Sweet dreams!


Nu har Elin varit snäll och hjälpt mig att fixa min design här på bloggen. Tycker det känns betydligt fräschare nu, något nytt liksom :-) Annars då? här har jag suttit hela kvällen och färdiställt en del saker, känns skönt! Imorgon är det söndag vilket betyder att vi ska spela träningsmatch i Vårgårda klockan 10. Mindre kul att klockan snart är 12. Äsch, får väl tvätta av mig sminket och sedan krypa ner i sängen! Antar att ni haft en roligare dag/kväll än mig haha!

Vi hörs imorgon. Puss och kram till er! ♥

Plugglördag, nice!

Vilken otroligt seg dag jag haft och dessutom kommer den bli ännu segare! Har suttit här och knappat på tagentbordet för att skriva klart alla inlämmningar, förhoppningsvis så blir jag klar med allt idag. Jävligt seg lördag som sagt men välbehövligt minst sagt. Den enda roliga uppgiften av de alla fem är småföretagande. Riktigt roligt att kunna låtsas att man ska starta upp en affär, min ska heta Blomsterängen. Affären ska ligga på en äng på landet där jag ska sälja lantliga/ shabby chic prylar och självklart massor av  vackra blommor! Fan, en riktigt stor dröm jag har är att just starta upp ett eget företag, hade varit så himla mysigt alltså :-) Eftersom vi redan har ett företag här hemma har jag en del planer och visioner inför framtiden!

Martina kom förbi idag och vi har färgat ögonfransar och ögonbryn så nu känner vi oss fräscha inför vår resa till Cypern, vi har också suttit ner med varsin kopp te och pratat igenom resan, vad vi väntar oss liksom :-) Åh, vill dit nuuu! Nä nu ska jag fortsätta och vara redig! Ta hand om er.

Grattis pappa!

Alltså det känns som om jag har någon slags tårtblogg när jag bara visar tårtor som Martina har gjort. Men ärligt talat så finns det inga ord som kan beskriva hur goda tårtor hon gör, hon borde vinna ett pris för bästa tårtbakerskan! haha. Well.. Pappa fyller år idag så vi har precis firat honom och han fick såklart sin favorittårta som nämligen är moccatårta! Ja fyfan, undra hur man kommer se ut om något år om Martina fortfarande kommer hem med tårtor som man illa tvungen måste smaka på...



Efterlängtade helg!

Nu är jag hemma! Det var en trevlig trip till Göteborg då vi kikade på ett museum som hade ställt ut olika möbler från olika epoker och sånt där. Först blev det lite strul och vi fick vänta i 40 minuter på att komma in men väl inne var det skoj att se hur inredningen och modet förändrats under de olika tiderna. Därefter gick vi till en resturang och käkade gott för att sedan ta bilen tillbaka till Borran. En bra avslutning på veckan helt enkelt och en bra start på helgen! Har inga större planer på helgen mer än att jag ska bli klar med allt plugg för att kunna slappna av nästa vecka.

Kom just på att det är precis en vecka till vi åker till Cypern! Åh, jag längtar ihjäl mig efter sol och värme, ska bli så jäkla skönt och komma bort och bara njuta och chilla runt i ett annat land. Kikade precis in vädret och det är 25 grader där nere, precis lagom temperatur för mig. :-)

Godmorgon!

H
ar precis ätit frukost med mamma och tänkte strax bege mig till Borås för att sedan bila ner mot Göteborg! Kommer bli en härlig dag tillsammans med klassen! Hade så bra så hörs vi :-)

By Mimmi!

Mimmi är ju för söt alltså! Hon skickade ett sms idag och berättade att jag fick vara hennes mall när hon skulle skissa. Kanske inte är en kopia av mig som vi två sa men en viss likhet finns det allt i bilden. Hon är så jäkla duktig på att måla, är så avundsjuk på henne! Tänk och kunna måla så bra?! Kan ju knappt måla en streckgubbe för fan..... haha!

I´m on the floor, floor i love to dance, so give me more, more till i can´t stand!

Känner mig så redig idag! Har blivit klar med en del arbeten och har också påbörjat allt som ska in, känns så jäkla skönt när man kommer igång med pluggandet för då rinner allt på riktigt bra. Det är bara det att man ska bestämma sig för att ha en sån här dag då allt ska klicka och den turen har jag haft idag! Jag ska inte säga att jag är klar med alla inlämingar, redovisningar och rapporter.. långt ifrån! men det känns skönt att vara en bra bit på väg iallafall.

Just nu sitter jag och lyssnar på Nicki Minaj och diggar till hennes låt starship samtidigt som jag tar det väldigt lungt. Ikväll är pappa och jag själva så vi tänkte laga något gott tillsammans, typ.. egna biffar och mos? låter jävligt lockande alltså!

Imorgon kommer det bli en kanondag! Vi ska åka till Göteborg med klassen för att kika på något museum och sedan avsluta dagen med lunch och andra mysigheter. Riktigt skoj och framförallt skönt att komma ifrån skolan och göra något helt annat med klassen, det kan behövas det också!

Vi hörs senare, pusspusspuss♥


En bild från somras! Känner mig ganska blek nu när jag ser denna bild, vill bli brunis!! hihi

Vitsippor!

Gick på en liten promenad och hittade vitsippor, helt sjukt att det redan har kommit upp så många nu! Blåsippor har också kommit upp i vår trädgård, himla mysigt! Dock känns det inte längre som vår i luften, så antagligen kommer det komma ett bakslag med snö till helgen. Jag som hade hoppats på att våren skulle hålla i sig!

Torsdag

Hallå där! Både jag och Marion sov så dåligt inatt så när vi vaknade kändes det som att våra huvuden inte hängde med ett skvatt. Men ändå klev vi upp vid nio och fixade ihop scones och te. Nu har Marion precis stuckit iväg på ett gympass och jag sitter här och tar tag i mitt plugg. Har precis skrivit klart mitt svenskatal som jag ska hålla nästa vecka men jag har väldigt mycket kvar att färdigställa ändå. Väldigt skönt att kunna vara ledig och ta igen allt plugg som man har nu under de sista veckorna i skolan.

Nu ska jag förbereda pajen vi ska äta till lunch, det bli kyckling-fetaost paj! Sen ska jag fortsätta med mitt pluggande wiiiho :):)


Kladdis!


Har haft en härlig eftermiddag tillsammans med Sofia och Robin. Vi bakade, drack te, pratade och kikade på film. Sånt där gillar jag, att man bara kan sitta ner runt ett bord och bara prata. Vi bor bara några hus ifrån varandra, enkelt och smidigt när man har det tråkigt hemma, bara att springa upp till dem så har man dagen eller kvällen räddad. Jag har alltid umgåts mycket med dem hihi :-) Mer än så hann vi inte med och nu sitter jag här ombytt och klar för fotbollsträningen. Känns skönt nu när det är sommartid då det är ljust fram till åtta, det blir mycket lättare och desto roligare att spela då.

Vi får väl se om jag slänger upp ett inlägg när jag är i Skövde, annars får ni ha det kalas! Puss&Kram ♥

Bästisträff!


Hej! Vilket tråkigt väder vi fått nu. Jag och Sofia som hade planerat världens mysigaste idé. Vi hade tänkt ta oss en långpromenad för att sedan avsluta den med picknick i solen. Men den idén sprack när jag just såg att det började regna utanför. Vi får helt enkelt ta det när vädret är på vår sida. Har just slängt iväg ett mess till Sofia och vi bestämde oss för att jag ska kila upp till henne istället. Vi ska baka något gott och sedan ta igen lite tid med varandra. Kommer bli en mysig eftermiddag trots att det inte blev som vi tänkt oss.

Ikväll ska jag träna och därefter sticker jag iväg till Skövde för att sova en natt hos Marion. Jag är ledig imorgon så jag tänkte ta med min dator och få lite plugg gjort samtidigt som jag får träffa henne. Smart val av mig hihi. :-)

Rumble!

Alltså jag har blivit helt beroende av spelet "rumble." Helt sinnessjukt. Det är ett spel där man möter olika vänner där man ska skriva så många ord man hittar på 2 minuter. Sjukt skoj och sjukt jobbigt att man lätt kan sitta i timmar och spela, spela och spela. Så här var det när Wourdfeud kom ut då jag var besatt men nu har rumble övertagit mitt liv haha. Mimmi skickade precis ett sms att hon fått pluggtorka vilket jag också fått så nu ska vi spela hela kvällen lång. Om ni är sugna på att spela spelet tycker jag ni ska adda mig, Mikaelaand :-)

A friend is someone who understand your past, believes in your future and accept you just the way you are


SMACK! ♥


I believe in second chance, i just don't think everyone deserves them.

Fick sluta hela två timmar tidigare än vad vi skulle idag, kändes så jäkla skönt med tanke på att vi annars skulle sluta vid fyra vilket skulle leda till att jag skulle komma hem vid fem. Eftersom det varit hur skönt väder som helst idag bestämde jag, Mimmi och Majja oss för att ta en is chai på Espresohouse för att sedan gå vidare till parken för att sätta oss och prata och njuta av solen. Riktigt mysigt att kunna sitta ute utan någon jacka och bara känna att allt känns redigt gött! Blir desto roligar också när man gör något spontant som man inte hade tänkt sig innan.

Därefter gick vi några ärenden och sedan satte jag mig i min helvetiskt varma bil som jag knappast kunde anads i för att det var så varmt inne i den. Ni vet när det kommer en ånga med typ 100 graders värme på en? ungefär så kände jag mig när jag skulle bila hem. Men jag klarade bilresan ändå haha!

Nu hade jag tänkt att börja med mina inlämningar. Vi har två redovisningar, nationella, två inlänningar och en rapportskrivning som ska vara inne på måndag och tisdag. Fyfan säger jag bara! Så mina dagar kommer väl se väldigt lika varandra då jag ska plugga arslet av mig. Men efter de inlämingarna är det förhoppningsvis inget kvar i skolan, då är det bara att glida runt och vänta på balen och studenten hihi :-) Vi hörs sen!


If you still talk about it you still care about it

Nu har vi beställt massa roliga grejer från HM till hela familjen. Alltid lika roligt att få hem ett paket från posten då man kan öppna upp det och testa om allt passar! Förövrigt är jag väldigt trött nu, tänkte strax hoppa i säng och sova några ynka timmar för att sedan gå upp vid sex... usch, känner mig väldigt omotiverad till det men det är bara att bita ihop och se det positivt! Som sagt, imorgon blir en lång dag i skolan, ända från åtta till fyra. Därefter får vi se vad som händer och sker!

Puss och kram hela dan! ♥