Stammis på Bokis

Fan vilken sommardag vi har idag! Låg ute hela förmiddagen och solade på gräsmattan och sedan drog jag och Christopher till Bokis för att smaka på Rebeckas nygjorda hjortronglass som smakade underbart - det dubbelknullade i mun som Christopher sa haha. Nu ska jag öppna upp affären! Peace

Armband

- Armbandet till Mayat!

Varit i gång hela dagen och det är inte förens nu jag känner att jag kan koppla av, med Lineros i högtalarna, fåtöljen uppfälld och Amber bredvid mig. Både Christopher och Marion är här så om en stund ska vi ta en bit av min nybakda rabarber och jordgubbspaj. Igår på träningen fick jag en smäll på min stukade fot, passande liksom så nu är min fot riktigt svullen och gör pissont, fan du vet.

29 maj

Trots allt folk som var inne på rean idag hittade jag några plagg som fick följa med mig hem. Medan jag ändå var i Borås gick jag till frisören för att få mitt hår fräscht, både klipp och slingning vilket verkligen behövdes. Är det inte underbart att gå till frisören? På Vivåga får man så gott te, en chokladbit och en ipad man kan bläddra i medan de pysslar om ens hår - vardagslyx. Efter Boråsturen fixade jag en begravningsdekoration som nu står och väntar på att bli upphämtad. Senare ikväll blir det förhoppningsvis träning om min fot pallar, stukade den förra matchen så just nu är den ingen vidare.

21.35

Efter försäljningen korkade vi upp vinflaskan och satte oss på altanen och chillade resten av kvällen samt åt världens godaste mat som Martina fixade, kan man bejära mer? Fantastiska dag, är så nöjd med allt. Nu sitter jag och läser lite bloggar och sedan ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag och Marion upp tidigt för att gå på MQ medlemsrea - förtur på hela sortimentet!

Birthdaygirl

Åh, härliga födelsedag! Vaknar av att familjen kommer upp och sjunger för mig och ger mig presenter, fick så mycket fint och bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vid 11 åkte jag in till Herrljunga där tjejerna hade ställt till med ett födelsedagsfirande till mig, är inte det helt fantastiskt att få tårta och känna sig lite extra speciell? Plus att dem fixade världens bästa presenter till mig. Jag är så glad att få ha så fina människor runt om mig. De vet precis hur man ska bli firad. Strax kommer Marion och Martina, vi ska käka gott och klunka vin (var ju självklart tvungen att gå till systemet idag!!) Nej nu ska jag kila ut och njuta av solen

Monday

Igår somnade jag klockan nio och sov som en stock tills klockan var åtta - elva timmars sömn har nu gett mig ny energo från helgens jobb. Vilken rusch vi hade här, både i lördags och söndags hade vi 60-70 kunder som aldrig varit här tidigare och vilka fina komentarer vi fick. Nu vet man att allt slit man haft innan helgen gett resultat och det gör mig helnöjd! Jag och Marion tog precis en härlig promenad i solen, genom skog och fågelkvitter. Snart kommer tjejerna och då ska vi åka en sväng till Skövde. Vi hörs senare!

Leave the world behind


Hej! Läget? Jag känner mig som ett utsketet plommon, har precis fått i mig lite käk och nu tänkte jag bara ta det lungt resten av kvällen - imorgon fortsätter vår Morsdagrunda. Vi hade kunder från 11 - 16, konstant! Har aldrig varit med om liknande. Under kvällen har jag även fixat Mayats armband som hon ska ha på sin bal imorgon, visar imorgon. Nu tänkte jag ta mig en beskvi som Rebecka och Sofia hade med sig när dem kom förbi, TRÅKIGT. Ha det gott.

Morsdagsbuketter

Nu är allt näst intill klart inför morgondagens Morsdagsrunda. Lite kvar men det får jag ta imorgon. Det ser ut som att det ska bli sol imorgon och det gör mig bara ännu gladare! Så har ni inget för er bör ni åka på denna runda, är helt 100 på att ni kommer gilla det. Här är buketter som finns att ge bort till din mamma eller varför inte unna dig själv? :)

Rosor

Rosor finns nu att köpa hos oss, perfekt att ge bort till sin mamma nu på morsdag! Finns i tre härliga färger - Gammelrosa, cerise och orange.

Maj 22

Bilder från Instagram @Mikaaelaandersson

Hej på er, vad har ni för er? Jag har precis käkat frulle och nu läser jag igenom lite bloggar och lyssnar på musik. Mycket på schemat idag. Igår fick jag 12 beställningar på planteringar som göras, jag känner att jag kommer få bo nere i växthuset denna vecka men som sagt så är det ju detta jag älskar att göra!

Scones

Dåligt med uppdateringen men jag skyller på att det är mycket som är runt omkring mig just nu. Igår var jag och tjejerna i Skövde och shoppade, fick med mig lite grann som jag tänkte visa sedan. Utnyttjade också mitt presentkort på Edvins Corner också - supernöjd med mitt val. Nu har jag, mamma och Marion ätit en god frukost, scones slår det mesta. De komande dagarna ska spenderas nere i växthuset, nu gäller det att få ordning på allt inför vår morsdagsrunda. Buketter ska göras och likaså planteringar. Stressigt men jag försöker njuta av det också.

Godnight

Dagen har spenderats på Haraberget i Herrljunga - trädgårdsmarknad. Det gick över förväntan och vi är mer än nöjda. När jag kom hem var jag så trött att jag nästan kunde somna gåendes och huvudvärken kom smygandes och är fortfarande kvar. Tjejerna kom till mig senare och fick mig på bättre humör, som alltid. Lax, pasta och färska kryddor tillagade vi som vi sedan avnjöt till en film. Nu är jag SÅ trött så nu ska jag hoppa i säng och imorgon blir det shopping i Skövde - lycka. Godnatt!

Maj 18

I dessa tider händer det så mycket, det är både roligt, stressigt och energikrävande men nu är är vi redo för sommarens försäljning och det känns så roligt. Idag har jag jobbat och sedan kom Linnéa hit och efter lite häng i solen åkte vi till Grolanda för att se dem möta Floby. Fick nog en rejäl bonnabränna idag så som solen lyste idag. Familjen är nu samlad och vi har precis käkat riktigt god mat - färskpotatis, marinerad kyckling, halloumi, sparris, majs och annat gott. Nu väntar Eurovision song contest. Ha det gott så hörs vi.

Beauty

Ännu en svettig dag nere i växthuset - puh! Idag har vi fått hem jättefina lavendlar som doftar fantastiskt, vi har även fått hem jordgubbsplantor så nu har jag riktiga sommarkänslor. Sitter för tillfälligt och varvar ner några sekunder med ett glas proviva ute på altan medan jag taggar inför kvällens match. 25 grader i skuggan och det får mig att undra hur jag kommer klara av att springa i 90 minuter.

I'm on fire


Vilken sommarvärme det är idag, nästan så man svettas bara utav att gå utanför dörren. Kände nästan för att gå naken men jag uteslöt det och tog på mig lite softare kläder. Nu ska jag och pappa handla lite grejer till trädgården, bland annat ett körsbärsträd som blommar rosa - så himla fint! Sedan blir det grillkväll tillsammans med vännerna, man får passa på och njuta extra mycket nu när det är så härligt väder.