Myssöndag

Bingolotterna är inköpta och vi är nu redo att ta hem miljonerna, hur bra hade inte det varit på en skala? Jag har gjort i ordning tacos som vi ska käka också - en riktig myssöndag med mina snäckor. Slocknar förmodligen tidigt ikväll.

Mars 31

Idag är man inte aspigg. Bredvid mig ligger Marion i fåtöljen och halvsover med Erik sovandes på magen, jag känner att jag behöver göra detsamma efter att ha sovit i cirka 3 timmar inatt - tuff kväll men så jäkla bra. Vi förfestade på hotellet och gick senare vidare till Viva där det var riktigt skoj och sedan avslutade vi kvällen på Harrys. Mer sånna kvällar! Fina pappa fyller år idag så nu blir det födelsedagsfirande och senare ikväll kommer Linnéa och Rebecka hit för att ha bakishäng tillsammans med mig. Vi ska käka gott och spela bingolotto. 

Påskafton

Trots en dålig natt då jag inte kunnat sova ser jag verkligen fram emot denna påskafton. Jobb fram till fem och sedan beger vi oss till Borås för en utgång. Drinkbord har bokats och förmodligen drar vi igång kvällen på Scandic hotell. Nu måste jag kila, bloggen får vila lite så vi hörs imorgon istället. Ta hand om er!

Plantering


Slut i både kropp och knopp. Vi har planterat ungefär hälften av alla plantor och har cirka sex tusen kvar - puh! Det väntas en lugn kväll här hemma tillsammans med mamma, pappa och Marion. Kött och rotfrukter står på dagens meny och efter det ska Marion bjuda på en sin cheesekake.

Mars 29

Jag och Marion tog med Amber på en morgonpromenad, det var nästan varmt i luften. Nu har vi fått i oss mat och ska alldeles strax kila ut till växthuset för att sätta de allra första plantorna. Vi hörs senare!

Eggs

Nu när det är påsk tänkte jag göra lite påskfint här hemma. När jag och mina syskon var små var vi ofta hemma hos mormor och gjorde massa pyssel och något vi ofta gjorde var att måla ägg. Fick ett ryck och blåste först ut innehållet ur äggen och sedan målade jag dem med pastellfärger med Ann Sloan chalk paint. Därefter knöt jag ett vitt band på några utav äggen och samlade alla i en glasvas. Det blev väl inte så dumt?

Morning

En arbetsfylld dag väntas nere i växthuset, jord ska fyllas i krukor och planering inför planteringen ska göras. Det är mycket som ska bockas av och jag känner redan nu hur trött min kropp kommer vara efter dessa dagar. Men det är det värt. Frukosten är i magen och energin är på topp.

Uteservering

Mötet idag gick superbra, vi är helt överens över hur hela slutresultatet ska se ut vilket känns riktigt skönt. Direkt efter mötet åkte jag vidare till Borås för att möta upp Rebecka, Linnéa och Robin för en härlig fika på Viskan. Uteservering slår det mesta och att solen till och med värmde gjorde allt mycket härligare. Senare kom fina Sara också. Nu är jag helt slut efter två timmars fotbollsträning och jag känner att träningsvärken kommer döda mig imorgon. Soffläge resten av kvällen - fin dag.

Mars 27

Har varit uppe ett tag. Jag gjorde mig en rejäl frukost dock inte alls lika god som jag trott. Alla snackar ju en massa om de där bananpankakorna som ska vara så goda och när jag tog första tuggan smakade jävel. Jag håller mig till vaniljyoghurt och bär. Nu är jag färdig för att ha ett litet möte med bröllopsparet - ska bli så roligt och höra vad de har för tankar kring deras stora dag. I eftermiddag blir det uteserveringshäng tillsammans med vännerna. Njut av solen!

Nytt till försäljning

När jag var ute och grejade passade jag på att fota de nya grejerna vi fått hem. Är helt kär i våra nya krukor och likaså vasen, är dem inte fina? Nästa vecka drar vi igång med vårförsäljningnen. Penseér, påskliljor, pärlhyacinter och annat fint kommer finnas då.

Sunglasses

Favoritglasögonen. Jag är ute efter ett par nya men har inte hittat dem rätta än, letade som en galning i Stockholm. Har varit iväg och hämtat Marion vid tågstationen, hon ska vara här i hela två veckor och jag är görgla för det. Hon jobbar numera i Borås på Storegården Country Living, finaste affären i hela Borås. Nu ska jag sortera alla dekorationsprylar så allt är i ordning inför vårförsäljningen och redan på torsdag ska vi sätta igång med planteringen - denna tid på året är oslagbar.

Födelsedagsfirande



När mamma kom hem från sitt jobb hade jag gjort i ordning en picknickkorg och tog med henne på en promenad. Jag hade packat i nygräddad kladdkaka, blåbär, grädde och kaffe. Det behöver inte vara så märkvärdigt för att det ska bli mysigt. Mamma är fantastisk på alla sätt och vis.

Finaste helgen

Jag kan inte ens beskriva hur bra denna helg har varit, vi har skrattat konstant. Vi kan verkligen underhålla varandra genom att vara oss själva. Som Rebecka konstaterade - Tror dock inte det beror på att Stockholm leverade fint väder och fin shopping, utan på det grymma sällskapet. Tror vi hade kunnat gräva ner oss i en grop och haft det kul ändå. Det är sällan jag skrattar så mycket som jag gör med tjejerna. Shopping, god mat, drinkar och häng i solen kan samanfatta vår helg. Plus att vi åkte och hälsade på Christopher, Martin och Fabian som stod och vaktade slottet på lördagen.

Både jag och Rebecka har tagit mängder med bilder och Rebecka har dessutom filmat en hel del som hon kommer klippa ihop och lägga upp sedan. Personligen tittar jag hellre på bilder än att läsa en lång text så här kommer en drös med bilder. Nu ska jag fixa lite födelsedagsfirande åt min fina mamma som fyller år idag.

Var uppmärksam på japanen i bakgrunden.

Grym helg på ingång

Sådär, nu är allt färdigpackat och som jag skrev tidigare så har jag fått med mig en massa onödiga saker som jag vet att jag inte kommer att använda. Den här helgen har jag väntat länge på. Shopping, restaurangbesök, goda drinkar och det bästa av allt.. att få umgås med Linnéa, Rebecka och Emma - de finaste tjejerna. Jag ska se till att njuta ordentligt därav blir det ingen uppdatering här på bloggen men jag ska se till att fota massa som jag kommer lägga upp när jag är på hemmaplan igen. Ha nu en härlig helg!

Kram på er ♥