Vinst!!

Vinst på Postkodmiljonären! Helt otroligt att vår postkod drogs, hur ofta sker det ens?? Marion kammade hem storvinst - 100 000 och pappa gick och vann endel också. Vad händer egentligen? Fattar inget haha. 😅 SÅ otroligt roligt att alla som vann kommer ifrån Od/Alboga. 
Ikväll har vi alltså firat lite extra här hemma. 🙌🏼

Födelsedagsfirande

Igår firade vi Erika med att överraska henne på ett restaurangbesök på Deli Deli. Jag tror hon blev en aning chokad när vi alla satt där när hon kom in, hihi ☺️ 
Ligger fortfarande i sängen och myser med Amber ~ så mysigt när hon kommer upp och vill gosa. Hoppas allt är bra med er! Kram på er 🌹

Fredag

Haft en tjockiskväll tillsammans med Linnéa & Marion - våra magar mår ej bra nu...... Imorgon väntar en dag med jobb, vi ska förbereda i växthuset inför planteringen, så skönt att komma igång igen! 
Ha det gott, KRAAAM 😊

Provsmakning

Gårdagens provsmakning av pralinfyllningar hemma hos Martina. Alltså hon är så duktig! Detta är inför påskens askar hon ska göra ~ spännande. 

Nu har jag precis ätit en lång och god frukost, ska strax sätta på lite kaffe och planera inför vårens försäljning. 

Lördagen

Lördagen hemma hos Emma ~ mys, vin och Melodifestivalen med tjejorna! 

Ny vecka, fan va fort veckorna går nu??? Dock skönt att vi går mot ljusare tider iallafall ~ längtar tills man får fram alla vårkläder igen och slippa frysa jämt. 
Nu ska jag dra på mig träningskläderna och åka till annelund. Hoppas ni mår bra ! 🌹


Fredag

Hallå hallåååå! Fredag och jag har varit ledig hela dagen. Imorse var jag och Marion en sväng hos Marielle, vi brukar ha lite fredagsfika där innan Marion drar till jobbet och idag hade hon gjort en onödigt god kladdkaka. Mums😋 

Vad händer annars? Ska snart träna lite tänkte jag och sen kommer Olof hit, typ enda dagen vi kan träffas ~ upptaget par, onödigt att träffas för mycket liksom.... Haha 😃 så idag blir det fredagsmys! 
Ha det gött hejjj

Favorit


Min älskade lilla tjej! Hon sprider så mycket kärlek och glädje. ❤️ 
Idag har varit en extra bra dag. Som jag skrev igår skulle jag på ett litet möte idag . Mötte upp Ingela som äger Uddetorps säteri ~ en helt fantastisk lada som hon renoverat och är till för bröllopsfester, konferenser och sååå! Så nu ska vi samarbeta och ha våra blomuppsättningar där. Vi ska även ha kranskurser ihop till höst & vinter ~ är så himla glad! 
Sushi

Tryckt i mig sushi nu ~ såå gott! För några år sedan kräktes jag nästan när jag hörde sushi men nu är det helt tvärtom. Allt bra med er? Här är det toppen. Ledig imorgon dessutom och då väntar ett litet möte som förhoppningsvis kommer bli grymt! 

Vi hörs, kram på er 🌹

Grafitgrå

En ledig lördag spenderades i Jönköping där vi besökte en jättefin inredningsaffär, Grafitgrå ~ en affär helt i vår smak! Olof får sin lägenhet om ett tag och det ska bli så roligt att köpa massa fint dit. 😊

En dag tillsammans med min fina


Haft en så go dag tillsammans med fina Victoria på Gekås! Fick med mig en massa skit som jag egentligen inte hade planerat att köpa ~ men så är det väl alltid när man är där?? 

Nu ska jg packa upp det jag köpt och sedan sätta igång med maten! 
PUSS 💋


Bukett

Bukettbindning denna onsdagskväll

Tisdag

Kan man få mer kärlek från en hund?  Älskade lilla skrutt :)