Red lips

Hej! Hur är det med er? Jag är trött - jag och Marion sov så jäkla dåligt inatt och att jag skulle upp klockan fem gjorde saken inte bättre. Men annars är det bra! Sofia åker ju iväg till Åre imorgon så ikväll ska vi ut och käka, umgås och ha det gott. Jag hoppas hon får en fin termin där uppe, alltid lika svårt att säga hejdå till en utav mina bästa.

Fredag

Fredag igen och två dagar kvar till 1 Advent. Haft en bra dag och även dagens försäljning har gått superbra - kransar, hyacinter och julstjärnor går som smör just nu. Nu sitter jag tillsammans med Marion och Martina och kikar på Idol. Martina har tagit med sig godsaker som vi kommer götta oss med ikväll

Catching fire

Julfint i butiken nu, ska försöka fota lite grann imorgon så ni också får se. Om en stund ska jag in till Borås och möta upp tjejerna, käk på Oliven och bio väntar denna torsdagskväll.

Lussekatter

 
Idag var det betydligt jobbigare att komma upp än de senaste dagarna, gått i min lilla egna bubbla och längtat efter sängen. Trots det så har det varit en bra dag och när jag kom hem bestämmde jag och mamma oss för att baka lussekatter, eller.. det var snarare hon som bakade och jag såg mest på. Det kommer bli mycket bak och pyssel nu innan jul - roligaste tiden på året.

22.20

Smart som jag är tog jag inte med mitt minneskort till systemkameran så det fick bli några mobilbilder som Linnéa knäppte åt mig. Det gick bra trots att det blev lite kaosartat när alla barn skulle binda sina kransar samtidigt. Nu har jag fått ännu fler kurser att hålla i så det känns hur roligt som helst! Jag ska strax tvätta av mig sminket och sedan sova, jobb imorgon.

Throw it on the floor

Jag är NERVÖS, magen är inte med mig idag. 40 barn ska göra sin egna krans idag och det med hjälp av mig? Kaos. Förhoppningsvis kommer Majja och hjälper mig idag också och det lugnar mig en aning. Nu ska jag in till Borås och ta hem lite material. Tänkte jag skulle fota lite idag så får ni också se! Ha det gott.

Kranskurs

Ännu en kranskurs har gjorts idag och detta inför föräldrar och barn. Riktigt mysigt att lära ut till små söta barn. Imorgon fortsätter jag med en likadan kurs. Majja som också är med mig gör ett otroligt jobb, skulle alltid vilja ha det såhär. Nu har jag landat i fåtöljen och ska slå på något bra på tv.

Söndag

Tjejerna som höll i årsfesten hade gjort ett så grymt bra jobb, satt och skrattade konstant. Det bjöds på femkamp, prisutdelning, filmvisning och annat kul. Emelie och Emma hade gjort fina diplom till några och när de sa "Årets hand" förstod jag direkt att det var till mig - haha. Riktigt bra kväll!

Årsfest

Årsfest ikväll och jag hoppas det blir en riktigt rolig kväll!

23 november

- Lite bilder från växthuset. Idag har det varit en lång dag, fick jobba över så nu ligger jag i sängen och försöker varva ner lite. Det som räddar  mina lördagarna är räkmackorna som chefen bjuder på - de är guld värda. Som sagt, en powernap och sedan ska jag göra mig iordning inför vår årsfest.

Muffins

Fått lite julkänslor nu när snön faller utanför, det är allt mysigt när den första snön kommer - hoppas den är kvar till jul. På jobbet hade vi julfrukost för alla våra kunder och det gav ännu mer julkänslor när gröt och skinka dukades fram. Kvällen har annars spenderats tillsammans med fikaklubben, vi åt goda muffins gjorda utav Rebecka - vad är ett bättre avslut på denna torsdag?

Tisdag

Igår hade jag min första kranskurs och det gick riktigt bra trots att jag var nervös innan. Detta var mest en kul grej men jag funderar på att fortsätta med det nu när jag känner mig lite varmare i kläderna. Vad händer idag? Jag ska plocka ur all dekoration i bilen, ställa allt tillrätta och även fylla på med kransar. Sedan får jag se vad jag hittar på.

November 15

Stänger strax ner butiken. Ikväll ska jag och Marion åka till Majja för Idol & tacomys! Spenderar helst mina fredagar i Borås då jag får sova lite extra när jag jobbar i Borås på lördagar. Inget mig emot. Helgens planer är oklara men något skoj blir det säkerligen, hoppas ni får en fin helg allihop!

Dörrkrans

En närmare titt på några utav kransarna vi har - fint att pryda sin dörr med. 150:-/st