Sista januari

Slut efter ett träningspass här hemma tillsammans med Marion, det gör mycket att kunna träna tillsammans och peppa varandra. Att träna med en som jobbar som militär blir desto lättare också, klarar definitivt lika många armhävningar som hon klarar av.. eller? Nu ska vi sätta oss ner och äta vår hemmgjorda smörgåstårta - härliga torsdag.

NEW

Har glömt att visa detta fina linne som jag köpte för ett tag sedan. Spets och öppen rygg - tänker dra fram den när våren tittar fram och man kan matcha den med ett par svarta jeans och pumps. 20% dessutom vilket bara gjorde mig gladare.

Almanacka

Hej! Har inventerat hela förmiddagen idag, otrolig tråkig syssla men så jäkla skönt när det är gjort. Här är förresten min almanacka som jag designat helt själv, både bilder och hur den ser ut inuti. Det är sällan man ser fina almanackor i butik så när jag såg att man kunde designa sin egna slog jag till direkt. Den blev väldigt fin och dessutom väldigt personlig vilket jag gillar. Att sitta och fylla i händelser på mobilen har aldrig varit min grej så nu kan jag fylla min kalender istället.

Drop the world

Sitter just nu och finslipar på mitt CV medan jag lyssnar på bra musik. Att få träffa Victoria igen var härligt. Hon bjöd på goda cupcakes som vi åt samtidigt som vi pratade om vad som hänt sedan vi sågs sist, tänk vad tiden springer ifrån oss. Nu har vi bokat in en helg då hon ska komma hit och ha en spakväll tillsammans med mig - bubbelbad, ansiktsmask och sånt där tjejigt. Nu blir det soffhäng.

Borås

Om en stund åker jag till Victoria. Hon skickade ett fint sms igår där hon berättade att hon hade bakat något smarrigt som hon ville bjuda mig på idag - vad det blir vet jag inte ännu. Lite catch up och fika med mitt hjärta är aldrig fel en tisdagseftermiddag. Nu ska jag fixa något att äta, magen kurrar.

Januari 29

Sitter och äter frukost tillsammans med mamma samtidigt som vi bläddrar i Boråstidningen och får fram en helsida om "stans godaste semla." Där är en helbild på Martina där hon stolt visar upp semlorna hon har bakat - stans bästa semlor, är inte det grymt?! Det får bli en godbit från Lulus snart.

14.00

Kan sitta en hel dag och bara inspireras utav bröllopsbilder, finns så otroligt fina blomsterarrangemang överallt. Att blanda rosa, creme och gröna blommor är så himla fint. Pastellfärger över lag är en favorit hos mig. Fram tills bröllopet jag ska arrangera i augusti kommer jag bjuda på fina bröllopsbilder, hoppas ni gillar det även om ni inte är lika förtjusta i blommor som mig, haha.

Januari 28

Ny vecka och nya möjligheter. Denna vecka har jag endel att pyssla med, jag ska bland annat träffa Victoria imorgon och senare i veckan kommer äntligen Marion på besök, antagligen alldeles för brun för att jag vill vara i närheten av henne. Just nu Lyssnar jag på OneRepublics nya låt - If i lose myself. Fram till klockan är 4 ska jag bara ta det lugnt, därefter åker jag och hämtar upp Rebecka - vi ska på ett fotbollsmöte som inte vår tränare kunde vara med på. Bestämma matchdagar och liknande.

Hangover

Skulle vilja säga att jag hoppade upp ur sängen med glädje idag, det gjorde jag verkligen inte. Med ett huvud som snurrar och mage som värker är man inte sugen på något. Nu har jag fått i mig mat och litervis med vatten så nu känner jag mig nästan som en människa igen. Vi pinade oss själva genom att sitta på träbänkar hela dagen igår vilket resulterade till rövont, men efter det kunde vi med glädje trilla in hos Emelie som stod för kvällens förfest. Senare begav vi oss till kärven där det var som vanligt - musik, dans och lite mögeldrickande. Nä usch, nu ska jag bädda ner både mig och Amber i min säng i hopp om att jag ska må bättre, detta är hårt alltså..

Tacos

Kom precis hem från Martina. Som sagt, tacokväll blev det och därefter satte vi på en film samtidigt som vi mumsade i oss glass och hemmagjord chokladsås, dagar som dessa är dem jag uppskattar allra mest. Hennes katt Leia höll oss också i sällskap i soffan, spinnandes. Ögonen går i kors, nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng. Godnatt på er!

Januari 25

Härligt med fredag! Lönen har trillat in på kontot, helgen är så gott som här och det mesta känns allmänt bra. Denna fredag ska spenderas hos min fina syster i Borås. Vi ska ha en riktig syskonkväll tillsmmans. Innan allt mys ska vi köpa på oss ingredienser till tacos och även lite godsaker till kvällen. Låter väl som en fin början av denna helg? Ta hand om er.

Sometimes we are like stars, we fall to make someone's wish come true

Vill kunna ta sånna här bilder igen, bilder med effekter och barbenta ben. Det är ett tag kvar tills dess. Det jag ser fram emot just nu är helgen. Fotbollstittande på dagen och senare på kvällen ska det festas till ordentligt, dans och god dricka med mina vänner är precis vad jag behöver nu. Tänkte springa lite på crosstrainern och sedan serveras det fisksoppa och vitlöksbröd - bra torsdag.

I wouldn't able to survive without my dog

Lika härlig dag som igår. Började dagen med att baka bröd så nu doftar det nybakt i hela huset. Har också hunnit med att göra några blomsteruppsättningar. Nu har jag precis fixat ögonbrynsblandning som jag alldeles strax ska lägga på brynen och efter det ska naglarna få ny färg. En promenad i vinterkylan med Amber ska jag också se till att få. På tal om Amber - hon löper just nu och hennes tanke är att para sig med Elsa, vilket går sådär, haha. Snart kommer perioden då hon tror att hon ska föda, då bäddar hon ner sig någonstans och väntar på att valparna ska komma - sötnos.

COLD


Strålande sol och en alldeles klarblå himmel gör att dagen blir snäppet bättre än vanligt. Hoppas allt är bra med er, med mig är det fint förutom att min magkatarr går bananas, den kommer och går och just idag är den envis. Jag och mamma har varit iväg och storhandlat och efter det kikade vi i lite affärer. Mitt favoritte är nu köpt så nu tänkte jag gå ner och sätta på en kopp och läsa lite tidningar. Dagen är annars oplanerad förutom att det är träning ikväll.