Cosy night

Lutar åt en härlig hemmakväll, har egentligen ingen lust att göra något, vill helst av allt bara lägga mig i soffan och käka massa godis. Det är väl nackdelen med att bo på landet, man kan liksom inte traska till ICA för att köpa på sig något som man är vrålsugen på, som jag i nufallet är. Men och andra sidan är det väl kanske inte det bästa att möla i sig massa godis varje dag!

Ikväll står pappa för maten, alla i vår familj har alltid varit intreserad av mat och att framförallt tillaga det på egen hand. Idag ska han dra ihop en trattkantarellsoppa som tydligen skulle vara otroligt god! Med både timjan, cream fraiche och allt vad det nu var. Kommer säkerligen bli gott. Imorgon har vi match, är väl sådär taggad på det just nu med tanke på att min mage värker som fan. Det är fel vecka om man säger så! Men det blir nog ändring när man väl är ute på plan. På kvällen blir det dessutom party! wopidoo :-)

Friday


H
ej!

Har varit en sväng i Borås med mamma idag, åkte främst för att Amber skulle klippa sig men också för att jag skulle träffa Majja. Gick in till hennes jobb och kramade om henne och sedan bytte vi varandras skor. Efterblivna som vi är råkade jag få med hennes högersko och hon min vänstersko när vi var i Östersund, men nu är dem bytta. Därefter kilade jag in på MQ och fick med mig en kavaj/tröja hem som jag suktat efter länge. Det är bra och vara silvermedlem där eftersom man med jämna mellanrum får härliga rabatter man kan utnyttja!

Kvällens planer är oklara så vi får se vad som dyker upp :-)

Nastygal



H
ar letat som en gris efter ett par sneakers med platå och nu äntligen hittade jag ett par som jag tyckte var riktigt coola som jag klickade hem för någon dag sedan. Hämtade ut dem idag och de satt som en smäck! Rebecca och Fiona har ju ett par extremt höga platåskor och jag tycker de är riktigt tuffa men kände att jag inte kunde dra på mig ett par skor i den klassen de har, haha. Egentligen tycker jag skorna är ruskigt fula men ändå så är dem på något konstigt vänster jävligt snygga! Dessa är från Nastygal och gick på 600-lappen. Tänker framförallt matcha dem till ett par stuprör. Tycker också det är snyggt att använda dem till bara ben, men vem törs gå barbent nu i detta vädret?

Höstplanteringar



Fick beställningar på höstplanteringar och här är resultaten på de två jag gjorde idag. Bägge har i stort sett samma stil med både grenar och bark i. Gillar hjärtana som hänger på kanten som ger en fin detalj i planteringen. Älskar verkligen höstblommor, speciellt Ljung!

Gekås







H
elt slut efter dagens resa till Gekås, men ack så värt det var! Hade väldigt roligt tillsammans med mina tjejer. Hittade dessutom massa bra grejer, så jag är extremt nöjd med dagen. Fick med mig en hel del småkravs men också andra roliga grejer. Därefter bilade vi hem direkt till mig där vi käkade tårta och sedan kom också Sofia och Robin och joinade oss. Nu är jag riktigt trött och tänkte bara ta det lungt resten av kvällen.


Imorgon ska jag och mamma upp tidigt för att göra massa ärenden här och var, därefter har jag fått en beställning på en blomstergrupp som är tills på fredag. Vi hörs imorgon, puss!

Godmorgon


S
itter och käkar frukost medans jag väntar på att mitt te ska kallna, vi har en vattenkokare här och den blir så jävulskt varm att man får vänta i typ 10 minuter innan man kan ens röra den. I varje fall så kommer Rebecka runt niosnåret och då ska vi åka vidare mot Ullared. Emma och Greta hänger också med. :-)


Eftersom det inte blev något tårthäng igår så slänger vi in det ikväll istället, så en härlig dag att se fram emot. Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan gå en kissrunda med Amber. Hoppas ni får en fin onsdag så hörs vi.

Allium


Tre enkla alliumblommor i en bukett med få ormhasselgrenar i. Har skrivit det förut men skriver det igen, gillar när allt är så naturligt som möjligt!

12.08

Hej!
Idag gick jag upp med tuppen, vaknar alltid tidigt och då känns det bara meningslöst att somna om eftersom jag med all sannolighet bara bli tröttare. I varje fall så har jag varit redigt och tvättat samt vikt tvätt nu på morgonen. Får väl se om jag gör några mer tantsysslor här hemma, haha. Igår var jag ute på en härlig promenad med Sofia, vi hade en del att prata om så det var skönt även fast det börjar bli ruskigt kallt ute. Idag har jag inga större planer mer än träning plus lite skönt häng med mina vänner. Imorgon åker en full bil mot Gekås, där lär väl vi bli hela dagen om jag känner oss rätt. Tror det är tredje eller fjärde gången jag åker dit i år?! Så kul tycker jag faktiskt inte det är men ändå dras jag med ändå, äsch det är kul att umgås med sina vänner, hihi :-)

Red


Jag och pappa var ute och tog lite foton idag, eller.. det var väl mer pappa som tog fotona, haha! Tycker det blir riktigt coolt när den röda färgen framhävs på bilderna. I varje fall så har jag fixat och donat med mitt CV, flyglapparna och har också hunnit med att åka en sväng till mormor för en fika och lite härligt prat. Ikväll har jag inga större planer, kanske blir lite härligt häng med min fina Sofia!

Nu ska jag fortsätta med lite planering inför vår höstförsäljning. Ha det gott!

Måndag

Vaknade för en timma sedan och har sen dess ätit frukost och fått fram mitt CV som jag ska fixa med. När jag gick i 2:an så hade vi en kurs där man lärde sig hur man skrev CV:n och hur det skulle läggas upp och så vidare, det är jag glad över nu eftersom det är ett helvete att få ihop alla dessa mallar som man ska följa. Så nu behöver jag bara ändra ålder och lite annat som har förändrats under åren. Det hade jag tänkt att pyssla med samt skriva ut flygblad som vi ska marknadsföra med nu till hösten för Alboga Plantskola. En hel del datahäng hör jag! Nu skiner ju faktiskt solen också så jag tänkte sticka ut på en liten promenad med Amber, hon ligger ute på altan och njuter, gottegrisen hihi.


Vinst!

Hade en otroligt lyckad kväll igår. Vi drack fördrinkar, gjorde två aktiviteter som blev väldigt uppskattade, grillade, umgicks och bara hade det härligt tillsammans. Med tanke på att Marion har spridda vänner kom de tjejer både från Kalmar och Skövde vilket blev ännu roligare när man lärde känna nya människor. Vi somnade inte förens fem och när jag vaknade vid nio trodde jag att jag skulle smälla av, det var varmt, trångt och myggor i hela rummet haha. Därefter käkade vi frulle och pratade igenom gårdagen. Mer sånna kvällar alltså, uppskattas som bara den!

Kom nyss hem från vår match som spelades i Långared och vi åkte hem med vinst! Kändes extra grymt eftersom vi hoppade upp två placeringar i tabellen. På tal om något annat, jäklar vad en vecka går fort eller?! Nu är det redan söndag och imorgon är det en ny vecka, det är sjukt.. Under veckan ska jag bjuda hit mina vänner på lite tårta som blev över från igår, åka till Ullared, jobba, hänga med vänner och partaja. Låter som jag har en härlig vecka framför mig. Ha det gott så hörs vi imorgon.

Rock tonight!

Alldeles strax kommer Marions vänner och vi ska käka, dricka gott och därefter har jag och Marion planerat in lite roliga grejer. Sen får vi se hur kvällen avslutas. Hoppas ni får en härlig lördagskväll så hörs vi imorgon när jag vaknat till.

Dukning i vårt växthus!



H
är är kvällens dukning! Hihi, är så nöjd och jag är helt säker på att vi kommer få en grym kväll tillsammans. Det är en speciell känsla att sitta där inne i växthuset, så mysigt och harmoniskt. Gillar att allt går i vitt och tyget som hänger i taket ovanför bordet (som jag nu ser att jag inte fick med på bild, typiskt.. det hänger vitt transparant tyg där iallafall, haha) plus silverfallsslingorna och olivörten som ligger på bordet som livar upp det hela. Nu ska jag fiortsätta att fixa innan alla kommer!
Vi hörs senare :-)

Bukett


D
et blev några blommor över från begravningen igår, satte då ihop några buketter med de blommorna i plus lite annat vi hade i trädgården. Passar perfekt nu inför min dukning jag håller på och fixar med inför imorgon. Det får ni se under morgondagen, kommer bli riktigt nice! :-)

New jeans!


K
öpte mig ett par grymma jeans igår! Gråsvartfläckiga vilket kommer bli riktigt nice till hösten och matcha dem till någon svart transparant skjorta eller något liknande.