Gott nytt år!

                                                   Hoppas ni får en grym kväll allihopa!! :)

December 30

Trött och jävlig. Känner mig inte på topp, så efter en heldag på stan tillsammans med pappa och Amber tar jag på mig mysbyxorna och chillar resten av kvällen. Ser fram emot lunchmenyn här hemma - potatispuré, en laxbit och rödlöksky av vin. Hör ni hur gott det låter??

Du kan gå din egen väg

Vad har ni för er denna söndag? Jag själv har varit hos mormor hela dagen och ätit julbord. Om en stund tar jag bilen till Rebecka för att spåna lite på nyår. För mig räcker det att umgås med mina vänner, äta och dricka gott och något liknande blir det förmodeligen detta år. Är det inte helt stört hur snabbt detta år gått?

Fredag

Hej på er. Kom precis hem från Borås där jag, Rebecka och Marion skulle hitta en nyårsklänning till mig. Gick sådär så mitt förslag är nu att gå helt naken. Vad tror ni om det? Festat, legat bakis och ätit massa gott kan väl sammanfatta de senaste dagarna. Nu doftar det så gott i hela huset - hasselbackspotatis, mariderad kyckling står på menyn ikväll. Hoppas ni mår bra allihop.

Christmasday

Hej på er! Har ni haft en fin julafton? Det hade jag med mycket god mat och fina klappar. Vi har ingen stor släkt utan det blir en väldigt lugn dag & kväll men det är något jag bara tycker är skönt, kanske för att jag alltid varit van vid det. Både Marion och Martina har sovit över här och när vi vaknade dukade vi upp en stor frukost som vi åt tillsammans. Det är bland det bästa jag vet och en kopp kaffe därefter - Mums!
På tal om något annat, jag har fått ryggskott. Känner mig riktigt gammal när jag går krokig som en 80åring. Undra hur kvällen blir när vi ska ut och dansa? Haha

23 december

Nu är snart alla klappar under granen, skinkan är griljerad och en doft av hyacinter sprider sig i hela huset - det är jul. Ikväll ska vi kika på uppesittarkvällen och äta vår årliga julmacka och därefter väntar som vanligt glögg och godsaker. Hoppas ni alla får en fin kväll. ♥

4 advent

Hej! Det var ett tag sedan jag uppdaterade här och det beror dels på att jag haft så himla mycket att göra det senaste, men nu är jag tillbaka. Julmarknaden är nu över och jag är förvånad över hur jäkla bra det gått dessa två dagar, kunde inte ens tänka mig att slutresultatet skulle bli så lyckat. Och alla fina komentarer vi fått - det värmer mest. Nu sitter jag helt färdig i fåtöljen och tar några djupa andetag. Kan inte förstå att det är julafton om två dagar, har knappt hunnit njuta och det är väl både på gott och ont.

Julbak

Årets julgodis har bakats idag tillsammans med hela familjen. Jag älskar detta!!

Today

Köttbullarna är rullade, julstädningen är i full gång och ikväll ska julgodis bakas - MYS! Hoppas ni också har det bra där hemma? Kanske vi hinner ta en kopp kaffe på bokis, guld värt!

17.54

Kom precis hem från jobbet, planterade cirka 250 julgrupper idag. Kommer förmodligen drömma mardrömmar om blommor inatt. Och från ett jobb till ett annat åkte jag direkt hem för att göra iordning dagens beställningar på julgrupper. Slut i huvudet så nu återstår det bara att se senaste delen av julkalendern till mammas nybakta bröd och broccolisoppa - därefter fotbollsträning.

Utomhusplanteringar

Att ha fina jularrangemang är en självklarhet i hemmet men att dessutom pryda trappen med en fin plantering i dessa tider gör det desto mysigare att kliva in i sitt hem.

Kaffe

Tog mig en välförkänt paus i kransbindningarna och julplanteringarna. Ute är det grått och regningt, känns mer som höst än jul. Vill att denna vecka ska gå lika fort som de andra har gjort - att fira jul är något utav det mysigaste som finns. Nu ska jag ta med Amber på en liten runda i skogen.

December 15

En bra helg börjar lida mot sitt slut. Igår jobbade jag hela dagen och sedan käkade jag ihop med Majja på restaurang vilket var väldigt mysigt. Idag har jag julshoppat i Jönköping. Är inte färdig än och det känns lite stressat, brukar alltid vara ute i god tid men jag ska försöka komma iväg till Göteborg och köpa de sista klapparna. Nu blir det soffhäng resten utav kvällen.

Fredag

Och så var det fredag igen, dagarna går riktigt fort nu. Har spenderat min förmiddag i Borås där det fikades tillsammans med Marion, klippte sedan mitt hår och därefter åkte jag till Carlssons för att fylla min bil full av blommor. Nu är det riktigt mysigt i vår affär! Ikväll kommer Linnéa hit - Egna hamburgare ska göras och någon film ska tittas på.

Onsdag

                                                   Några utav gårdagens alla beställningar. 

Vad hittar ni på? Jag har käkat frukost, druckit kaffe framför Musikhjälpen och snart ska jag greja med lite marknadsföring och planering inför nästa helgs event.