Stay with me

Jobbat hela dagen, känns förjävligt att stå på ett lager där det inte finns ett enda fönster och veta att det är strålande sol och 24 grader ute. Efter jobbet öppnade jag upp affären och efter stägning tog jag mig en härlig promenad. På onsdag fyller jag år!! Fan va tiden springer iväg eller? Börjar känna mig gammal nu haha.. Och på fredag är det Summerburst - Mycket att se fram emot!! :)
 

21/5

Haft en fullspäckad vecka med jobb, träning och ännu mer jobb här hemma inför försäljningen och till helgen är det Morsdagsrundan igen då ska allt vara på tipp topp! Trots att blommorna tar upp min fritid så tycker jag det är så jäkla roligt att få iordning på allt. Nu har jag äntligen satt mig ner och tänker resten av kvällen bara njuta och ta det lungt. Hoppas allt är bra med er!!

Lammisar

Passade på att ta en morgonpromenad i solskenet. När vi gått en sväng går vi förbi en hage där det är fullt med lamm och får - jag vill ta med alla hem och sitta och gosa med!! Är dem inte söta? Ett lamm var bara några dagar gammal och kunde knappast gå hihi, sötegris :) Idag har jag mycket att greja med, bäst att sätta igång med allt nu.

Inflyttningsfest

Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Robin i Jönköping, kommer bli en riktigt bra lördagskväll känner jag på mig! Midori flaskan följer med - alltså kommer det bli supergoda drinkar. Kanske inte lika bra som när Rebecka gör dem men ett försök är det värt. Vad har hänt annars? Sofia är hemma!!! Jag och Linnéa hämtade henne i Norrköping i söndags och det känns så jäkla skönt att ha henne hemma igen, fina fina tjej. Jobbat, tränat och påbörjat arbetet inför vår härliga sommarförsäljningen som snart är här.
Ha en fin kväll så hörs vi, TJA!

Springtime

Det har redan hunnit bli maj och våren är äntligen här vilket betyder att mycket roligt kommer ske nu. Mest ser jag fram emot vår blomstersäsong som snart drar igång, Summerburst, vår morsdagrunda som vi har tillsammans med Taste the countryside och många fler härliga dagar tillsammans med vänner och familjen. Idag har vi varit en sväng i Alingsås, det var "fikafest" där men för oss var det mer efterfest haha. Fett tråkigt när allt är slut och man är tvungen att ta en sketen chokladboll istället för någon riktigt god bakelse.