Februari 28

Jag är glad inombords. Kanske för att det är fint väder, eller kanske för att det är fredag imorgon och jag ska umgås med favorittjejerna? Hur som helst, morgondagen kommer bli klockren. "De vet du" spelar i Borås och jag är säker på att det kommer bli en grym kväll. Nu ska jag sätta igång med maten sen ska jag ta på mig träningskläderna och springa några kilometer.

Vårig bukett

En vårig 85 årsbukett. Väl inne hos blomstergrossisten bestämde jag mig för att jobba med rosa, lime och vita blommor - favoritkombinationen. Visst känns det som en riktig vårbukett? Amber är som vanligt med mig när jag både ska binda och fota buketter. Att hon inte tröttnar, så fort jag tar fram kameran ställer hon sig och posar, haha.

Flowers

Det är något speciellt att få hem färska blommor, de doftar extra gott och de är så otroligt vackra. Nu ska jag sätta igång och binda buketter och därefter sätter jag på mig planteringshandskarna. Solen lyser idag med, tänkte ställa mig nere i växthuset och njuta lite extra utav den. Resultat får ni senare.

17.40

Rebecka hade fixat i ordning världens godaste kycklingsallad och nybakt bröd, hennes bröd slår det mesta. Efter vår matkoma tog vi oss en promenad i det soliga vädret, Emma lyckades på vägen ta väldigt fina bilder.. eller? Ibland får jag till det lilla extra om man får lov att säga så - hör min ironi. Maten står just nu i ugenen. Halv åtta börjar vår grusträning vilket känns superkul, att slippa träna inomhus är guld värt.

On top of the world

- Bjuder på lite sommar & höstbilder. Nu känns det verkligen som vår i luften men sen kommer man på sig själv att det bara är februari, hoppas dagarna går fort så vi snart har vår på riktigt. Klev upp ur den varma sängen tidigt idag, Marion och Christopher var här över natt så vi käkade en god frukost tillsammans innan de drog iväg till Borås. Under morgonen har jag fått några beställningar tills både imorgon och på fredag, vårbuketter och arrangemang ska göras. Idag ska jag vidare till Rebecka, hon bjuder på lunch. Ha en fin dag och njut av solen!

Februari 26

Robin, Rebecka och Linnéa kom över på en fika, satt i flera timmar och gottade oss, har så otroligt roligt tillsammans med dem. Internetshoppade lite fint så nu längtar jag tills allt kommer. Därefter åkte vi vidare till Rebecka för en lunch - jobbiga dagar vi har! Tänkte ta mig en promenad nu och sedan blir det soffhäng.

Sunshine

Var tvungen att ta mig en promenad i det fina vädret. Amber verkar njuta precis lika mycket av solen som jag gör. Att komma ut i solen fick mig nästan att hålla för ögonen, typ. Men sedan njöt jag för fulla muggar, lutade mig mot solväggen samtidigt som jag hörde vattendroppar trilla ner från taket. Hoppas våren är påväg.

Morning

God frukost, purjo på mackan kan tyckas se äckligt ut men det är så himla gott särskilt om man har några gurkskivor till det också. Frukosten är i magen, Amber ligger bredvid mig och sover och Andreas Moe spelas i högtalarna. Nu ska jag se till och göra lite nytta. Hoppas ni får en fin måndag och en bra början på veckan!

Februari 24

Söndag igen, dagarna springer iväg. Strax kommer mormor på mat och efter det har jag inget mer planerat. Känner mig trött och hängig men ska förhoppningsvis klara av kvällens träningspass, jag som gillar vårt pass - fotbollsworkout, den dödar varenda muskel men det är jävligt skönt när passet är avklarat. Hoppas ni haft en skön helg. Nu skäller Amber vilket betyder att någon är på ingång.

Dream wedding

Drömmen att få gifta sig såhär. Vackra blommor och en romantisk dukning är något jag aldrig kommer ifrån, det ska kännas genomtänkt och vara välarbetat - precis som detta.
 

Lördag

Lördag vilket innebär step up, fick även med mig mamma idag vilket var roligt. Desto roligare att träna ihop med någon än att träna själv. Nu har jag tagit mig en varm dusch och satt på mig mysbyxorna. När jag vaknade upp idag var det solsken och klarblå himmel - en fin dag tänkte jag men nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag bara gråa moln. Väntar just nu på att maten ska bli klar, fisk står på menyn idag.

One small positive thought can change your whole day

Väntar på att mina tjejer ska komma hit. Tacos och tjejmys väntas, precis det jag behöver. Om jag känner oss rätt blir det en och annan film också. Sånna här fredagar är guld värda, hoppas ni får en fin fredag.

Februari 22

Hoppas allt är bra med er. Jag är trött, vaknade flera gånger inatt utan någon anledning, kändes som jag bara låg och vände och vred på mig haha. Jag har ändå tagit mig i kragen och gjort vettiga grejer här hemma. Läste i BT att min artikel i 'iherrljunga' var ett riktigt populärt inslag och det är jag glad över, hoppas det gör till någon nytta. Läste också att våren skulle smyga sig fram nästa vecka, 8 plus på dagen - det hurrar vi för! är så jäkla trött på all snö nu att jag bara vill spy på den. Tänk vår.. fågelkvitter, bar mark och härliga promenader i den ljumna luften. Nu ska jag fixa käk.

Fudge

Sockerbehovet skrek på mig idag och jag kunde inte motstå att slå upp fudgereceptet och göra några godingar. Nu är jag nöjd. Sitter i skrivande stund och kikar i 'Isabellas' tidning. Fick en prenumeration på den tidningen i julklapp. En tidning med både inredning, recept, trädgård och mode. Om en stund ska jag dra på mig träningskläderna och springa några kilmometer på crosstrainern, därefter intar jag soffläge. En helt vanlig torsdag.