Eye candy

Vad har ni för er? Själv har jag virat in mig i min morgonrock efter jag tagit mig ett varmt och härligt bad. Har ont i min mage, hela min vänstra sida värker och jag vet inte vad det kan bero på. Hoppas det är borta när jag vaknar imorgon. Klockan ringer 05.30 och då väntar veckans sista arbetspass - helgen är mer än välkommen just nu!

Birthday

30 januari är ingen vanlig dag - det är Ambers födelsedag!! Min älskling fyller hela 8 år, gammal kärring snart, haha nädå, hon är fortfarande vår lilla bebis här hemma som förgyller ens vardag. Finare och snällare hund finns inte. Kärlek till henne.

20.00

Hej! Hur mår ni där hemma? Jag mår bra efter en hel arbetsdag som nu avslutas framför teven. Längtar så till våren och sommaren. Jag är verkligen ingen person som gillar kyla. Jag vill kunna gå barbent och känna gräset mellan tårna. Jag vill ha grillkvällar tillsammans med vännerna, bada och känna solen värma min kropp. ÅH.

wook

Har precis ätit världens godaste wook som jag och Marion lagade tillsammans. Kyckling, wookgrönsaker, chili, vitlök, citrongräs, soya och lite andra goda kryddor. Lätt och jävligt gött!

Söndag

Söndag. Trött, huvudvärk och slö. Så det ska vara dagen efter man varit ute. Fick mig en rejäl god pannkaksfrukost hemma hos Rebecka som gjorde morgonen betydligt bättre - guld värt. Matcherna som spelades igår gick sådär men ändå bättre än förväntat, skönt att det är över nu iallafall! Efter fotbollen stack vi iväg till Emelie där det var förfest med laget och efter några öl och shottar stack vi vidare mot kärven. En riktigt bra kväll helt enkelt.

Uppladdning

Vad tycker ni om min uppladdning inför företagscupen? Årets första semla kunde jag inte säga nej till - så jäkla gott! Imorgon ska jag upp tidigt och först ska vi i laget käka frukost hemma hos Bella och sedan väntar de tre matcherna vi spelar under dagen, känner mig lite smånervös haha. Vi hörs på söndag! Hoppas ni får en fin helg.

Där regnbågen tar slut

Trots att denna vecka har gått jävligt fort ska det bli så skönt att gå på helg imorgon. På lördag är det företagscupen, vi är ett gött gäng tjejer som ska vara med år. Minns hur nervös jag var förra gången vi var med och den känslan börja leta sig fram nu också. Någon större vinst räknar jag dock inte med men hela grejen att vara med ska bli riktigt nice. Nu ska jag gosa ner mig bredvid Amber och kika på tv.

14-01-21

Trött och sleten efter en dag på jobbet. Mamma och jag har gjort köttfärslimpa som nu står i ugnen för att bli gyllenbrun. Har inga större planer ikväll vilket känns jävligt skönt! Går det något bra på tv idag tro - lite slapp i soffan får det i varje fall bli senare.

Biolage

-Favorit schampot
 
Dagen har bestått utav jobb och träning. Nu har jag duschat och smörjt in mig. På vintern känner jag mig som ett russin, hela jag är så jäkla torr att det nästan gör ont - vill typ bada i olja. I skrivande stund sitter jag i min morgonrock och myser och väntar på att Paradise hotel ska börja och sen ska jag sova. Upp klockan 04.15 för att jobba. Hoppas ni mår bra mina vänner och att ni får en fin vecka!

Chocolate cake

Efter en kopp kaffe och en bit kladdkaka är jag på banan igen. Vi slängde ihop krossade jordnötter i smeten och det blev riktigt gott. Ikväll ska jag tappa upp ett bad, läsa ur något bra, ha ett litet minispa för mig själv och bara ta det lugnt. Dessa dagar, när man själv får bestämma vad man ska göra är ren lycka.

Yesterday

Hej! Vad hittar ni på? Är fortfarande frusen efter min och Sofias långpromenad, satan vad kallt det är ute nu, nästan så man fick köldskador när jag kom in haha! Skönt att prata ut med min sköna. Jag och Marion sitter här och funderar på om vi ska baka något gott. Så just nu sitter vi och drägglar över goda recept, vi får se hur det slutar. P3guldgalan var så bra, att få se Panda da panda var grymast på hela kvällen! Här är några halvkassa bilder från mobilen. Vi träffade Rebecca & Fiona också - Fett!

P3Guld

Det är lördag och det innebär att vi snart ska till Göteborg för att gå på P3guldgalan. Först ska vi käka på en italiensk restaurang och efter det går vi in på Skandinavium - åh vad jag längtat efter denna dag. Det är många bra artister som uppträder och flera bra nomeneringar i år. Slå på teven klockan 21 för att se det själva, det kommer bli en grym kväll tillsammans med tjejerna!

Spärr i huvudet

Kan vara det roligaste klippet jag sett! Riktigt skön snubbe.

14 januari

Åh vad jag längtar till helgen!! Sofia kommer äntligen hem på besök och det ska vi fira med en brakmiddag, kramar och en massa prat - saknar henne så. På lördag åker vi ett gäng och kikar på P3-Guldgalan vilket jag också har sett fram emot jättelänge. Jag hoppas på att dagarna går fort nu. Vad har ni gjort idag? Själv har jag jobbat, ätit världens godaste wienerbröd som Rebecka och Linnéa bjöd på när jag slutade. Finns det något bättre?

22.10

Ser ni att min design äntligen är helt fixad? Nu ser man dessutom hela headern på mobilen. Fick tag i en snäll tjej som kunde hjälpa mig med allt. När jag borstat mina tänder ska jag slänga mig i sängen. Imorgon är första dagen på mitt extrajobb - Herrljunga cider. Känns skönt att kunna dryga ut kassan lite grann!