Color mix

Kom precis hem från dagens arbetspass, trött i varenda kroppsdel. Middag och eftermiddagskaffe bjöd mormor på - är inte det vardagslyx när man kommer in till ett dukat bord när man varit ute och arbetat i höstkylan? Nej nu ska träningskläderna på och vattenflaskan ska fyllas - ett svettigt gympapass väntar. Redan träningsvärk i magen, vill inte veta vad morgondagen kommer bjuda på.

New lipstick

Hur snyggt är det inte med läppstift? Har på senare veckor börjat använda det och när Victoria visade sin Oriflame katalog som hon säljer från hittade jag detta läppstift. Snyggt va? Rött skiftande i lila, fint nu till hösten. 

Wine & dine



Söndag redan - helnöjd med min helg. Igår firade vi fina Rebeckas födelsedag och det gjorde vi på Köket med god mat, vin, snack och skratt. Tänk att ha så fina vänner runt om sig, guld värt! Vad har jag annars gjort? Jobbat och spelat säsongens sista match som slutade med vinst, kunde inte bli bättre. Nu ska vi ta oss en promenad här, vi hörs.

In this hat


Jäklar vilka härliga höstdagar vi har haft nu, hoppas dem håller i sig en längre tid så man får njuta mer utav det fina vädret. Nu har man lust att bara mysa till det på dagarna. Ta fram sin halsduk och alla höstkläder, gå långa skogspromenader, tända ljus, dricka något varmt eller ta ett varmt bad. Något sånt har jag dock inte hunnit med idag. Har jobbat hela förmiddagen och nu har vi precis öppnat upp här hemma i butiken så mitt huvud snurrar runt just nu. Ikväll ska jag träffa Majja, käk och häng i hennes nya lägenhet - bra fredag!

Yellow today

Vaknade, tog mig en promenad, åt en god frukost, lyssnade på morgonpasset och nu sitter jag här färdig för att åka. Dagen ska spenderas i Borås med Sofia och Linnéa - födelsedagspresenter ska införskaffas till Rebecka och lite fika hinner vi nog med också. Senare ska jag iväg på ett litet möte och därefter öppnar vi affären här hemma. Fullt upp idag med andra ord. Hoppas ni får en fin höstdag!!

Outfit

Satte ihop denna outfit, tycker den är jäkligt ball, är ni med mig? Nu när jag äntligen har köpt mig en hatt ska jag försöka använda den flitigt - riktigt snyggt!

Äppelmos

Sommarens jordgubbsylt som vi tillverkade har nu bytts ut till äppelmos. Fick två fulla hinkar med äpplen från mormor som jag och mamma nu har kokat och gjort mos utav. Allt som går och göra själv blir dubbelt så gott som när man köper det färdigt i butik. Vad har ni för er? Jag sitter och läser bloggar och dricker mitt chaite, försöker ladda upp inför kvällens match vilket går sådär, är inte alls taggad, vill helst av allt sno om mig i en filt och se på någon mysig film istället.

Macarons

Vi fastnade för ett Café som hette Paul nere i Paris - där hängde vi många dagar och jag skulle utan tvekan kunna äta dem flera gånger om - smal tjej! Men helt ärligt var dem det godaste jag ätit, köpte med mig en låda med dessa minimacarons till dom här hemma.

Kusmi tea

En dag när vi strosade runt på Paris gator fick vi syn på en jättemysig tebutik som vi gick in i. Det fanns så otroligt många goda tesorter och när jag hittade ett litet kit med fem olika smaker var jag tvungen att köpa med mig dem hem - testade en imorse och den var inte äcklig direkt!

September 23

Hej! Allt bra med er? med mig är det fint, känns skönt att komma till rätta här hemma - framförallt få sova i sin egna säng. Vad är planerna för dagen? Jag har en del jag ska fixa med, blomstergrupper ska göras, resväskan som fortfarande ligger på golvet ska packas upp och lite annat ska bockas av. Nu ropar magen efter frukost!

Paris




Fem fantastiska dagar tillsammans med mina fina vänner. En resa jag länge kommer minnas! Det enda som kunde varit bättre var vädret, det var kallt och grått men trots det hittade vi på roliga grejer varje dag, kikade runt på stan, åt världens godaste macarons, hinkade vin i lägenheten, besökte alla sevärdheter, fikade lite till och njöt utav fina Paris. Istället för att knåpa ihop ett långt inlägg lägger jag upp en hög med bilder som beskriver vår resa allra bäst.

1 dag kvar

Passet är framme, pengarna är växlade och resväskan är snart färdigpackad. Att packa kan vara det svåraste som finns, men denna gång har jag tagit med mig för lite så jag hoppas på att shoppingen är grym där nere. Imorgon klockan sex åker vi ner till Göteborg för att ta flyget ner till Paris, är helt säker på att vår resa kommer bli fantastisk - ÅH! Kameran är med så när jag kommer hem igen på fredag ska jag dela med mig utav allt fint vi varit med om!! Ha det gott så hörs vi. Kram på er!

Everywhere

   
Förberedelserna inför höstmarknaden är färdig, jag är trött i både kropp och huvud så efter en lång varm dusch sitter jag nu insvept i min morgonrock och väntar på pappas goda pastarätt. Imorgon blir det jobb 07.00 och direkt efter står vi på Alboga marknad och säljer höstblommor - en bra början på helgen. Kan inte förstå att vi åker till Paris om 3 dagar, jag längtar så!

Autumn

Haft Majja till hjälp idag - vilket team, så skulle jag vilja ha det varje dag! Så mysigt när alla höstblommor fyller växthuset. Krukor har planterats, kransar har bundits och lite annat smått och gott har hunnits med idag. Här har ni massor av bilder som ni kan inspireras utav.

Höstbukett

Vad är inte finare än höstens färger? Plockade ner en nyponkvist från vår buske och fortsatte letade efter höstfärger trädgården. Det blev inte så dumt ändå.