21.40

Åh vad glad jag är över att Marion och Christopher är hemma nu i ett par dagar! Har blivit uppdaterad om vad han varit med om där nere och det känns skönt att ha lite mer uppfattning vad de håller på med. I varje fall så var vi ute en sväng och plockade massor med svamp och gick och åt smultron och hallon som fanns i vägkanten, därefter grillade vi hamburgare och nu sitter vi bara och tar det lungt. Min hals gör fortfarande ont vilket är sjukt irriterande men jag fortsätter äta alla mediciner vi har här skåpen och väntar på att något mirakel ska ta bort mitt äckliga virus jag antagligen har i kroppen, antagligen är det festivalsjukan jag släng på mig haha

Imorgon ska jag jobba och mer planerat har jag direkt inte mer än att vi bestämt oss för att ha en myskväll och frossa i oss massa godsaker, låter något för mig ;-)

En bild från när vi var på Gunnebo! Har helt glömt bort att visa dem, kanske slänger upp ett inlägg med lite bilder från vår tripp senare.

Sista juli

Hej på er!

Vaknade upp med halsont och en jävla irriterade hosta, håller på och käkar massa mediciner nu så jag förhoppningsvis blir bättre till vårt träningsläger som vi ska åka till nu på torsdag. Vi ska åka till Visingsö vilket blir något helt annat än lilla Grolanda som vi åkte till förra året. Vore ju otroligt tråkigt om jag skulle bli ännu sämre.

Idag ska jag jobba, rensa hela dagen vilket jag är sådär taggad på men med lite NRJ i öronen så ska nog tiden rinna iväg snabbt ändå. Idag kommer också Marion och Christopher hem! (wiiiiie!) Christopher kom hem i tisdags och ska stanna i två veckor till här i Sverige innan de drar ner till Afghanistan igen. Ska bli rikitigt härligt att få träffa honom igen och höra hur han har haft det. Alltså ska jag bara ta det lungt och försöka bli på bättringsvägen. Vi hörs senare, todilooo!


Bukett med krusbär

Tycker det är så charmigt att ha bär i buketter, idag fick det bli krusbär som tog upp färgen bra i buketten.

Storsjöyran!

Vart ska man börja? Jag går inte direkt in på detalj hur festivalen var utan jag samanfattar hela vår resa med att säga att den var grym! 10 timmars bilresa resulterade till att man fick ont i hela kroppen och då skojar jag inte när jag säger hela, nacke, ben och rygg tog priset.

Vi lärde känna ett gött gäng som vi hängde med samtidigt som vi lyssnade på grymma artister som framträdde. Shit vilka härliga dialekter vi har försökt att efterlikna alltså, så extremt roligt, och all andra tyckte likadant om oss haha. Utan att ens behöva tänka flyger Den svenska björnstammen upp på första plats av mina favoriter under festivalen, de var helt fantastiska. Hade faktiskt inte så höga förväntningar på dem men hela deras uppträdande var grym. Alla artister som vi kikade på var visserligen jävligt bra de också men Björnstammen har en egen stil och det är det jag gillar med dem. Lilla Sällskapet, Laleh, Kapten Röd, Malissa, Nause, Rebecca & Fiona, Norlie & KKV, Lars Winnerbäck, Deportees, Maskinen, Icona Pop var superbra också och jag är så glad över att jag fått se alla dessa live, det blir ju något helt annat än att sitta och lyssna på dem på spotify liksom.


Kampingen var en klass för sig, eller jag ska inte säga att den var vidrigare än på P&L men jag är en riktig äckelmagad tjej som ine tål när det ligger papper på hela toalettgolvet, när det luktar vidrigt överallt och man känner sig allmänt ofräsch, så känner väl visserligen alla men jag har lite fobi för sånt där. Både jag och Majja konstaterade att vi är mer konsert tjejer än festivaltjejer. Nu har jag i varje fall testat på festivallivet två gånger och jag tror jag sätter stopp nu alltså ;-) Dock sa jag så efter P&L också så vi får väl se haha. Vi hade tur med vädret om man bortser från lördagen då det bokstavligt talat vräkte ner hela dagen och kvällen, då var man lagom snygg, känner att min hals har fått ta stryk av hela festivalandet så jag håller på och kurrerar mig här med lite honungsvatten bredvid mig just nu.

Som sagt var det jag Sofia, Majja, Rebecka och Emma som drog upp till Östersund och jag är glad över att det var just dem som följde med och gjorde allt så himla bra, har alltid roligt med dem oavsett vad det än handlar om. Att åka med ett sånt härligt gäng gör allt så mycket bättre!

Nu tänkte jag slänga in en drös med bilder :-)


                                                                   Den bruden va..

Home!

Heej! Shit, det var nog den skönaste duschen jag någonsin tagit i hela mitt liv, ärligt talat! Har känt mig som ett vrak på kampingen haha! Men oj vad bra vi har haft det i Östersund. Tänkte berätta mer om allt imorgon så ska jag ta och pusta ut och bara ta det lungt nu ikväll. Hoppas ni mår fint :-)

                                                                            Haha :-)

Wopidoo!

Nu har vi äntligen fått tillbaka vårt internet som valde att lägga ner ett tag, riktigt irriterande alltså, men nu är jag gladis igen :-) Vilket helt fantastiskt väder vi har fått dessutom, hoppas det håller i sig länge nu så man kan njuta riktigt ordentligt av solen och värmen. Igår var jag och Rebecka inne i Borås och shoppade upp nödvändiga grejer till morgondagen, vi fick också med oss en iphonedocka så vi kan dunka musik på campingen. Därefter hängde jag, Victoria och Mimmi på viskan och det var så härligt att se dem igen!

Sedan på kvällen drog vi till Mattias där vi grillade med ett härligt gäng och spelade kubb och hade det allmänt roligt. Och idag då? Har jobbat, klipp gräset och så vidare, fråga mig om det var varmt att klippa?! Höll nästan på att avlida haha. Nu sitter jag och tar det ganska lungt, packning, tält och allt är färdigt så nu kan jag pusta ut lite! Majja ska sova över hos mig, kändes ganska klokt med tanke på att vi ska åka 04.30! haha, men det är det värt, är så jävla taggad, wiiiie :-)

Vi kanske hörs senare! Pusselipuss ♥


20.02

Hej!
Jobbat som en chef idag som Rebecka skulle säga, har alltså haft fullt upp. På tal om Rebecka! Hon skickade precis en bild på hennes tatuering som hon gjorde idag, och den blev farligt snygg alltså, nu blir man väldigt sugen på att tatuera sig själv men det skulle ju underlätta en hel del och veta vad man skulle göra eller skriva, hmm. Har också börjat packa inför torsdagen då vi drar till Östersund. Jag börjar alltid packa i tid så man verkligen vet vad man har och så man inte glömmer något. Nu är jag jävligt taggad för att åka och imorgon ska jag och Rebecka åka in till Borran för att köpa det sista inför vår tripp. Därefter ska jag träffa mina saknade vänner Mimmi och Victoria, wopidoo :-) En härlig morgondag väntar och på kvällen ser det ut som det blir grillning hos ett gäng goa vänner.

Nu tar jag det bara lungt, kikar på Lotta på Liseberg (haha) och joinar mamma när hon målar fönstren på huset, ja, ni hör ju själva vilken härlig kväll jag har!? Yeeeah, haha. Ni får ha det så bra så hörs vi! Puss


Don't make promises you can't keep


H
är är mina fem favoritbilder som Marion tog i lördags, så duktig!

Dansa, pausa

Godmorgon! Idag mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår, fy fan alltså! Borde vara förbjudet att få ha den huvudvärken jag hade men jag klarade igenom dagen och kvällen ändå utan problem. :-) I lördags åkte vi till Floby för att förfesta med några killkompisar där vi spelade beerpong, snackade och hade det allmänt skoj tillsammans. Vid 10 tiden åkte vi in till Falköping där vi shottade lakrisshot, dansade, och väntade på att Panetoz skulle komma. Jag tyckte det gjorde ett bra framträdande, hade dock inte så höga förväntningar på dem haha. En jäkligt rolig kväll med andra ord! Här kommer några bilder från kvällen. :-)


Panetoz!

Fullt upp idag med både en tripp till Gunnebo och fixning inför kvällen! Jag och Marion har också hunnit ta några kort som ni får se en dag framöver, hon är så jäkla duktig :-) Nu är jag så gott som färdig inför kvällens party! Vi ska kika på Panetoz som spelar i Falköping, dansa och dricka en massa gott, tror det kommer bli en grym kväll!

Har egentligen ingen lust att sitta här inne längre nu när solen skiner så härligt! Vi hörs imorgon helt enkelt. Puss och kram raringar ♥


Shopping is cheaper than a psychiatrist

Åkte in en sväng till Borås medans både mami och papi klippte sig. Jag och Marion strosade runt bland några affärer och hittade då klänningen nedanför. Gillar att den är snedskuren och att den är soppas stilren som den är, kommer antagligen ha den imorgon då vi ska festa! om det är någorlunda väder så man inte behöver gå i overall vill säga.... haha. Köpte också ett par supersnygga solglasögon med leopardmönster på överkanten! Gillar dem skarpt.







Stay in this moment

Lite regn idag också, ingen blir väl förvånad längre.. vill kunna gå i klänningar, bada, sola och sitta ute länge om kvällarna, men icke! Här sitter man inne och ugglar liksom. Hoppas verkligen att vi får lite sommarkänsla detta året i varje fall, blir så jäkla trött på allt regn som bara öser ner varje dag. Idag har vi totalrensat alla garderober vi har i vårt hus känns det som, skor, kläder och dylikt har fått sig en rejäl omgång vilket verkligen behövdes så nu ligger det massa sopsäckar på golvet som ska slängas och skänkas bort.

Skulle egentligen behövt klippa gräset uppe på kyrkan idag men som sagt så har det regnat konstant här men nu verkar det ändå hålla upp någorlunda så jag får antagligen gå upp en vända senare. Annars har jag inte så mycket planerat idag mer än jobb och bara ha det gott.

Förresten! Majja ska åka med oss till Storsjöyran nästa torsdag, gissa om jag blev lycklig när hon berättade det för mig?! Åh, längtar så grymt mycket tills vi åker, är helt övertygad att de dagarna kommer bli bättre än bäst.



Pilgrim

Är helt kär i mitt nyinköpta halsband från märket pilgrim, så enkelt men så snyggt!

Onsdag

Hej på er! Vilken otroligt ovärd morgon jag haft. Slet mig från sängen klockan åtta för att hämta upp Robin för att sedan åka in till Herrljunga där ett möte skulle hållas till om vårt jobb. Vi antog att mötet var klockan 10 med tanke på att det alltid varit den tiden andra år. När vi kommer in i lokalen där det sitter fullt med människor inser vi att något är fel och givetvis var det så. Mötet började klockan 9 och var näst intill slut när vi kom, ganska jobbigt? tja.. en aning haha. En fika hann vi med iallafall! kändes nästan som om alla trodde att det var fikat vi var ute efter bara.... Suck, hatar att veta att man lika gärna kunnat legat kvar i sängen, men nu är jag uppe och ska strax upp och jobba.

I eftermiddag ska vi åka in till Borås och göra några ärenden så vi hörs ikväll när jag är hemma :-)