Företagscupen 2016

Igår var det företagscupen! Vi åkte ut direkt, hade väl inte förväntat oss något annat heller för den delen. 😆 Tycker ändå att vi spelade helt okej för att inte ha tränat ihop före cupen. Vi möttes i omklädningsrummet 1 timma innan matchstart och pratade ihop oss och sen gick vi ut och blev lite lätt överkörda haha. Trots förlust så är det jävligt skoj att vara med och spela. 

På kvällen åkte jag till Sofia där även Linnéa, Amanda, Marion och Dea var ~ därefter blev det kärven! 

Hoppas ni alla mår bra, nu ska här ätas tacos. Hej! 

Kladdkaksmuffin & havssalt

Blir visst en aning rastlös av att vara ledig, låter jobbigt va?? Så jag bestämde mig för att baka kladdkaksmuffins, dom står just nu och svalnar på sin plåt. ~ snart en kopp kaffe på det! 🤓

En bättre onsdag

Hej! Haft en bra dag? Jag har jobbat och slitit hela dagen, har så himla mycket att göra nu.. Kan folk sluta dricka cider och vitamin well??? 
Kvällen blev betydligt bättre då jag, Linnéa och Sofia åkte till Marions lilla torp och käkade gott och tryckte i oss en massa godis ~ SMALT! 😏 

Imorgon är jag helt ledig, har egentligen inget planerat mer än ett yogapass på kvällen. Kram på er ❤️

Måndag

Dagens träningspass är avklarad, kör både H.I.T och ett gympapass direkt efter ~ så skönt efteråt när man kan sitta i soffan och dö lite. :):) 
Lite nervös inför företagscupen som är i helgen, har inte spelat fotboll på jättelänge, kan alltså gå precis åt helvete..... 

Nu ska jag ta mig något att äta och kika på idrottsgalan som är idag. Ha det gott !

Korvgrillning

Vi passade på att gå en liten promenad och stannade sedan till för att grilla korv & marshmallows. Tänk vad allt blir godare när man äter utomhus! 

Ranunkler

Ranunkler ~ världens fulaste namn men åh vad fina dessa blommor är! Har på något vänster gått och börjat gilla färgen orange nu? Aldrig gillat det innan. 

Fredag

  
Hej! Idag har jag bara tagit det lungt, städat lite & varit på promenad ~ sånna dagar behövs ibland. Ikväll väntar ett skivstångspass med Sofia och senare på kvällen kommer Olof hit, vi ska käka gott och se på någon bra film. OCH, det viktigaste av allt.... Äta semlor från Klaras hembageri ❤️. Marion kommer även hit en sväng då det vankas "möte" inför framtiden, låter intressent va??? 😏

 

Vinterland


Jag får liksom inte nog av detta vackra väder! När var det sånhär vacker vinter egentligen? Älskar detta. Idag har jag i stort sett bara varit ute och njutit i solen ~ gått långa promenader. Majja har även varit här idag och hängt med mig, sån glädjespridare. :-) 

Vi tog oss en promenad, besökte Storegården och sedan drog jag med henne både på H.I.T & yoga. Effektiv dag, haha. 
Hoppas ni alla mår bra och får en fin helg. Kram! 


Vinkväll

Vi hade en helt fantastisk kväll igår ~ så fina tjejer!! ❤️ Vi drack vin, åt kex & ost och hade det sådär mysigt tillsammans.

Vaknade med världens huvudvärk idag, har haft huvudvärk i tre dagar nu, vad händer??? Nu ska jag iallafall bege mig till Herrljunga och sedan Orust. Vi ska fira Olofs bror som gått och fyllt år. God mat väntar, välbehövligt. :) 

Ha det gott!

Alboga Choklad

Min syster Martina har gått och blivit egenföretagare ~ alboga choklad. Hon tillverkar främst ekologiska praliner men hon gör även tårtor & andra bakverk också. Jobbigt att vara hennes syster som måste smaka på allt hon gör.......
Jag är så stolt över henne och glad över att hon hittat sin grej! In och följ henne på instagram och Facebook. :) 



Tulpanens dag

Tulpanens dag ~ en utav dom finaste blommorna jag vet. Jag får riktiga vårfeelings när jag binder ihop dom första buketterna. 

15 januari

 
Hej! Fortfarande väldigt dålig på att uppdatera här på min blogg men ser att några av er kikar in här ändå trots detta. Nu öppnar vi inte vårt växthus förens i mars igen vilket betyder att jag nästan är helt ledig både torsdagar och fredagar - känns förbannatjävlaasskönt! Detta är egentligen min enda ledighet under året eftersom vi alltid har mycket att göra under sommaren i växthuset - har inget liv då. :) :) :) 
Så jag ska försöka sätta mig ner och blogga då, alltid kul att kunna gå tillbaka i arkivet och se vad man har gjort under året. 


Igår tog jag och Sofia oss en lång promenad i det jävligt kalla men fina vädret och sen bokade vi in en liten konsert som vi ska gå på i februari och myste lite med kaffe och sååå. Idag har jag levererat buketter hej vilt då det är tulpanens dag och nu ligger jag lite halvdöd i soffan med Amber bredvid mig. Har fått en riktigt go huvudvärk också...... inte många knop som blir av idag inte! 

Ser fram emot morgondagen, då ska jag, Sofia, Titti och Emma hem till Victoria och dricka vin, äta ost och kex - precis sånna kvällar jag gillar. 

Vi hörs! KJAM ♥