80tals brudbukett


Idag gjorde vi 80tals brudbuketter! Föredrar fortfarande nutidens brudbuketter med all ära, men som sagt är det skoj att testa på olika tekniker och hur det har sett ut för längesedan. Det är ju inte allt för längesen man hade liknande buketter när man gifte sig men ändå ser man stor skillnad på dagens design och tekniker.

Amber verkade gilla den iallafall, hon stod länge och doftade på mitt mästerverk haha! Hon ska alltid vara med mig vart jag än är och vad jag än gör. Lilltjejen ♥

Promenad i vårsolen



Det blev en promenad som sagt, och alla djuren följde med som vanlig. Det är riktigt kul att se tre katter och en hund gå på ett rakt led, de ser så glada ut och man ser hur de njuter av vårsolen, likaså gjorde jag. Galet vilket skönt väder vi har nu, jag var nästan påväg att ta av mig min jacka men insåg att det var ändå lite för kallt för det. Nu ligger alla avdeckade på varsitt håll. Jag tänkte skiva upp lite ananas och kiwi för att sedan dra igång med plugget igen, fan vilket kul liv jag har känner jag. Kommer hem från en skoldag och sätter mig direkt med plugget. Dessveärre kommer detta hålla i sig i 1 månad när det är som allra mest i skolan. Men what the hell, snart är det student och då ska jag njuta varenda minut.

Nu ska jag göra lite nytta och sätta igång med plugget! Hade gott så hörs vi senare.


Elsa som njuter i solen :-)

Beautiful day!

Vilken dunderbra dag det har varit än så länge! Skolan rullade på riktigt fort och mötet gick bra med min handledare. Därefter mötte jag upp Rebecka, Emelie och Julia i stan för att luncha på Eest. Vi hade det mycket trevligt, där satt vi i två timmar medans vi snacksnackade och åt god mat.
Nu sitter jag här mätt och belåten. Tänkte strax dra med mig djuren på en promenad, vädret är ju helt fantastiskt! Termometern visar att det är hela 10 grader, så det finns ingen anledning till att sitta här inne när det är så skönt ute, nu börjar jag få riktiga vårkänslor :-)

Nu ska jag rycka upp Amber som ligger i soffan och vilar. Här ute på landet är det extra bra då hon inte behöver något koppel, då kan hon gå all in och springa hej vilt och nosa på allt spännande som finns här ute ;-)



Seg dag!

Uääääk. Vill bara spy på alla läxor, skulle vilja ha en robot nu som tog tag i alla mina arbeten så jag slapp göra något haha. Nä fyfan vad tjatigt det blir att läsa om alla mina läxproblem, men just nu är jag inne i en period då jag har riktigt mycket att göra. Man hinner liksom inte med sitt privatliv längre. Från att gå i skolan mellan 8-4 var jag tvungen att stanna i skolan en extra timma för att slutföra grejer. Därefter kom jag hem och fortsatte att plugga. Hann som tur med ett corepass med fotbollslaget som tur var :-) Nu sitter jag och fixar med powerpointen som jag ska visa min handledare imorgon.

Imorgon har jag en dag att se fram emot iallafall. Jag slutar vid elva och efter det ska jag ha möte för att sedan käka sushi med Rebecka, Emelie och Julia. Jäkligt mysigt :-) Ha det fint så hörs vi imorgon med bättre uppdateringar! PussPussPuss ;*



Min pärla ♥

20:51

Stack iväg som vanligt på kärringtmpan i Annelund. riktigt roligt pass! Dock så bröt jag av min nagel så den gick av, och det gör så jävla ont!! Kul att vi har samhällsprov imorgon och vi ska skriva flera sidor för hand. Kommer det gå bra att skriva med ett ickefungerande finger? Tveksamt till det. Det blöder inifrån och så fort man bara nuddar fingret så vill jag lipa.... Herregud, känner att jag har tur när det gäller tår och fingrar just nu haha! Usch vad vidrig jag är :-)

Nä nu har pappa lagat mat här medans mamma och jag varit iväg på gympan, så nu ska vi ner och käka och kika på tv resten av kvällen. Imorgon blir det en lång dag i skolan, med samhäll, svenska och sorgbinderi! Vi hörs imorgon. Puss&Kram


Pluggpluggplugg

Alltså jag får fan ryck på alla mina arbeten jag har nu, listan blir bara längre och längre! Smart och sitta här Mikaela :-) Vad tänker lärarna med när de lägger prov och inlämningsuppgifter under samma vecka när vi redan har tusen arbeten att göra? Det är väl bara dela upp det så slipper jag gå här hemma med sönderstressat huvud..

Men vad tusan, det är bara att sätta igång här. Jag ska skissa upp massor av skisser som jag utgått ifrån till mitt yrkesbevis och plugga inför vårt samhällsprov som vi har imorgon. För de som inte förstår vad yrkesbeviset är kan jag säga som så att det är nästan som ett projektarbete. Vi har alltså fått ett ämne vi ska utgå ifrån som vi sedan ska skapa en bukett och en dekoration till. Jag kommer antagligen skriva väldigt mycket om detta senare. För många låter detta busenkelt. Men de som går någon slags hantverkarlinje förstår säkert vad jag menar när det kommer till planering och andra viktiga moment man ska tänka på under ett sånt här stort arbete.

Nä vad tusan.. nu sitter jag bara här för att slippa att plugga! Nu ska jag sätta igång. Ha det bra så hörs vi senare ♥


Här ska det skissas hihi :-)


Nya band!


Kolla vilka fina band jag har köpt! Älskar dessa färger och kombinationen är perfekt. Dessa ska jag använda till scrapbooking och dessutom till planteringar som jag kan dekorera med, passar riktigt bra till de planteringar jag kommer göra till sommaren i vår affär! wiih :-)

Dessa band köpte jag på "Storegåreden Country Living" alltså en inredningsbutik här ute på landet som har massor av inredningsartiklar, stilen som de har i butiken är engelsk med en del Shabby Chic detaljer. Riktig mysig affär för de som gillar den romantiska stilen!

På bena igen!

Min helg startade inte jättebra då jag hade en fantastiskt smärta i min mage. Funderar på om jag inte tål laktos eller så har min mage ont utav all min stress jag går runt och bär på varje dag. Hmm.. får kolla upp detta alltså!

Iallafall så spenderade jag min fredagskväll med massa plugg och vid 9 tiden slockanade jag direkt, så på lördagsmorgon kände jag mig pigg igen, och något gladare blev jag när jag möttes av solen som sken in i fönstret. Jag och mamma tog oss en promenad på morgonen med alla djuren efter oss, vi satte oss i gräset och bara njöt, nu är våren på väg! Marion kom hem vid lunch och jag följde med henne spontant till hennes kompis som höll i ett ljusparty! Partylite heter företaget som har detta ljusparty och det finns oändligt många dofter att välja bland. Där gick vi loss och köpte för flera 100, gillar dessa ljus extra mycket! Även fast Yankee Candel är goda kan jag tycka att de blir lite uttjatat i längden.
Till höst ska vi ha ett ljusparty här hemma, så jäkla mysigt är det.

Jag spenderade kvällen åt att kika på melodifestivalen och hade det allmänt mysigt bara.
Nu är jag iallafall på bena igen och sitter nu och väntar på att Martina och Robban ska komma hit så vi kan fira Robban som fyller 21 idag! Annars har jag inga större planer idag, vi ska kika på tv och bara mysa :-)



På tal om vår, hittade mitt första vårtecken ute idag! Snödroppar som ivrigt vill ta sig upp. Jag älskar våren!!

Systemkamera


Vi har länge pratat om att köpa en ny kamera här hemma. Vi har aldrig haft någon riktigt bra och alla kort har blivit kassa. Vi har nog säkert haft fem olika kameror men ändå har det inte blivit bra kvalité på korten. Hela vår familj älskar naturen, vi har alltid fotat blommor och annat kul som finns i naturen, riktiga freaks i know! men det är så himla vackert hihi. Så idag när jag kom hem från skolan satt pappa och grejade med denna systemkamera utan att jag visste om något.
(Gissa om jag blev glad...)

Så himla kul att kunna använda den till balen och studenten! Då kommer den användas flitigt vill jag lova. Nu gäller det bara att förstå sig på den jäveln också hehe

Black & White


Hej på er! Hoppas allt är bra med er, med mig är det kalas! Hur skönt väder har vi inte haft idag? Bättre blir det i helgen, i varje fall imorgon då det skulle bli upp mot 10 plusgrader och strålande sol. All min energi har varit på bott de senaste dagarna men idag har jag fyllt på med massor av energi, så nu är jag redo att ta tag i saker och ting igen. :-) Sjukt att veckorna går så snabbt som de gör, redan fredag imorgon. Visserligen är det förbannat skönt så man kan vila ut sig och ta det lugnt igen!

Fan, ska verkligen ligga i det sista i skolan nu, jobba arslet av mig. För om mindre än två månader får jag min belöning, vi åker ju till Cypern och då är det det värt att plugga varje dag så jag kan njuta ordentligt där nere. :-)

Chris Brown - Rihanna


- Turn up the music! En riktigt go partylåt som antagligen kommer spelas sönder här :-)

Uääk!

Mitt huvud håller på att spricka. Har suttit och arbetat flitigt i.. nu ska vi se, i hela fyra timmar! Suttit framför datorn då jag skrivit som en tok på alla arbeten jag har. Jag har kommit en bra bit på väg men har väldigt mycket kvar vill jag lova. Jag har fixat med mitt yrkesbevis och småföretag, känns som om jag aldrig blir färdig! Men vecka 13 är dessa jobbiga kurser över, puuh!

Nu ska jag stänga ner datorn för ett tag, lägga mig lite i sängen, förhoppningsvis är min huvudvärk borta om några minuter, har med all säkerhet suttit för länge vid datorn. Vi hörs ♥


Föresten! Nu mår Elsa bra igen, det tog cirka 1 vecka för henne att bli sig själv igen. förut sprang hon och Erik  upp och nerför trappan och jagade varandra samtidigt som de reste ragg för varandra. Men nu ligger de och slickar varandras päls, så himla gulliga!

50 tals brudbukett

Vi blev indelade två och två där vi skulle göra en 50 tals brudbukett. Jag och Josefin kom i samma grupp och vi skapade denna bukett tillsammans. Som ni säkert ser är buketten inget att hänga i granen, under dessa åren var de väldigt mordernt att ha rankor i brudbuketten. Formen spelade heller ingen större roll. Vi såg flera brudbuketter som såg förjävliga ut verkligen! Hur kunde människor tycka detta var fint lisom? Vilken tur att modet har förändrats soppas mycket, för jag skulle inte bli glad om jag skulle gifta mig och fick en sån här bukett att gå in med i kyrkan! haha. Men det var ändå roligt att testa på denna teknik iallafall.

You can go your own way

När jag kom hem fixade jag iordning en minikladdkaka som jag tänkte överraska mamma med när hon kommer hem från jobbet, det är hon värd!! Nu har jag satt på First Aid Kit i högtalarna och tänkte fortsätta med gårdagens plugg. Det är helt vansinningt hur mycket uppgifter vi har nu i skolan, min hjärna går på högvarv alltså! Skönt att skolan är på väg mot sitt slut iallafall. Så här ska jag sitta och skriva rapport efter rappot tills mamma kommer hem då jag ska bjuda på detta hihi :-)

Att en så liten kroppsdel kan göra så ont!


Passar på och vara lite äcklig nu, täkte visa er hur min fot ser ut just nu, ni kanske förstår bättre när ni ser denna bild än när jag bara skriver tusen gånger att jag har ont i den? Jävligt osmart att boxas idag eftersom det var endel kickar man skulle göra, givetvis var jag tvungen att känna om det gjorde ont, det klart det gjorde ont? haha herregud vad smart jag är..