19.50

Min mage sprängs bokstavligt talat! Idag har vi firat Martina som fyller år imorgon med både paket, tårta och gott käk, så ikväll har jag mått fint. Vi vann dessutsom vår match med 6-1 och Julia kunde glänsa med sina 52 (?!) mål hon gjort i serien, bäst i hela Västgöta fotbollsförbund genom tiderna, så duktig!! Slängde också in ett fint mål vilket kändes härligt eftersom det var sista seriematchen för oss.

Har fått världens huvudvärk nu och jag känner mig seg och hängig. Nu ska jag krama hejdå både Marion, Martina och mormor. Vi hörs imorgon.

Alingsås

 
Hemma från vår lilla minitripp till Alingsås. Käkade på en väldigt god restaurang där vi tog deras kvällsbuffe vilket resulterade till att alla gick därifrån proppmätta. Efter maten gick vi rundan för "Lights in Alingsås." En runda som man går för att kika på massor av fina ljusuppsättningar som satts upp överallt, otroligt vackert att titta på och framförallt väldigt mysigt. Efter rundan stack vi in på ett caffé. Vi satte oss först ute där det fanns infravärme, dock hade vi inte turen med oss eftersom det kort därefter började ösregna. Nu sitter jag här och är allmänt trött, ska strax tvätta bort sminket och hoppa i säng. Imorgon är vår sista seriematch och jag hoppas på vinst igen. Sovgott.

Lördag

Har jobbat i stort hela dagen så nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar in Martina som ska komma. Hela familjen är nämligen samlad och vi ska åka till Alingsås för att käka och bara mysa runt ikväll. Sånna dagar behövs med familjen ibland. Gårdagen var lyckad och Rebecka blev överaskad över min fina present jag gav henne och maten var supergod som vi åt. Följde dock inte med ut som jag bestämt tidigare, utan tog tåget hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt. Tågresan hem, eller snarare springturen till tåget var extremt jobbig haha! Vi underhöll alla andra människor runt omkring oss i varje fall. 

På tal om något annat så ska jag och Marion öppna upp allt fint smink från Mary Kay nu! Spännande och se allt  som kommit. Kram på er.

Friday

Ska strax fiska upp Rebecka på jobbet och sedan dra till tåget som rullar vidare mot Götet. Har på mig mina nya byxor med skindetaljer på sidorna, ursnygga! Ta hand om er så hörs vi imorgon.

Aster

Höstens blomma blommar för fullt, gillar kombinationen vit, lila och rosa. Trots att det bara är Aster i buketten tycker jag det räcker gott och väl eftersom blomman är soppas fin. Står nu och pryder vårt köksbord.

28 september

Idag är det den 28 september vilket betyder att det är Rebeckas födelsedag, tjoho! Fina, fina vän. Ikväll ska vi fira henne med gott käk och massa goda drinkar på en grekisk restaurang i Göteborg och därefter blir det utgång. Kommer bli en fin kväll. Har precis städat hela huset, har egentligen inga större planer för dagen mer än att jag ska stå i affären i eftermiddag, härligt nu när det är strålande sol ute! Nä nu ska jag ut och njuta av det fina vädret. Puss

Gravsmycke

Ett hjärta att smycka graven med. Endast taklök, mossa, nålar och en saknadskylt. Fint att lägga hos den man saknar.

Rykä

Mina nya skor, tror dessa kommer bli perfekt till mina inomhusträningar, bättre än handboll special i varje fall!

Höstshopping


- Har äntligen fått fram min favoritponcho, kärlek till den.

Hej på er, har precis druckit upp mitt te och nu kikar jag i alla kassar som jag fått med mig hem från Borås idag. Både jag och mamma fick med oss mycket höstfint till våra garderober. Jag fick också med mig ett par välbehövda inneskor som jag kan använda när jag går på gympan eller kör mitt step-up pass! Har av någon konstig anledning alltid kört med mina handboll special vilket suger. Nu ska jag hänga in allt fint och sedan vänta tills vi öppnar affären. Någon som är sugen på att plantera höstlådorna nu i detta vädret?! Usch vad hemskt väder vi har idag.

21.15


P
uh, trött efter kvällens fotbollsträning som ändå var en snällare grad än vad den brukar vara. Sjukt att det redan börjar mörkna vid sju, nu är hösten verkligen här vilket ioförsig är väldigt mysigt men jag kan ändå inte förstå var sommaren tog vägen? Har fått i mig käk nu och sitter just nu och kikar på House samtidigt som jag skriver en köplista inför morgondagens shopping. Mamma ska göra sig fin i håret på Vivåga och därefter ska vi strosa runt i affärer, låter fint i mina öron.

Köttbullar

Nu har jag rullat färdigt alla köttbullar, det tog sin tid men de blev bra. Om man får vara lite självisk så tycker jag att mina köttbullar är så satans goda, kan sitta och möla i mig alla på en gång om det skulle vara så, haha. Skämt och sido men de är ruskigt goda. Har både morötter, lök och massa goda kryddor i. ICA:s köttbullar kan slänga sig i väggen.

Tisdag


B
ra start på dagen, nu har äntligen de goda clementinerna kommit som är sådär sura och goda! Älskar verkligen dem. Känns som om man får en vitaminkick varje gång man äter dem.

Gick upp redan vid halv åtta så jag har varit vaken ett tag. Idag ska jag göra köttbullesmet och sedan rulla 100tals köttbullar som man sedan lätt kan ta upp ur frysen. Jag ska också fortsätta producera mer hjärtan som jag började med igår, fina Emelie valde att köpa hjärtat igår och sedan ska jag iväg och handla med mamma efter hon har slutat jobba. Träning står också på schemat idag, en fullspäckad dag med andra ord. Har precis satt igång bra musik så nu ska jag sticka ner till köket och leka husmor, hihi. Ha det gott.

Hjärta

Skapade ett vackert hjärta man kan hänga på sin dörr idag. I hjärtat har jag materialet: Kärleksört, Eklöv, Ekollon, Aster, Ljung, Murgröna, Fläderbär, En, Boxbum och Ormhassel. Finns att köpa här i vår gårdsbutik. :-)

White

Åh, just nu vill jag bara köpa ett litet mysigt hus och inreda allt i vitt, hihi. Kanske inte allt men dominansen ska vara vit i varje fall. Så jäkla fina bilder som speglar allt vad jag gillar. Älskar de gammla träplankorna och trälådorna som får det att kännas så naturligt och fint.