jullov!

Hej på er!

Som tradition varje år äter vi alltid en härlig julfrukost på morgonen tillsammans med alla årkurser i florist och inredning, så himla mysigt! Det var på tal att vi skulle lägga ner julfrukosten men vi stod på oss och sa att det är det mysigaste under hela året, hehe. 
Efter frukosten var det avslutning i aulan och därefter fick vi sluta. Men jag och mina vänner kände att vi behövde avsluta vår termin med en riktig härlig fika på viskan. Sagt och gjort, det blev en mysig fika med fina tjejer! 

Nu ska jag och mamma sätta igång med all julstädning. Vi ska storstäda hela huset, julpynta, och göra hemmagjorda köttbullar. ÅÅÅH så mysigt hihi :)






Fina tjejer!

Flowers!




Eftersom jag läser till florist blir det en himla massa jobb utöver skolan, många vänner och många släktingar vill gärna ha blomgrupper, buketter, dekorationer osv. Har gjort ungefär 20 stycken liknande julgrupper idag, krävs väldigt mycket tid, men det är det värt eftersom jag gillar det soppas mycket!

New jeans!




Som sagt köpte jag ett par riktigt snygga jeans idag, de har både dragkedja vid fickorna och nere vid benen!