Beige

Här är både kappan och glajjorna jag köpte i Göteborg - jag älskar kappan verkligen!!  Nu ska vi iväg och fika och njuta utav solen. Ha en fin söndag.

10.22

Har ni ställt om era klockor? Fan, kom hem klockan två inatt - precis det klockslaget som slår om till tre, roooligt! Gårdagen var väl sådär, maten ägde men sedan gick vi vidare till Linnéa när det inte hände så mycket mer på kärven. Tänkte sätta mig ute och planera påskkursen som jag och Majja ska hålla i på torsdag. Senare i eftermiddag ska vi till bokis som äntligen har öppnat för säsongen

lördag

Man kan inte annat än älska detta vårväder, eller hur? Fåglarna kvittrar, solen värmer och glädjen sprids överallt. Igår var jag ledig så jag och Majja passade på att åka ner till Göteborg för att shoppa lite nytt. Hittade världens snyggaste vårkappa som kommer bli jävligt nice nu framöver. Ett par nya glajjor, byxor och nagelack köpte jag också. Nu ska jag öppna upp affären och ikväll blir det ladies night. Njut av denna dag!!

Plantering

Och så var årets plantering gjord! Flera tusen blommor väntar nu på att få slå ut nere i växthuset. Känns underbart att allt gick så bra trots att jag hade lite feber och måde dåligt plus att jag fick en megabeställning av grupper mitt upp i allt haha. Nu känner jag mig hyffsat pigg om man bortser från min hals som gör ont - det är ju onödigt att gå runt och må helt bra...?

Sjukstuga

 - Saknar fina Paris

B
LÄ, ligger här med 38,5 i feber. Kände redan igår på jobbet att jag var frusen och inte hade någon ork men efter två alvedon så var jag på banan igen men när jag kom hem blev det värre. Somnade redan vid 8 för att hoppas på att jag skulle må bra men riktigt så är inte dagsläget. Nu har jag druckit honungsvatten och ska resten av dagen bara ta det lungt. Hoppas det är bra med er! :)

Grått & regn

Vilken otroligt tråkig dag jag haft! Har inte gjort något vettigt på min lediga dag. Regnet smattrar på fönstren och himlen är alldeles grå. Vädret har verkligen stor betydelse på hur mitt humör är. Men mitt bland det tråkiga har vi äntligen fått hem våra sticklingar som vi ska plantera i helgen. Flera tusen blommor väntar nu på att få sättas ner i jorden. Längtar!

Krokus

Har ni haft en fin helg? Det har jag! Rebecka har ju äntligen kommit hem nu från Stockholm så i fredags käkade vi gott tillsammans och igår briljerade hon och gjorde supergoda drinkar - alltså riktigt jävla asgoda. Sedan mölade jag och Linnéa i oss massa godis till en film. Idag har jag varit på loppis, älskar när man kan hitta riktiga guldkorn som man aldrig hittar i vanliga affärer.
- Nu ska jag bara slänga mig i soffan, äta tacos och bara ha det allmänt skönt.
 

Saturday

Och så var det lördag igen och idag öppnade vi inför vårförsäljningen - äntligen går vi mot dessa tider! På tal om något helt annat så har jag fått världens största, eller.. nu ska vi inte överdriva men en jävligt stor finne på näsan och den gör så ONT, så nu ser det ut som jag gått och fått en vårta på näsan. :) Vad ska ni hitta på ikväll? För min del ska jag nog åka iväg till Linnéa för att kika på film och äta gooodis.

Vårbukett

Vårbuketter har bundits idag - finns det något vackrare än tulpaner?

Tisdag

Trött och sleten efter allt jobbande idag. Veckodagarna rullar på som vanligt. Känns som det enda jag gör är att jobba, äta, träna och sova - kul liv? haha. Nä men på torsdag jobbar jag på hemmaplan för då kommer alla vårnyheter vi beställt till vår försäljning och det ser jag verkligen fram emot. Nu - soffhäng.

Springtime


Ja ni ser ju? Nu börjar man få riktiga vårkänslor när till och med solen värmer och fåglarna kvittrar. Jag älskar naturen och skulle fan kunna sitta såhär - ute på en filt, dricka kaffe och bara vara i en hel dag haha. Vi packade ner ett ben så Amber också fick något gott att smaska på - Mer av dessa dagar.

Chocolate cookies



Okej, blev så jäkla sugen på dessa cookies som jag såg här om dagen. I dem lägger man en Rollo kola som smälter inne i ugnen. Hoppas de är lika goda som de sur ut att vara. Nu när det är så fantastiskt väder ute tänkte jag och Marion ta oss en promenad och ta med oss kaffe och smaka på vårt bakverk. Så bra söndag trots förlust på vår träningsmatch tidigare idag.

Lördagsinspiration

Denna lördag har bjudit på solsken. Satt en liten stund vid solväggen och fyllde på med D-vitamin. Känner att jag behöver all energi som finns att ge, är typ som en vandrande zoombie dag ut och dag in så lite sol gjorde mig gott! Har annars kört ett spinningspass i vanlig ordning och även gjort iordning i växthuset. Nu ska vi fixa vår egna risotto - vad skulle man göra utan mat??