Hämtat på posten!


Idag kom mina hårringar! Jag har dock inte prövat dem än så jag får se om jag blev nöjd med köpet eller inte. Men jag blev lite besviken att det inte stod på internet att det inte fanns någon toffs inuti i den, jag är rädd för att de inte ska fästa lika bra då. Men som sagt ska testa detta någon dag framöver men förhoppningsvis så ska det gå bra ändå.

Stayhard


Här är armbandet som jag köpte idag. Ganska enkelt men tyckte detta var riktigt snyggt! Konstade runt 250 kronor men som sagt hade jag rabatt på 200 kronor så det blev ett billigt
armband för mig.

The most important is that you can trust on your friend


Jag och Majja under en take away latte

Hej på er! Dagen blev inte alls som planerat utan det blev en kort dag för Majja och mig eftersom vi mitt i allt fick en inställd lektion, så jag och Majja kilade ner till stan och tog varsin chailatte eller.. Majja tog en mockalatte (uäääk) Så där gick vi och strosade på stan och hade det mysigt i vinterkylan, det är helt sjukt vad kallt det är idag! I morses när jag vaknade visade termometern -15, säkert pigg på att gå utanför huset. Kallare ska det bli till helgen, men förhoppningsvis är det soligt och klarblå himmel och då är det mest härligt ute hihi. 

Nu rann jag iväg lite grann men ialafall.. när jag och Majja kommit tillbaka till skolan tog vi bilen mot Herrljunga för att göra våra små ärenden men det blev heller inte som planerat så vi får åka dit på torsdag igen. 
Eftersom allt blev helt kaos bestämde vi oss för att gå till Stayhard där jag hade 200 kronor i rabatt sen jag var på kärven då man fick rabattkort, så det var ett ypperligt tillfälle att förbruka de eftersom rabatten gick ut idag. 
Jag fick med mig ett fint armband som jag tänkte visa senare.

Sen gled vi runt med bilen medans Majja ville se hennes barndomshus hon bott i under alla sina år, så vi åkte till två stycken ställen i Ljung för att kika på hur allt hade förändrats. Lite skoj att hon bott i Ljung när hon var mindre och att vi aldrig vetat om varandra (i dessa trakter vet man vilka alla är) och nu efter 18 år är vi soppas bra vänner hihi :-)
Ja ni hör ju, det har varit ett jävla åkande fram och tillbaka, fick dessutom skjutsa av henne i Ulricehamn. Jag är för snäll alltså hehe ;-)

Hörs senare ♥

Oh, hello there

Kom hem från ett härligt träningspass, träningpasset som jag och Sofia brukar kalla för tantgympa eftersom medelåldern är 40+ haha! Men jävlar vilket bra pass det är. Man kan säga att det är som friskis och svettis, vi tränar alla muskelgrupper till bra musik. Tjejerna som leder gympan är så grymt härliga så man vill inget mer än att köra sönder :-) Ja, så nu sitter jag nyduschad i min onepice och myser och känner mig allmänt utmattad.

Nä nu ropar mami att lasangen är klar! Så nu väntar god mat och tvtittande innan det blir sängen. Imorgon blir det en lång dag i skolan, 8-4 och sedan ska jag och Majja göra lite ärenden i Herrljunga. Ha en fin dag! Puss&Kram


Bildbomb!


Tur att vi har bra smak när det gäller kläder iallafall hihi

Bildbomb från igår!

29 januari

Hej! Det har varit dåligt med upptatering här på bloggen, men jag har haft fullt upp hela helgen men här kommer en samanfattning av helgen.

På fredag så var vi hos Nathalie där vi käkade pasta och god kycklinggryta medans vi pratade taktik och om den komande dagen. Därefter myste vi till det med chokladpudding, glass och bär. Vi drog hem runt 10 tiden för att vi skulle få våran skönhetssömn inför cupen.

På lördagen vaknade jag av att jag var förbannat nervös och snabbt därpå insåg jag att det var lördag och dags för att dra sig mot Herrljunga och spela företagscupen. Vi behöver väl inte gå in så djupt om hur det gick mer än att vi förlorade alla tre matcher med 10-0 typ. Dock fick vi in bollen sista matchen då vi fick frispark då Julia kunde sjuta in bollen mellan stolparna. Vårt mål med den här cupen var att vi skulle göra ett mål. (Förra året kunde vi inte spräcka nollan.) Det var skoj att vi kunde glänsa lite inför den fulla läktaren hihi.

Därefter käkade vi pizza och sedan kikade vi ännu mer på fotboll samtidigt som vi fick rövont i röven eftersom bänkarna är en aning obekväma.
Well.. efter all sminkning, hårfixning osv drog vi sedan till Emelie där det var lagförfest som för övrigt var grym, vi tog fina kort, spelade fyllespel, dansade och drack goda drinkar. När alla blivit lite runda under fötterna drog vi till kärven där vi dansade hela natten lång. Jag gillar verkligen och stå och stampa i flera timmar med alla fina människor.

Kort sagt har denna helg varit bra. Jag kommer nu sitta och fixa med bilderna som togs igår, så jag slänger in ett inlägg sedare med alla bilder. Hoppas ni inte är allt för bakfulla idag för det är jag, mitt huvud bankar även fast jag druckit 10 liter vatten..... UÄK



Bukett


En bukett som man kanske sällan ser i butik. Jag har trätt nejlikor på en ståltråd som jag sedan format till en ring och därefter har jag tillsatt texasgräs runt om buketten. På stråna har jag trätt på hypericum för en fin effekt. Ganska häftig bukett!

Friday i'm in love

Tjenna! jag har haft en härlig skoldag som tillbringades i vår butik. Jag och Nives var flitiga och sålde massor av tulpanbuketter och annat smått och gott. Vi hann dessutom med att äta en god kycklingsallad på orion, och jag gjorde färdigt min bukett som inte riktigt blev klar igår
(ni får se sen) 

Nu har jag precis duschat och fixat iordning mig. Om en stund ska jag hämta upp Titti för att sedan åka vidare hem till Natalie där vi ska käka och ha det mysigt tillsammans.
Hoppas allt är bra med er så hörs vi! Puss och kram!


Vi hann också ta några söta bilder innan alla kunder kom hihi

På väg hem till mig!

Har just klickat hem min hårring nu, eller rättare sagt mina hårringar, man fick nämligen två stycken för 149:- En silver och en guld. Hoppas de passar nu och att de är i bra kvalité!


Dessa ringar är lite bredare och lite längre, tyckte detta var snyggast!
Hittade dem på sidan - Foreverhair.se

2012-01-26

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, jag har ont i huvudet och känner mig allmänt trött och hängig, så min kväll ska spenderas framför teven med god mat och andra trevligheter. 

Dagen har varit lugn, vi gör "annorlunda" buketter denna veckan så vi får lite insperation inför vårt yrkesbevis/projektarbete. Ni får förhoppningsvis se hur mitt resultat blir imorgon. 
Efter skolan traskade jag och Majja ner till stan för att kika lite i affärer, så det blev en mysig eftermiddag för mig. Det slutatde med några spontana köp för båda mig och Majja. Jag får se om jag slänger in någon bild på det eller inte. Time will tell hihi :-) 

Imorgon lär dagen springa iväg, jag och Nives ska nämligen stå i våran butik som vi har i skolan där vi säljer blommor, krukor och lite inredning. Det är riktigt mysigt faktiskt, och riktigt bra att få chansen att ta emot kunder och leka lite ansvarig för butiken. Senare på kvällen ska vi tjejer i hudabrudar ha det trevligt med käk ock sånt mysigt. Jag ser fram emot helgen och tror den kommer bli riktigt grym! KramKram ♥


Jag och Majjis i sommar ♥

Hårring till håret


Något som jag letat efter i ett tag nu är en hårring. Definitivt finare än en tråkig svart tofs, detta känns mer stilrent och uppklätt ut. Men vart satan hittar man den? Dock har jag bara sprungit runt i Borås och letat så det kanske säger endel. Jag får helt enkelt sticka iväg till Göteborg eller något liknande och leta rätt på den. Nelly skulle tydligen ha något liknande men jag har inte hittat någon än, Hmm..

Happy!!



Champangeglas + tuta

Min fina studentmösa!! Är så himla glad att den kom idag. Diamanten är rosa som symboliserar florist, bandet är rosa och inne i mössan är det också rosa, gillar jag rosa eller? På framsidan valde jag att skriva Mikaela - Florist med silvrig text och på baksidan står det Almåsgymnasiet 2012. Tycker den är hur fin som helst verkligen. Nu får det gärna bli 8 juni!! :-)


Elsa ville också kika i lådan, lilla tjejen ♥

In school!

Nu sitter jag och Josefin i vårt mysrum här i skolan och arbetar med våran powerpoint inför vårat yrkesbevis, fan vad rediga vi är! Det känns skönt att vi kommit en bra bit på vägen nu. 

Innan var jag, Josefin, Majja och Sofia och åt kinamat på Golden här i stan. Har inte ätit kinamat på hur länge som helst, så idag var det extra gott, men nu i efterhand känner man sig lite lätt uppblåst
hehe :-)

Nä nu ska vi sätta igång igen, vi ska sitta här ett bra tag till. Hard work work! Hörs senare!

Tradionell begravningsdekoration


Här är som sagt en vanlig hederlig begravningsdekoration som för mig känns väldigt tråkig. De här sortens dekorationer är tråkigt nog de vanligaste man får göra i butik med tanke på att det de flesta vill ha en tradionell begravningsdekoration. Men själv tycker jag dessa är ganska fula om jag ska vara ärlig, gillar hellre en paralell/stilren dekoration.


Syskonkärlek



- Martina & Marion 

Avstånd betyder ingenting, vi kan gå olika vägar, för ni är ändå alltid nära och har er speciella plats i mitt hjärta. Någon att tala om hemligheter för, någon att uppleva äventyr med, någon att visa allt nytt för, någon som står på ens sida, någon att bry sig om och någon att hålla handen när man är rädd. Vänner kan man byta. Systrar har man för alltid.                                               
Me love you long time