Nyårsafton

Nyårsafton, sista dagen av 2012. Jag ska fira in det nya året tillsammans med de allra bästa, följt av middag, champange och fyverkeri. Hur kvällen slutar får vi se. Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon.

The best of 2012



Ett år fyllt med kärlek. Balen och studenten tar priset på det bästa under året - vilken lycka! Praktiken i Stockholm får heller inte glömmas. Sett mina favoritartister, rest till Cypern och umgåtts med dem jag gillar allra mest.

December 30

 
Mör i hela kroppen efter fotbollsträningen. Skönt att springa bort all julmat. Mammas Pojkar som vi var iväg och kikade på var lite utav en besvikelse, kanske berodde på att jag hade för höga förväntningar på den? Nåja, den får 3/5. Martina bjöd som vanligt på massa godsaker hemma hos sig - man går aldrig därifrån besviken. Nu ska jag sätta mig till i soffan och bara ta det lungt.

Bio


Hoppas allt är fint med er, med mig är det bra. Om en stund åker jag till Borås för att kika på bio - Mammas Pojkar. Det sägs att den ska vara riktigt rolig och det tror jag också, precis min humor. Därefter bjuds det på fika inne hos Martina. Fotbollsträning står dessutom på schemat ikväll, full rulle. Njut nu av de två sista dagarna av 2012.

December 29

Gårdagen var riktigt lyckad med kramar, dansande och massa prat. Det skadar aldrig att få träffa nytt folk och lära känna andra människor. Vaknade upp tidigt idag för att bjuda Robin på ett julgodisfat och glögg. Vilken tur att jag har en lika bra vän som gillar lika mycket godis som mig. Nu är fatet näst intill tomt och jag mätt. En bra start på dagen helt enkelt. Nu ska jag pyssla lite med annat.

Primadonna

Vilken fin dag med strålande sol, det gör mycket till att dagen blir bra. Har kramat hejdå Marion och Christopher nu, de åker till Aruba över nyår och är där i två veckor - blir en aning sugen på att åka iväg jag med, till soliga stränder och klarblått vatten. Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska strax iväg till Fristad för att fira Mimmi.

19.47

Någon större shopping blev det inte, orkade helt enkelt inte med allt slit och släng bland alla människor som var helt hysteriska i affärerna. Fick ändå med mig en tröja som jag tyckte var väldigt fin - Carlings för 150 kronor. Har precis käkat rökt lax och remouladsås och sedan blir det soffläge framför tv:n med en kopp glögg. Ser fram emot morgondagen, Mimmi fyller 19 och vi ska fira henne rejält.

December 27

Godmorgon! Sov ut länge idag och huvudvärken är äntligen borta. Idag åker vi förmodligen en sväng till Borås för att kika på rean. Vi får se hur galen jag är när jag kommer hem efter all trängsel med människor. Mer planer har jag inte just nu, något kul blir det i varje fall.

December 26

Fy, idag har jag inte mått bra. Huvudvärk och illamående hela dagen och som pricken över i:et fixade vi iordning julbord till lunch - ganska osugen. Nu är jag på bena igen och gårdagen var inget mer än helt okej. Tänker bara ligga i soffan och ta det lungt ikväll, vid min sida har jag Amber.

Black

Bär min nya fina blus från Jolina. Nu ska jag iväg till tjejerna och dricka gott innan vi går vidare till Kärven. Ta det lungt där ute så hörs vi imorgon.

December 25

Hoppas ni hade en fin julafton, det hade jag! Fick fina presenter och åt god julmat vilket resulterade till matkoma resten utav kvällen. Idag kommer både Marion och Christopher hem och då tar vi fram våra "syskonpaket," så än är julen inte över. Ikväll ska vi dansa och dricka goda drinkar - det blir en fin kväll.

December 24

God jul på er!! För en gång skull vaknar man upp till en vit julafton, det var ett tag sen det hände. Julfrukost serverades på morgonen och nu väntar Kalle Anka och senare åker vi för att fira ännu mer jul hos mormor med god mat och klappar. Hoppas ni får en mysig afton. Amber är julfin med sin röda rosett kring sin hals. Kram på er. ♥

Dagen före dopparedagen

Granen är pyntad och skinkan är griljerad - det är ett stort tecken på att det snart är julafton. Paketen ligger fint under granen och väntar på att de ska delas ut. Elsa har dock tjuvstartat och börjat bita i dem redan, hon är som ett litet barn med ögon stora som klot på paketen och även på julgranskulorna. Dagen före julafton är den mysigaste av dem alla, julmackor ska serveras och bingolotto ska kikas på ikväll. Någon julgodis lär också slinkas ner. Åh härliga dag!

Julgrupp

Bland de sista julgrupperna är nu färdiga, inslagna i cellofan och som med glädje kan räckas över direkt till kunden. Julros, Hyacint och En fick pryda min favoritlåda. 

December 22

Godmorgon! Lördag morgon och två dagar kvar till julafton. Marken är alldeles vit och granen ska pyntas idag och mamma ska göra sin goda sillröra. Idag är det vår sista dag som vi har öppet vår affär. Vi öppnar dock upp igen till våren med alla våra sommarblommor som vi driver upp själva. Men först ska jag ta itu med blomsterbeställningarna jag fått nu under morgonen.