You make me

SÅ mycket att göra på jobbet idag, det var kaos! En hel hög med blomsterbeställningar skulle bland annat plockas ihop på mindre än en timma. Inne i snittkylen är det kallt som satan men efter allt spring som gjordes där idag sprang jag tillslut med en t-shirt, då kan ni tänka er nivån haha. Efter ett besök hos frisören känns mitt hår genast fräschare. Sitter jag nu här och väntar på Rebecka som ska komma hit och umgås med mig.

A good night

Precis kommit hem från min och Majjas myskväll. Slängde ihop tacos som vi satt och mölade i oss framför teven och som efterrätt bakde vi en jävligt god kladdkaka. Våra magar blev som två ballonger vilket ledde till det ena och det andra, tur att vi kan vara öppna för varandra. haha.... Klockan ringer 05.15 imorgon vilket jag är sådär taggad på men som tur är trivs jag bland blommorna. Vi hörs imorgon, godnatt på er!

My summer

Nu känns det verkligen som att hösten är på väg och då är det inte fel att kunna titta tillbaka till sommarens alla härligheter. Vilket pangväder vi haft, har aldrig solat och badat så mycket som jag gjort i år. Haft många miniroadtrips med både familj och vänner, grillat, firat midsommar, arrangerat mitt allra första bröllop, haft morsdagsrunda, hängt med vänner, ätit glass, shoppat och mycket, mycket mer. En sommar som jag sent kommer glömma! Nu ska jag fixa här hemma och sedan ska jag iväg till Majja. Som det ser ut nu ska vi mysa till det ordentligt - inget jag säger nej till. Vi hörs ♥

The day

Hej! Allt väl med er? med mig är det fint, träffade Victoria efter jobbet och efter hennes goa kramar kan man inte må annat än bra. Vi tog en fika på Da matteo och pratade. Även fast det är långt mellan träffarna så är det alltid detsamma när vi ses - förbannat bra! Nu ska jag fälla tillbaka fåtöljen och njuta resten av kvällen. Imorgon är det fredag och det betyder hemmajobb!

Augusti 27

Jobbat hela dagen på Carlssons - inventering och rensning har dagen bestått utav. Om några dagar ska hyllorna fyllas med höst & julprylar, känner mig inte redo för det än! Efter jobbet traskade jag vidare till Storegårde och höll jag Marion i sällskap. En runda på stan hanns med också, min parfym var slut så nu har jag äntligen en full flaska utav min favoritparfym. Efter lite soffhäng ska jag slänga mig i sängen. Så jäkla trött.

Planering

Hösten börjar närma sig även fast man inte kan tro det en dag som denna, jäklar vilken härlig dag. Legat ute på en filt och solat hela förmiddagen medan jag planerat vår höstförsäljning, har mycket på g och förhoppningsvis går mina ideér igenom. I skrivande stund kikar jag igenom kataloger - nytt material ska inköpas. Det finns så mycket fint just nu så vi får se när jag själv kan stoppa mig för att köpa allt haha. Nej, nu ropar min mage efter mat.

My favorites


Åh idag har jag inte mått bra, riktigt dålig. Kan det bero på drickan som dracks igår? Igår kikade vi på fotboll och sedan fixade vi oss inför kvällen och åkte in till Falköping och förfestade med ett härligt gäng och därefter åkte vi vidare till blicken (som Titti så fint kallar stället.) Petter spelade där, tråkigt att inte kunna rappa lika bra som han.

Idag vaknade jag upp som sagt med illamående men efter att Rebecka kom hit och bakade cockies till mig och Linnéa så kändes det genast bättre - den tjejen kan. Har annars under dagen hängt med mina solstrålar - skrattat, pratat, solat och ÄTIT, finns det något bättre än att äta dagen efter man varit ute?

Trädgårdsblomster

Endast blommor från trädgården, visst är det vackert? Har även i oregano, rucola och morotsblast - kanske inte det första man tänker på att man ska ha i sin bukett, men det ger en fin effekt i buketten!

Summer

Några utav sommarens bilder. Snart går vi in i september månad och för mig är det lika med höst. Känns tragiskt att sommaren gått så jävla fort! Men trots att den snart är över kan jag med glädje säga att den varit väldig bra men den har även haft nedgångar. Vad har ni för planer idag? Ser ut som att det ska bli strålande sol så jag tänkte lägga mig utanför och njuta av min lediga dag och i eftermiddag ska jag och Rebecka stå och sälja hamburgare i Hudenes kiosk.

Paris

 
Den 16:e september åker jag, Rebecka, Linnéa, Sofia och Malin till Paris och är över där i fem dagar. En stad jag alltid velat besöka så det känns mer än rätt och ett plus att vi fick tag i en sån fin lägenhet i centrala Paris. Ser mest fram emot att komma till en helt ny miljö och kunna njuta av dagarna i den fina staden tillsammans med mina favorittjejer. Shoppingen sägs vara fantastisk och likaså restaurangbesöken, känns viktgt när alla tjejer är som matgalna haha. Kunna strosa runt i stadens fina gränder, smaka på de franska baugetterna, besöka eiffeltornet och mycket annat! Åh vad jag längtar!! :)

Sweet day

Ledig dag och det innebär en heldag tillsammans med systrarna och mamma. Vad vi ska göra är inte helt klart men något mysigt blir det i varje fall. Idag ringde Rebecka och förmodligen bokar de resan idag. Som det ser ut nu är slutmolet Paris - hur nice!? Nej nu ska vi äta och sedan bege oss.
 

Ostbricka

Ostbricka får avsluta denna kväll, är inte det bland det godaste som finns?! Dagen har annars bestått utav släktträff och match. Minns ni att jag skrev förra året att vi skulle ha släktträff och vi satt här och väntade och väntade på att alla skulle komma och när vi ringer upp Lisbeth hade vi blandat ihop dagarna, så kan det gå! Hade nog mat och tårta över i en vecka haha. Men detta året blev mer än lyckat! Nu - soffhäng och sedan sängen. Jobb 07.00 imorgon. Hoppas ni haft en bra helg.

Bukett

Jag har fått mer tid hos Carlssons - några dagar nästa vecka och sedan varje lördag, känns förbannat bra! Fint att jobba hos en blomstergrosist och kunna köpa med sig färska blommor en dag som denna. En födelsedgsbukett var på beställningen idag och sedan fick det bli några blomsterdekorationer som vi ska ha till morgondagens släktträff.

Ikväll kommer Sofia & Linnéa hit för att kika på film och njuta av denna lördag, förhoppningsvis känner Linnéa mig så väl att hon har med sig en stor godispåse också, blink blink. Nej, nu ska jag sätta mig på vår altan och ta vara på solen.

Augusti 16

Ni som äger en blogg, hur många av er läser er egen? Så fort jag publicerat ett nytt inlägg går jag direkt in och läser den, som om jag inte vet vad jag själv har skrivit? haha. Annars, haft en bra dag? Jag har jobbat och slitit - är SÅ trött så ikväll ska jag bara slänga mig i soffan, njuta utav en god middag bestående av färska rotfrukter från landet, kött och en sås gjord på vitlök. Fredagsrätt när den är som bäst. Att mat kan vara så fantastiskt.
Är extra glad idag, kanske beror på att det snart ska bokas en resa tillsammans med mina tjejer? ÅH! :-)

Work out

Haft en dag fylld med jobb. Först ett pass hos Carlssons och sedan driekt till Vesene för att klippa gräset och vattna. Ett 12 timmars pass helt enkelt. Om jag är trött? nej inte alls! När jag kom hem taggade Marion igång oss båda för ett intervallpass som sedan avslutades med magövningar. Efter ett sånt pass känns det som att min energi är påfylld så nu ska jag se till att bara njuta resten utav kvällen. Hoppas allt är bra med er. finisar!